ileri geri alıyoruz tabi ama ithal olanında plastikten tutacak vardı, yerlide demir çubuk gibi birşeyden ileri geri alınıyor:D .
Printable View
Sanırım daha araç alınmamış.Bu durumda Fiat Bravo 1.6 Multijet'e de bir bakmanızı tavsiye ederim..
Vergi sorun olur demişsiniz ama yinede tavsiye ederim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...31902285/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...29152866/detay
Aynen Soner abi son kasanin da içinden geçer o kadar diyorum.ızmir reno bayi bizim damat bi gece onun meg3 dci coupe ile cıktım 212 gordum max zar zor, ertesi gun sirketten meg2 dci 105 sedanla cıkmıstım 220yi gectik ayni yerde ki gaza hafif basılı gidiste bile 180lere geliyo cabucak, kısacası bambaska gidiyorlardı.
Bu arada meg3 ithal yerli farkları o kdrla sınırlı deil.
On koltukları tamamen farklı, bel desteklerinden anlayabilirsin en basit sekilde,
Tavan cıtaları,
Ithal 205/55r16 yerli 205/60r16 lastik olcusu kullanıyor ve 3cm civari toplam yukseklik farkı var.yanyana koyup baktık diger kuzenin ithal ile kuzenin yerliyi (coupe deil hb, coupe damadın).
Ic mekan plastik kalitesi apayrı, ithaller cok daha iyi duzeyde.
Meg2 de guzel genel olarak bence direksiyonu cok hissiz ordan kaybeder, geri kalan hersey yeterli.170le giderken otobanda 3 serit birden degistiriyodum gık demedi yol tutusuda tatmin eder, yeterli stok arac icin:)
Meg3 un coupe de denedim yol tutusu, bilen bilir izmirden cesme istikametine giderken otobanın seferihisar cıkısında sola u seklinde bi viraj var, esp acmadan 120ile dondu orayi ve tam puanı aldı:) arkadasta fd6 civic var onun 122 kmde esp yi devreye soktugu yerde 138 ile esp actı coupe , ikisindede ben kullandım aynı cizgide donmeye calıstım mumkun oldugunca.
Kısacası servis hizmeti dusuk tuketim vs de isin icine girince meg 2-3 guzel secim olacaktır abi:) hayırlısı olsun simdiden:)
Bu ay bende megane-astra kıyaslamasında kalmıştım.
Megane II yol ve fren tutusu olarak hosuma gıtmemıstı, daha az yakıyordu ve daha ıyı gıdıyor ama kasa ve konfor olarak ıcıme sınmedı. Motor sesı ıcerı daha cok verıyor. Servis ve parça fiyatları daha uygun. Sedan modelını kasasında dolayı sevemedım.
Tercihim Astra'dan yana oldu, bıraz daha hantal ama konfor vs. beklentilerimi buldum.
Görünüm olarakta içime sindi. Benzinli 206'dan sonra hala dizele alışamadım ama devir ekonomi devri.
Eğer 2.el dizel alınacaksa çok dikkat edilmeli, piyasa dolandırıcılarla dolmuş.
ha dün yazmayı unuttum.. EFE'lerin skoda ve seat bayiilerine (ki aynı salondalar zaten) uğradım. kampanyalı fiyattan töbe indirim yapmıyorlar. zaten leon hoşuma gitmedi. skoda fena değil gibi ama çok pahalı meret. anladımki vw den başkası yalan, seat falan uymaz.
Bende yeni merivaya baktım bugün fena değil enjoy dizeli 45.000TL
erh-Erhan bugün çayyolundaki Opan'a gittim. eski kasa astra sedan vardı simsiyahtı araba, jantları smoked gri.. çok seksi duruyordu.. içi de mükemmeldi.. ah bir de o motoru olmasa.. 39 a veririz dedi satış temsilcisi.. 2011 model..
test sürüşü yapsaydın keşke , beğenirdin belki
adamların başı çok kalabalık ve eleman sayısı da yetersizdi.. o nedenle vakitlerini çalmak istemedim.
ya low raydır; şu linkteki arabanın sahibini aradım az önce, megan'ın bu kasasında 1.9 yok dedim var abi bu ithal versiyonu dedi.. hata boya yokmuş..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...33108083/detay
Ya bu zevk meselesi tabi ama sedanını tavsiye etmem ben. HB Konfor paketlisi gayet dolu bir arac.. yagmur sensorunden orjinal park sensorune vs vs donanımı da fena deil. Corsadan 70 kg daha agır sadece :) bence bi kullan.. ilk kalkıs dısında performans sıkıntısı yok pek turbonun oldugu devirlerde.. Ki chipte düşünüyosun zaten sıkıntı kalmaz.. 39 yüksek bi fiyat. 39 a hb easytronic olanını alabilirsin. Ki bence easytronic cok guzel bi arac olur. dizellerde surekli vites değiştirmek zorunda kalıyosun ve bu da konforu dusuruyor. zaten performans gerekliligi yok, bari otomatik olsun rahat rahat gez. duz vites hb için de 37 ye fln alırsın..
corsa düşünüyosan da 32 ye fln 111. yıl dizeller var
clio da fena deil 85 hp olanlar 32-33 e fln onlarda var ama ben tipini sevmiyorum sahsen o yuzden tercih etmedim.
valla dediği doğru olabilir araç gerçekten 1.9dur ama özel getiripte bayide satmazlar
belki zamanında getirdiler müdürler yöneticiler için , onlardan biri olabilir
bildigim kadarıyla TR de yok benimde ama eger ki gercekse de
vergisinin fazla olması, piyasada pek olmaması ve parcalarının pahalı olması, piyasada tutulmaması ve bu yuzden 2. elde satma zorlugu vsvs gibi bissuru sebep var almamak için.. 1.5 ini tercih etmelisin bence..