sahibi siteye üye msn e gelince söylerim gelir yazar buraya..
araç jul degildir geçen hafta kartal da gördüm aracı sahibiyle konuştuk aracın boyası kaportası gideri çok iyi evveliyatını bilemiyorum ama araç çok güzel duruyor
çok yakın bir arkadaşımın arabası,kazası,geçmişi kötü olsa arabanın canını alırdı ama kıyamadan binio arabasına
bilgiler icin tesekkurler arkadaslar. bir arac daha sorucam yeni konu acmayayim.aracin plakasini bilen varmi ve gecmisini ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...32551720/detay
dusunuyoruz.. kirmizi icinde bilgisi olan varsa sevinirim..
kırmızı fenaa ama..
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
kırmızının plakasıda BK olması lazım sonunu hatırlamıorum caddede bır kac defa yanyana geldık ama hanı hıc böle sıkıyım ediiim pozisyonu olmadı..hep sakın kullanırken gördüm önü boş olmasına ragmen boyası filan güzel duran ve hep temiz gezen bir araç...ama seyfonunki gibi durmuyor..
seyfonunki yolda mermi gibi duruyor rengiyle düşüklüğüyle jantlarıyla filan...
pert kaydı muhabbeti kalktı 6aydan fazla ruhsat tek kişinin üstnde kalırsa pert yazısı siliniyor yalnızca hasar bedeli gözüküyor kasko da yapılabiliyor.
Kırmızı olann BK plaka sanırım ,dün yanımdan geçti cadde de gayet efendice sinyal verdi ısıklardan çok sakin kalktı .. Gayet diri duruyordu
kırmızı arac cok ıyı durumda hala, zamanında mınıklerın arkadası bora sıfır almıstı suankı sahıbıde cok tıtız ve hala cok ıyı kondısyonda arac neredeyse trdekı en temız m3 dıyebılırım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)