|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: ---Tekstil-Nakış-ithalat ihracat---07 jetta fsi,05 corsa c 1.4, hain coupe 3.25
|
arkadaşlar pazar gecesi bir talihsizlik sonucu onume cıkan köpeğe carptım...hemen bi veteriner bululp goturdum kopeği yaşama ihtimali az diyordu ancak köpek toparlamıs kendni ancak oturamıyormus kopek ve yururken ağrı cekiyormus...doktor ameliyat edilmesi gerektiğini soyledi ancak biraz masraflı oluyor ...bu gibi durumlar için hayvanın ameliyat masraflarını karsıyalabilecek bi yer varmıdır yoksa seve seve ödemek zorundamı kalacağım...(sadece ameliyat masraflarını karsılatıcam 2 gundur veterinerde diğer herşeyi kendim ödedim zaten)
mümkün mertebe bilgi verirseniz iyi olur tesekurler not:sokak köpeğiydi hesap no : 572-6695766 garanti bankası doğuş can dursun gonderdiğiniz miktarı da yazarsanız bana gereğinden fazla toplamamış oluruz __________________________________ live drifting ,love drifting http://img9.imageshack.us/img9/7756/img4004u.th.jpg Son Düzenleyen CaN000; 15-10-2010 14:39. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
ne kadar masraf çıkıyor?
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Varbişi :)
|
götürdüğün veterinerde bilmiyorsa bizim bilmemiz zor.
__________________________________ Şehitlerimizi unutma! Unutturma! |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: ---Tekstil-Nakış-ithalat ihracat---07 jetta fsi,05 corsa c 1.4, hain coupe 3.25
|
veteriner min 500 tl gibi bir masraf cıkacağını soyluyor belkide daha fazla duruma gore değişir diyor
__________________________________ live drifting ,love drifting http://img9.imageshack.us/img9/7756/img4004u.th.jpg Son Düzenleyen CaN000; 13-10-2010 07:21. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
beşiktaşta çırağan sarayına gelmeden yıldız parkı girişi veya beşiktaş polis karakolunun orda çevre ve sokak hayvanları tarzında bi dernek var oraya sorabilirsiniz
ayrıca duyarlılığın içinde teşekkür ederim __________________________________ 34 TT 540, aynen öyle 540cid tt
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Toyota corolla Ae101(Huzur spec)
|
Bu gibi durumlarda Belediyenin barınakları para talep etmiyor diye biliyorum Özel veterinerlere gelincede o adamlarda para kazanmak için bu işi yapıyor, Öncelikle Belediyeye bağlı hayvan barınaklarına bir danışmanı önerebilirim sana.
Ayrıca çarptığın köpeği o şekilde bırakıp gitmediğin için Sana ne kadar teşekkür etsem azdır. Geçmiş olsun |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: AE86
|
Geçmiş olsun. Belediyeden bir sonuç çıkmazsa buradan para toplarsak ben varım.
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: yok
|
Tebrikler duyarlılık için.Gerçekten çok güzel bir hareket.
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Cooper-Esay
|
aynen katlıyorum helal sana bu dvirde zor senin gibi insanlar bulmak __________________________________ RİZE'ye Yağmur Yağar, Haftada İki Kere, Biri Dört Günde Biter, Diğeride Üç Günde
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: Turbo Besmele.
|
Kimileri kedileri tekmeleyip öldürüyo, kimileri istemeden çarptığı köpeğin hayatını kurtarmaya çalışıyo, hayatını sürdürebilmesi için mücadele ediyo. Tek diceğim şey Helal Olsun Sana abicim.
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: reklamlardan sonra gangster e21 :)
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Linea 1.6 mj Emotion Plus
|
geçen sene bir sabah otoparktan çıkarken arabanın altına yatmış iki kedi yavrusunu ezmiştim bende
aracın altında yatmışlar gözükmüyorda geri geri çıkıyordumbiri oracıkta can vermiş. akşam üstü sitedeki küçük çocuklar abi böyle böyle dedi belden aşağısı ezilmiş dedim ben yapmadım, sen yaptın ,yapmadın derken dedim doğrudur farketmemişim demek ve hemen aynı şekilde aldım veterinere götürdüm ağrı kesici ve bir ilaç daha yapıldı(o arada veterinere götürürken aıdan can havliyle beni tırmaladı bende kuduz aşısı olmaya başladım) direk ameliyat olmalı dediler sonra araştırmalar ve telefonlaşmalar sonucu hasdala kabul ettiler , götürdüm teslim ettim. sonrası mı? iki gün sonra bir telefon beyefendi kedi öldü ama korkmayın kuduz değilmiş . bana yaşayabileceğini söylemişti veteriner , ama hayvan rehabilitasyon merkezine götürdüm belediyenin sonuç ortada veterinerlik fakülteside anında müdahele etmiyor gerçi bir kaç günde yapıyormuş ameliyatı ama keşke şansımı orada deneseymişim
Son Düzenleyen _Burak_; 12-10-2010 20:27. |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Varbişi :)
|
ist üni. avcılar veterinerlik fakültesi bu gibi durumlarda ücretsiz destek sağlıyormuş.
__________________________________ Şehitlerimizi unutma! Unutturma! |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: ford focus 2 st [diesel edition]
|
cok gecmıs olsun, yaptıgınız cok duyarlı bi davranıs keske herkes sizin gibi olsa...
__________________________________ fordfocus2st-diesel edition- |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
öyle bir durumda kesinlikle o hayvanı o şekilde bırakmak insanlık dısı olur ki kazanın hemen sonrasında hayvanın can cekiştiğini gormek bana neler hissettirdi anlatamam...gece vakti zekeriyakoyden donerken oldu ve o saatte veterineri gerçekten cok şansa buldum...bir arkadasımın oturduğu sitede arıkoydeki veterinere goturdum hemen...köpek oyle bi bakıyordu ki görmeniz lazım dı...o hayvanı o sekilde bırakıp gitmeye hiçbir insan evladının gönlü elvermez... hele ki veteriner yaşama ihtimali az akciğer i parçalanmıs olabilir dedikten sonra basımdan assağı kaynar sular dokuldu ki sabah veteriner arıyana kadar cektiğim vicdan azabı cabası...zaten kazayı duyan arkadaslarımın köpeği bırakıp kaçsaydın olum demeleri de insanlardan tiksinme sebebim oldu...cidden psikolojik bi sınav oluyo allah kimsenin basına vermesin...80 90 km arası bi hızla giderken onume cıktı kopek zaten yapcak bişey yoktu benim sucum da yoktu ama dedğim gibi umarım kimsenin basına gelmez gelirsede sakın bırakıp gitmesin ben hayvanı veterinere goturduğum halde ve sucum olmadığı halde vicdan azabı cektim bırakıp gidenlerin ömründen ömür gider kendinizi yer bitirirsiniz keşke diye diye...
belediye konusuna gelince...arkadaslar belediyelere pek guvenemiyorum hayvanı ne derecede sağlıklı ameliyat ederler onun dısında gökhanrs: ist uni fakulte hakkında detaylı bi bilgin varsa yazarsan sevinirim nasıl iletişim sağlarız vs... __________________________________ live drifting ,love drifting http://img9.imageshack.us/img9/7756/img4004u.th.jpg |
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
Otomobil: sedan eg coupe rex sir
|
|
|
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
|
öğrenci olduğum için pek zaman bulamıyorum 5 den önce o yuzden mumkun olduğunca telefonla halletme olayı olsa daha iyi olur...cunku hayvan şehirden 20 km falan uzakta zekeriyakoyde...alıp arabayla goturcem ve huysuzlanmaya baslamıs hayvan (sokak kopeği olduğu icin doğal davranış dedi veteriner ısırmaya falan calısıyormus) __________________________________ live drifting ,love drifting http://img9.imageshack.us/img9/7756/img4004u.th.jpg |
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
Otomobil: CTR & Megane II Hb
|
gerekirse para toplayalım bencede __________________________________ www.seslidusunuyorum.com "japonun karısı drift yapsın, türkün karısı trip atsın"
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |