Nihat'lar la Halil'lerle Aurelio'larla olacak iş değil bu
Printable View
Nihat'lar la Halil'lerle Aurelio'larla olacak iş değil bu
bu takımı hiddink in yaptığına inanmıyorum, baş suçlu olarakta oğuzu görüyorum,sonrada hiddink
5 benzemezle anca bu,
Oğuz gider beyler
ruhsuzlar........sinir oldum yaaa
bu yılı unutalım artık ligin tadı yokki kendi takımlarında oynamıyorlar milli takımı hiç umursamıyorlar
Bence ilk Oğuz Çetin den kurtulmalı . FB deyken Mustafa Denizlinn arkasını kazdı kendisi başa geçti , şimdi aynı hesapları Hiddink içinde yapıyordur.
Hiddink efendide TR de yaşamasına gerek yok ama hafta sonları uçağa atlayıp bi zahemt gelip maçları canlı izlesin . TR-HL arası uzak bi mesafe değil THY çalışanları günü birlik gidiyor geliyor oraya o beyfendide gelsin gitsin.
Milli takim bu ya neden yabanci hoca yenilsekte türk hoca varken yenilelim o zaman ne anlami var böyle şeylerin o zaman verelim parayi alalim yabanci oyuncu oynasinlar ake sinir yaptim iyice
Hiddink İstanbulda günlüğü 7000 liradan kiralanan hotelde kalıyor ;) İstanbula yaşamıyor. Hollanda da yaşıyor. Burada ev dahi tutmadı . Koskoca süper ligten bir kadro çıkartamıyor ya ve oynatamıyor yazıklar olsun koca götlü ibneye.
valla söyleyecek söz bulamiyorum... evdeki sepbayi tv kumandasini kirdim halan sinirim gecmedi, bide bu Avusturyaya kaybederseler, gidip Tunaya atacam kendimi...
80Milliyonluk Futbol delisi bir Ülke okadarda gurbetciler, okadarda yeteneklerimiz varken, adam gibi bir Milli Takim kuramiyoruz ya... yaziklar olsun!
oğuz çetin istifa
Yılmaz Vural gelsin takımın başına boks maçına çıkar gibi çıkar oynarlar :D
Sanırım hiddink ilkkez bizim takımızda bu kadar başarısız oldu gittiği takımlarda hep güzel sistemler kurdu iyi şeyler yaptı ama bizde bunu beceremedi şuan bi o.çetin olayları dönüyo medyada eğer işin aslı astarı varsa bu işe önce oğuzla başlanmalı... ve bi ruhsuzluk var takımda en çok ona üzülüyorum şanssız yenilmelere alıstık ama bu kadar ruhsuzluk çok üzücü.
sinanın yazdıgınada katlıoyrum bundan sonra birisi gelicek ise yılmaz hoca gelsin en azından yenilgide beraber ağlar galibiyette beraber seviniriz :)
Yazık çok yazık...
Volkan
Sabri Servet Hakan Balta Gökhan Gönül
Volkan Şen Mehmet Topal Emre Arda
Necati Sercan Yıldırım
Devsirme yabancilari Türk yapacagimiza eldeki kaliteli genclere yonelelim...
büyük TÜRK HALKINI bütün DÜNYA YA rezil etiiler. bunun hesabı sorulmalı. yazıklar olsun beeeee...
dün akşam rezillikten başka hiç bir şey değildi .....:ofk: