qwertynord Nickli Üyeden Alıntı
Burda bazı kişiler arabalardan anladıgı kadar futboldan anlamıyo bu sebeplen biliyomuş görmüş geçirmiş gibi konuşmaya gerek yok daha ilk 3 maçta ki (bu 3 maçın 2si kazanılmış yani yolun başındayız) başarısız veya başarılı demek yanlış olur bugun kazansaydık sabriyi solda oynatıp aptal denilen adam dahi,yaşlı kurt,kurnaz olucaktı...?
kotu oynadık.. Sebebi bana göre milli takımımızda görev alan oyuncuların kendi takımlarındaki formsuzluk veya oynamasından kaynaklanıyo örneğin servet özer sabri aurelio tuncay halil ne alemde onuda pek bilemiyorum...
Ayrıca Volkan,ada burda atıp tutanlar komik olmasınlar maç 2-0 son dakkalar yaptığı bi hata maç oldu 3-0 ne değişti veya 1-0 yenilsek ne değişicekti yada bu futbolla yenseydik?? milletçe bayılıyoruz günah keçisi çıkarmaya linç etmeye..
NOT: Aday kadrodan çıkan arda yerine bu takıma acilen volkan şen in monte edilmesi gerekiyo hatta arda olsada bu takımda volkan,ın olması gerekiyo mesela dün özerin yerine oynaması gereken adamdı volkan şen ama neden çağırılmıyo anlamıyorum?