anladımi... iyi geceler barkın yatar
Printable View
Trailer fake. Şu film avrupa'da çekilse adam akıllı jdmler gelse german style'lı araçlar ile kapışsa ara sıra ufak polislere takılsalar final sahnesinde Vin diesel veyron ile 400'le uçak kovalasa? :D
Filmin adı Fast Five, henüz yayınlanmış offical bir trailerıda yok maalesef.
Cast,
http://www.imdb.com/title/tt1596343/
tam tarih bellimi acaba ne zaman çıkıcak
bulunduğun kahve ortamını bize yaşattığın için sana minnettarız
lan barzo s2000 type r vs k serisi b serisi nsx supra skylien rx7 vs hariç apaçi araba çoktu ilk filmde dedin geriye kaç tane araç kaldı zaten? :D ciddi ağar saçmalıyosun savunmanda hep aynı, olayı bana çevirmeyin bana çevirmeyin :D çevirttirtme..
Artık şu dominik toretto ve sarı bebeden kurtulun ya hep aynı mal mal hareketler. Sanki araba kullanmıyolar da mars görevine çıkmışlar.
Cidden bu tarz filmleri izlemeyi seviyorum ama biraz daha gerçekçi sohbetler ve sahneler lazım. Mesela TAXI 1 ve 2 deki muhabbetler ve trafikte yarışmaları falan çok güzel anlatılmıştı. Onun dışında biraz daha araba çeşitlemesi yapılabilir. Kusacam artık R34 skyline ve dom un ön kaldıran chevy sinden. Koy bi Terminator Cobra, Twin turbo Gallardo, Turbo Viper ya da ne biliyim Rus GT-R larından. Araya K20 EG civic, 59 direksiz Impala vs ha Avrupada olursa seçenek daha bol hemde adam gibi yarışacak durum çıkar ortaya. Getireceksin bunları Clark ın Imprezası Gallacher ın Focusu falan adam gibi bi yarış üzerine dönecek film.
Her neyse ben en çok 3. filmi başarılı buluyorum atmosferi çok hoş. Yarışmak için yarışıyolar it kopuktan kaçmak için değil. Ha bide Monte Carlonun mantalitesi çok güzeldi en baştaki.
http://www.youtube.com/watch?v=hBNJ5N_AlSI
bende farklı yaklaşayım
38.sn den sonraki şarkıyı bilen varmı :D
arkadaşlar trailer çakma dwayne johnsonun yeni filminden o trailer sahneleri... faster die bi film
traileri izlerken gerçekten g.tümle güldüm resmen bu nedir abicim yaa bütün arabalı filmlerden sahne vardı.dün gece facedede dolaşıyordu herkeste inanmış nerenizle izlersniz o filmleri anlamam ki. 4çıkmadan önce gene böyle fake isimler videolar vardı ortada londra takibi gibi vs
gerçekten de memleketimizde modifiye olayını hızlandıran en önemli olgudur F&F... sonraki serileri çok başarısız olsa da, yine de ilkini hala ara ara koyar izlerim...
filmde Veyron, Lambo Ferro vs vs kullanmak sorun değil ki?? arabalara para mı veriyorlar bedava reklam, kaç tane hediye geliyor sonuçta ama olay alınabilir arabalar ve de onların modifiyesi üzerine kurgulu... ilk filmde Supra olmasa kaçımız o çılgın makineyi tanıyacak benim gibi aşık olacaktı? TR de görmediğimiz ama getirtmek için yanıp tutuştuğumuz makineler hep bu seriden çıktı...ilk filmdeki ferrariyi mi yoksa supra ya da rx-7 yi mi daha çok isteriz? stand alone, LSD, hatta NOS hep ilk filmde beynimize kazındı...
sonraki seriler ise tamamen soytarılık hele ki ikincisi... bin tane modlu araç garajlardan çıkıyor vs vs saçmalığın önde gideni... ilk film gibi JDM ve Amerikan karışımı ya da eğer Avrupada çekilecekse Alman-İtalyan karışık araçlı filmler hala izlenir diye düşünüyorum...