eraya yol tutuyo diyosanız cidden, ya hiç yol tutan arabaya binmediniz, yada yol tutmayı yolda dumduz gitmek sanıyosunuz.. bindigm era lardan birisi de 2010 model yaylı ve 17 jantlıydı.. o bile tutmuyordu ki, orjinalini kullanmak tehlikeli..
Printable View
eraya yol tutuyo diyosanız cidden, ya hiç yol tutan arabaya binmediniz, yada yol tutmayı yolda dumduz gitmek sanıyosunuz.. bindigm era lardan birisi de 2010 model yaylı ve 17 jantlıydı.. o bile tutmuyordu ki, orjinalini kullanmak tehlikeli..
auris d4d / 6 ileri manuel elegant baktın mı hiç?
hayırlı olsun bu arada :)
reis bn ısrarla opel serısınden bırsey al dıyorumm cok az yakıyor cok gıdıyor
yan yan gitmeyi seviyorsanız kendinize güveniyosanız era alın yoksa yanaşmayın tatsız sonuçlar çıkartır.Ani bir direksiyon hareketinde neler yapabileceğini kimse tahmin edemez, S2000 tadında :)
5 saatte istanbula gidiyorum. biz çok kötü yol tutan araçlara bindigimiz için bize iyi geliyor.istedigim viraja giriyorum yaysız jantsız, ben alıştım belkide o yüzden huyunu suyunu iyi bilirim :) bu arada antalyaya gelirseniz düz yolda gezdiririm ben sizi lunapark tadında :) bi kutu lustralle gelin ama...
Gerek yok gezdirmene benim altımda hergün geziyorum, konu senin alışman değil arabanın genel olarak yol tutuşu, burda birini araba seçimi için yönlendiriyoruz bende diyorumki araba yol tutmuyor, alışırsın, jokeyliğin iyidir, girer çıkarsın, benim içinde sorun değil bunlar, ama era yol tutmuyor, bu kadar:icon_tup:
en büyük hangisiyse onu al göz doldursun bence
hyundai i30 olabilir.. Benim çok hoşuma gidiyor ama hakkında bilgim yok kullanan varmı aranızda ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...30295448/detay
yeni kasa c3 dizel exclusive al soner
Corsa dan yanayım. Nedense hiç sevmem fransız aracını :)
ya dostum okdr paran var nıe gıdıp kıc kadar arbaa alıosun barı megane falan alda genıs genıs takıl motoruda guclu olsun..ıstanbuldada ankaradada sıfır araba alınmaz :=)
corsa çünkü motoru 1.3 multijet
Bravo tavsiye ederim, fiyat/performans orani cok iyi
bugün gölbaşı dolmuşuna bindim. önce neziroğluna sonra fiat yetkili bayii'ne uğradım.
megane 2 sedanlara baktım. hoşuma gitti. içi baya geniş, hangar gibi bir bagaj, privilege donanımlı olanında cruise cont. falan herbirşey var. sonra fiata gittim. hemen karşımda 105 lik bir bravo vardı. ama arabanın arkasını ve koltuk döşemelerini hiç beğenmedim. koltuk döşemesi çok kalitesiz gibiydi, hemen yırtılacak gibi duruyordu.. fiat'lara nedense içim birtürlü ısınmıyor :( :(
12. Sayfadasın 15. sayfaya kadar karını ver 16. sayfa sadece hayırlı olsun mesajlarını içerecek :D Kızma sakın takılıyorum İhtiyar, Al bi megane geç gitsin karıştırma kafanı. markayı sabitle en iyisini arayalım hep beraber
len senin konuda sana "moruk" dedim diye bana ihtiyar diyerek karşılık veriyosun ama bu "moruk" tabiri yaşlı anlamında değil, "hocam" karşılığı bir tabirdi :D :D
evet bugün bravoyu görünce megane 2'de karar kıldım gibi.. bravonun tek artısı daha hızlı olması onun dışında bi albenisini (isterdim ama) göremedim..
abi şirket araçları olarak clio,megan2,linea ve focus kullanyoruz.tek tavsiyem megan 2 olur sana
bence de Megane 2.. ikinci el olmasına rağmen arabanın içine binince hemen içim ısındı. ama bravo'ya hiç kanım kaynamadı.. götü çok yüksek. döşemeleri 1 senede eskiyecek türden.. Fiat bana uymazmış bunu anladım.. ARh (+) birine A Rh (-) kan vermek gibi birşey.. :D :D
Low Rider: ağrıya gidilip bu araba alınır mı? kazık yer miyik :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...32523314/detay
megane dizel 80lik kullandık 60.000km kadar, bence tam aile arabası. masrafsız, geniş, çok az yakıyor, gidişide fena değildi ki 100lükler çok daha iyidir
Fiat Punto Evo'nun tipi Bravo'dan çok daha hoşuma gitti.. keşke 100 hplik bir motoru olsaydı Evo'ların...
Valla güzel duruyor , ama mesafe çok.Daha yakınlarda yok mu uygun fiyatlı?
Hoş ağrıya gidip bunu alırsan dönüşte ekonomi rekoru yaparsın:D
edit:bu çarptı gözüme
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...32323305/detay
megane kasa olarak daha iyi bi araba zaten.. motoru da oldukca az yakıyo.. aynı arabanın sıfır, garantili, ve daha teknolojik olanı da fluance işte.. sıfırına 35.000 dedi arkadaslar.. eger bulabilirsen al sakın kacırma derim.. ama megane 2 sedan dci da tuketim çılgınıdır.. çok çok az yakar
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...30652586/detay
agrıya kadar gitme buna bak ankarada
Bravo sahibi arkadaşlara sormak istiyorum: döşeme kumaşlarında bir eskime var mı? bana çok basit geldi. süngerin üstünü ince siyah tülbentle örtmüşler gibiydi sanki. ön koltukların arkasında harita cebi yoktu. diz mesafesi de megane gibi asla geniş değildi..
Abi Polonun 16 dizeli war golf lerde kullandığı 105 lik motordan 14 değil 1.6 dizel onu al bence Bi chip yaptır :P kafana göre hemde dolu araba
http://www.auto-types.com/autonews/2...5-hp-5645.html
WAlla yol bilgisayarı war mı yokmu anlamadım ama koca bi benzin göstergesi war :P
kmh yi mph ye cewiriyor o warsa yol bilgisayarı yok mudur... bilmem artık :P
Polo bombos.
+ 105lik degil onlar 90hp.