ben yenı gordum valla ama saçmalıkmış yanı bı anlam çıkaramadım :)
Printable View
ben yenı gordum valla ama saçmalıkmış yanı bı anlam çıkaramadım :)
bu olay benımde dıkkatımı çekti bütün kızlarda aynı muhabbet :D bende uyuzluk olsun diye k.ç.mın kenarında yazdım begenme rekorları kırdı :D :D
puahahaha bumuymuş yani merdivene yere yanıma yatagıma biri bile normal dglki adam gbi bi yere koysunlar:D o dglde bunlar nasıl haberleşmişler alayı bilio böle ne oldgnu yazıo:D
olaya bak hay allah se akıl fikir ver saçıuzunlar işte .)
alakası nedır onu cozemedım ben
allahıma şükürler olsun beni bu dertten kurtardınız :D
çok saçma muhabetler bunlar
bende dün anlamadım ne iş diye bugün listemdeki bir arkadaş yazmış sebebini öyle öğrendim..bana kalırsa da çok saçma bişi..
bende bi kişi yazmış oda makara için koymuş sap,demek dikkat çekmek isteyen kaşar yokmuş listede :)))
ahahaaha ohhh be rahatladım deli oldum ya dün geceden beri :D sölemiyolarda bişey allahım ya saçma sapan şeyler.
istemem yan cebime :D ahah ne salak bşiymiş ya.
Sadece kızlar değilki az önce erkek olan bir arkadaşta yazmış olm ne demek o sen biliyormusun dedim yok kanka ama herkes bişiler sallamış bende salladım dedi güldüm geçtim :)
ben 1 gr bisi anlamadim ...
ya Rabbim Su kadinlari yaratirken neden malzemeyi yanlis yerlere kullandin .....
Birde çıktıkları erkeklein başharfleri ile bir b.k yapıyorlar ama çözemedim. 13 felan yazan var :D
Şimdi facebook ta arkadasımdan gelen mesaj.. :D
mesajın sonunu da oku) ;)
'' yaklaşık bir yıl önce, Facebook'ta binlerce kadın o anda ne renk sütyen giydiklerini durumlarında (status) yazacak şekilde bir oyun oynadı. Amaç Ekim Meme Kanseri Bilinçlendirme ayını tanıtmaktı.
Bu muazzam bir başarı elde etti ve bizim o renklerle ne anlattığımızı merak eden günlerce haber yapan günlerce erkekler vardı. Bu yılki oyun da el çantası/cüzdan ile ilgili; eve girdiğimiz an çantamızı nereye koyduğumuz.
Örneğin "Ben kanepeye koyarım", "mutfak tezgahına", "konsola" olabilir. Sadece durumunuza çantanızı nereye koyduğunuzu yazın, başka bir açıklama veya ek yapmayın.Bu mektubu kesip kendi kız arkadaşlarınıza gönderin.
Sutyen oyunu haber olmuştu, biz kadınlar gerçekten ne kadar güçlü olduğumuzu görelim hem de eğlenelim!
UNUTMAYIN - BU MESAJI BİR CEVAP OLARAK ÇANTANIZI NEREYE KOYDUĞUNUZU YAZMAYIN!
PROFİLİNİZDE DURUMUNUZU BELİRTİR SATIRA YAZIN.
SONRA DA NELER OLACAK SEYREDELİM.
SADECE BİZLER ARASINDA SIR :))
BİLDİĞİNİZ HER KIZ ARKADAŞINIZA İLETİN !
"Ben çantamı şuraya buraya...koyarım" diye açık yazmayın. Çanta kelimesini kullanmadan yazın!!! ''
<<<<<<<<<<<<<<<<______>>>>>>>>>
EVET DOSTLAR ' KENDİNİ BURALARIN HAKİMİ ZANNEDEN'' SAYIN BAAYANLARIMIZ BU MESAJI ELDEN ELE GEZDİREREK AKILLARINCA BİZLERE OYUN OYNAMAYA ÇALIŞMAKTA. BİR GÜZELLİKTE BİZ YAPALIM DİYORUM. HERKES EVİNDEN BİR BÖLÜM SEÇİP BAAAYANIYLA NERDE SEVİŞMEK İSTEDİĞİNİ YAZSIN . HAYDİ ERKEKLER LİSTENDEKİ TÜM ERKEKLERE GÖNDER :))
ya da nerde mastürbasyon yapmayı istedikleriniz de olabilir... :D
bende sabahtan beri ne oluyorlan farkında oldugum ama pek fark edemedigim bir akımmı başladı diye düşünüyordum :D
ahah benim listemdekiler daha uyanmamış :D