|
|
#1 | |||
![]() |
Nerde o eski güzelim milli takımımız, hiçbir oyuncumuz özverili istekli değildi. Bugün Azerbaycan milli takımımızdan daha iyi oynadı, daha net atakları vardı. Ben milli takımın maçlarını bu zamana kadar hiç kaçırmayan birisi olaraktan son maçlarda ilk defa milli takımı bu kadar isteksiz ve kötü oynarken görüyorum. Maalesef bugün gülen taraf Azerbaycan, üzülen Taraf ise biz olduk. Ben bu teknik direktörün milli takıma zarardan başka birşey katacağına inanmıyorum.
Eskiden milli takımımızda bir hırs bir azim vardı. Bu da başta ki türk teknik direktörlerin ateşlemesi ve hırsıyla olduğuna inanıyorum. Fatih Terim bu teknik direktöre 10 basacak hatta kıyaslanamayacak bir teknik adamdı. İnşallah federasyon duruma bir müdahalede bulunur. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: 106 gti
|
hep geri oynuyoruz takım geri pas yaptıkça çıldırıyorum
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: 99'Hb Vti & 1.6t insignia
|
azebaycanıda yenemıyorsak ben bişey demiyorum
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Corsa 1.4
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Cooper-Esay
|
ya adamlar yeniliyorlar atak yapmıyolar ga bu nasıl iştir bu nasıl futbl aynamak mahalle maçı izlesem daha çok zevk alırdım
__________________________________ RİZE'ye Yağmur Yağar, Haftada İki Kere, Biri Dört Günde Biter, Diğeride Üç Günde
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: 07 S2K
|
Ertuğrul mıllı takımın basına gelsın dendıgınde.siyasi davranıp ne gerek var dyenler bu hıddınge neden susuyolar hala acaba ?
__________________________________ Yumuşak başlı isem,kim dedi,uysal koyunum?Belki kesilir ama çekmeye gelmez boynum!!!
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Z16LET
|
Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste...
.... Şenol Güneş'i medyatik olmadığı için takımdan kovduran ve trabzonsporlu futbolcuları ( Tekke,gökdeniz vs vs ) kadroya çağırmayan yönetime ve vesile olan tüm medya kuruluşlarına .... |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Fiat Bravo
|
Milli takımın başında yabancı hoca olması çok ilgincime gidiyor, Türk hocaların neyi eksik ?
Bu adam geldide takıma ne kazandırdı? __________________________________ Fiat Bravo 1.6 MJ 105 HP Emo... |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: grande punto
|
Bu kadar ruhsuz bir takım görmedim.1-0 Yenik durumdasın ve koşmuyosun.Aldıkları paralar haram zıkkım olsun.
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: var
|
bence futbolcular hiddinki istemedikleri icin bu sonuclar doguyor
![]() ve sonundada gonderirler zaten |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Buick Regal Cdti
|
bu teknik direktör gitsin yerine yılda 250 milyon euro alan bişeyler gelsin
![]() milletçe hemen kazıyoruz insanları yerinden, hep eski kafa 6 senedir oyuncuların hepsi aynı. bir arda çıkıyor aradan onunda içine ediyorlar, her geleni baltalayan bir milletimiz var. jenerasyon hep aynı durmadan yaşlanıyor takım ama kimsenin umrunda değil... kimse bu mantıkta sporda başarı beklemesin, basketbol milli takımında 4 sene önce oynayan adamların sayısı bir elin parmaklarını geçmez, futbolda şu takımda yeni diyebilceğiniz ilk 11 de birtek özer ve selçuk var... aradaki fark oradan çıkıyor. ligde hep aynı adamlar aynı başarısızlıkları alıyor ama kimsenin umrunda değil... bu kafayla bizden cidden bir cacık olmaz... |
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
Takıma birşey vermiyor ki şimdi maçtan sonra ki yorumları dinliyorum, teknik adamların hepsi Hiddink'in başarısızlığını konuşuyor. İnşallah ya değişir yada gider.
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
yani diğecek bi şey bulamıyorum türk futbolu tam ileri gidiyor derken sanki 1980 yıllarına geri döndük...koskoca türk milli takımı HALİL ve HAMİTİN üstüne yıkılmış durumda...2.yarı bakıyorum SERCAN ve NİHAT oyuna girmiş bu teknik direktör hiç mi ligi takip etmiyor??? YANİ SÜPER LİG'TEN BU TAKIM MI ÇIKIO EĞER ÇIKIOSA 4 BÜYÜKLERİN düşünmesi lazım biraz o kadar yabancı futbolcu alacağımıza ALTYAPIYA daha çok önem verilmesi gerekiyorrr....
saygılar... |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Leon
|
futbolcular adam değil teknik direktör değişse nolur habire değiştiriyoruz saten
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
Türk futbolunun koca bir balon olduğunu Avrupa kupalarında bu sezon canlı gördükten sonra şimdi aynı olayı milli takımda da yaşıyor olmamaz çok da şaşırtıcı olmamalı bence... 10 yıldır bu ülkede futbol geri gidiyor ileri değil, boşuna kendinizi kandırmayın. 10 yıl önce GS'in çekirdek kadrosu ile hem klüp hemde milli takım seviyesinde başarılar elde edildi. 200o yılında GS çifte kupa aldı avrupada, 2002 Japonya-Güney Kore'de 3.olduk ondan sonrası çok da bir şey olmadı zaten... Dediğim gibi kendimizi kandırmayalım. Bizim futbolumuz bu, kimse yetişmiyor, elalemin 3 kuruş vermediği gavuru da 10 lira vererk getirdim diye hava atmak da futbolu ileri taşımaz...
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: 99 PgT 106 Gtİ /03 Grand Cherokee 2.7 CRD
|
bu oyunla zaten cıkmayalım bugun fark yıgelım dıye dua ettım su herıfı belkı yollarlardı..
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: ek9 ctr,1.4 is,x5 3.0d
|
ali şen başkan olsun
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: R 21 turbo, ''YBR 125 çalındı''
|
azerbaycanı tebrik ediyorum. Ulkemizin futbol takımının halinede sadece guluyorum yazıklar olsun.
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
anket açalım kaan celep millilerin başına geçsin.
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |