kerem polo'dan vazgeçtim.. polo yerine Seat İbiza daha mantıklı...
Printable View
ahanda konuda Swordum muratım var.. Era nasıl Era murat... :D :D
Örnek olarak.Olabilir diye düşünüyorum.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...32605062/detay
şehiriçi megane az yakabilir multijet in çok yakması sebebi 1.5dci kadar kasayı rht kaldıramamasıdır düz yolda ne olur peki dci la multijet benmki cdti multijetle aynı şehiriçi shell gtl kullanmama ragmen(litre fiyatını göz önüne alın)130 kuruş-170 kuruş arası gdp geliyor kullanıma baglı düz yolda sana izmire körfezi dolaşmama ragmen 70 milyona gttm 570 km yol kaldıki izmite kdr 140 tan aşagı 1 kere inmedim 160-170 izmit yalova arası 90-110 arası sabit genelde dur kalklarda var bursa otoban da gene 160-180 snr 90-110 arası sabit klima açık izmir varın siz düşünün kaç yakıyor bu araç daha az yakan varmıdır vardır illaki
bir daha okuman için alıntıyı koydum.. opel kelimesini gösterirsen sevinirimAlıntı:
Chatin Nickli Üyeden Alıntı
bu arada genelleme herkesin hoşuna gidiyor ben de bunu anlamıyorum.. evo x de japon 96 model civic de japon. şimdi ne diyim büyün japonlar dandik veya büyün japonlar süper mi.
veya markaya gelelim 96 model patates civic de var 2010 model accord da var.. ne diyim honda süper mi diyim yoksa honda patates mi diyim ???
dizel yakışmaz sana..
honda al :)
chipli bravoyla 2 kişi boluya gittik geldik, 110 gibi bi hızla, ortalama 3.5 ti...
istanbula gittik 4 kişi artı bagaj dolu.. 160 gibi bi hızla.. ortalama 5.2ydi..
sehir içinde biraz gazlayarak biraz sakin kullanımda 5lt.. istanbulda sercan da yardımcı olur tuketim konusunda..
ama bunlar chipli olunca yaktıgı veriler.. bu araclarda chip oldukca dusuruyor yakıtı..
direk megane
tabi opel dandik corsa nın segmentinde hangi rakipleri var fiesta polo getz vs vs vs şimdi geleyim alakaya fiesta da baz versiyonda(yeni güncel kasayı kastetmiorum)abs varmıydı içi corsa kdar genişmiydi dizaynı ve iç malzemesi daha mı kaliteliydi mp3 vs koldan kontrol varmıydı polo corsa ya denk hatta fazlası olan araba getz tmm onunda 1-2 oyuncagı var kasa güvenlik vs si girş seviyesi için konuşuorum corsa ddgnz araba 1200 kilo bu segmentte başka bu agırlıkta araç varsa eyw tmm opel in ezelden beri bi elektronik sorunu hep var hala var aracımın eleştircek yeri çok gözümde misal en dolusunda bile arka cam lar elektrikli dgl ama bu fiata emn olun saglam ve uzun ömürlü bir araç alyorusunuz ekstra sı şimdi nasıl yok bu aracın dgr bazı markalara göre ben corsa kullanıcsı olarak açık açık diorum polo-yeni fiesta corsa dan çok ilerde hatta almak istdgm 2 araç var 2 side polo ve yeni fiestadır ama herkes bu kdr taraftar ve marka acımasızlıgı yapmasın opel sıradan bir marka dgldir yanlış anlaşılmasın getz fiesta yada başka aracın kullanıcaları getz 1.5dizel gbi gdn bu sınıfta daha görmedim fiesta kdrda peynir ekmek gbi gdnini:icon_tup:
bi vtec gider sana..:)
:eek:
bu fiyatın detaylarını bende öğrenebilir miyim ? :soru:
clio denmiş ilk sayfalarda.
bizde 65 hp lik var. ortalama 4.4lt. gittiği yol sizlerinkine göre şehirdışı sayılır günde 35-36 km.
ilk bakımı 150 tl ikinci bakımı 350tl (rutin bakımları).
toyota auris diye bir seçenek eklenebilir bence.
Poloyu öneririm.