|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: All Motor
|
"İZMİR Bornova'da, üniversiteli 4 gencin, bir büfecinin baktığı sokak kedisini tekmeleyerek öldürmesi, güvenlik kamerasınca kaydedildi, hayvanseverler olaya büyük tepki gösterdi."
Tüylerim diken diken oldu ya bunu yapan nasıl bir ruh haline sahiptir anlamak mümkün değil.. Üniversite öğrencisi bunu yapan insan, nasıl bir gençliktir nasıl bir ruh halidir anlamak mümkün değil. Kutunun içinde duran gariban kimseye zararı olmayan hayvandan ne istedin?? Ve işin en kötü yanı bunu yapan şerefsiz 300 TL ile ceza almış.. İnsanın bile değeri olamayan ülkemde hayvanın da değeri bu kadar demekki.. Gerçekten çok yazık.. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/16016122.asp?gid=373 http://webtv.hurriyet.com.tr/1/10388...ldurduler.aspx |
|||
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Megane 3 DCi 140 ps
|
bu yaratığın kafasına sıkıp öldürmek sevaptır... mun evladı.. seni doğuranın da büyütenin de.....
__________________________________ kervan ters dönünce uyuz eşek başa geçer...
Son Düzenleyen Maxiboost; 12-10-2010 23:41. |
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Corsa 1.4
|
bende facebookta gördüm bu şerefsizleri..Allah belalarını versin!!
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: e30'lar
|
bu nası iştir ya
__________________________________ butik@sonax.com.tr - 0216 385 96 77 - Fahrettin Kerim Gökay Cad.261/A Göztepe-Kadiköy www.sonaxbutik.com |
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Lightside GP
|
insanin degeride cok daha fazla degil malesef...
__________________________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: LandRover-Little Monster
|
şerefsiz herif aynısını ona yapcan... güzelim izmirimizin ismini kirletiyolar..
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Alkollü olmalarından başka insan olduklarına dair bir belirtileri olduğunu sanmıyorum :S
İnsan değil bence.. __________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: loading
|
anasını karısını s... bebeleri.allah belanızı versin sabah sabah tüylerim diken diken oldu.
![]()
|
|
|
|
|
#9 |
|
Misafir
|
başlıgı gorunce anladım bu olay oldugunu bende gece izledim sinirden uyuyamadım ya
şerefsızı alıp turlu turlu ıskenceler yapıcaksın osmanlıda ne guzelmıs taksımde sallandı mı şerefsizler ibret olurdu herkese |
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: yok
|
Sabah izledim ana avrat ne varsa saydırdım...
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: LandRover-Little Monster
|
düştüğünde keşke kafasını gözünü kırsaymış...
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: hangini yazsam daha zengin gösterir acaba?
|
anneleri bunları sıçmış o.ç ları
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: p & a & k & b
|
şerefsiz lafı bile az bu pisliklere; aynısını bunlara yapmak lazım...
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Megane 3 Dci
|
Bu tip pislikler maalesef aramızda dolaşıyor. Kanım dondu izlerken, nasıl insan bunlar aklım almıyor. Sana hiçbir zararı olmayan hayvandan ne istersin ya ...
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: 206 gti
|
a.q oğlu hayatı boyunca iki dak. sinirinin bedelini öder inş. arkadaş tekme atarken düştü rezil olduya suçlusunuda kedi bildi pezevenk kediyi öldürüyor. bundan sonra o kedinin vebali boynuna dır hayatı boyunca işleri düzgün gitmez.. yanındaki arkadaşlarıda adam değil benim arkadaşım bunu gözümün önünde yapcak yemin ediyorm ALlah yarattı demem bende ona dalarım ufacık candan ne istedin ipne kafasını ezdin hee çok delikanlısın hee gücün yetebildi hee gençsin ya adamsın ya .. bide elinde köpek var senin gibi hayvan severin a.q ben köpek kadar değerin varmı acaba..
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: 106 GTI
|
be ıbnenın evladı ne ıstıyon hayvandan...
a.q oğlu keşke dustugunde kafan gozun parcalansaydı... __________________________________ 34 ZM 8783
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: got diesel??
|
o.ç
10 krktr |
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: 2012 1.3 Mjet Linea..
|
!!!!!!!!!!!!!!!!!!
__________________________________ Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
|
|
|
#19 |
![]() |
http://www.milliyet.com.tr/5-kisiyi-...78/default.htm
bu şerefsizin yanında bu olayı bir değerlendirin insanın ne kadar değeri varki hayvana da onu versinler. __________________________________ Hayat ne garip dimi.? Konuşan odunlar, yürüyen kaşarlar falanlar filanlar.. |
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|