|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Yok
|
arkadaşlar sakarya çevresinde ev bakıyorum bu ara karasu da evlerin fiyatları 30-40 falan yazlık olarakda var yeni daireler ,orda yaşamış veya gitmiş olan arkadaşlar var mıdır niye bu kadar ucuz yaz kış kalınabilcek biyermidir , belki burdan bilenler vardır diye sormak istedim
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Benim tercihim karasunun ilersinde akçakoca olurdu...En azından güzel cafeleri oturup rahatca tatil geçirilebilcek yerleri var...
Ya da kefken cebecideki yazlıklara bakardım... Karasuda bana göre pek bi şey yok yani..Yazlık alacak kadar tatil için değil de günü birlik felan giderdim... Karasuya kadar daha hoş yerler var...az önce yazdıgım cebeci kefken gibi...Karasunun Denizi de dalgalıdır...Çok can almıştır...Bi kaç da bar var...falan filan ![]() edit: Gökhan(göki ZD) abinin köyü karasudaydı galiba yanlış hatırlamıyorsam....Nası bi yer oldugu hakkında bilgi verir... Sakaryalı arkadaslar da var forumda onlar da konuyu görünce yazarlar.. Son Düzenleyen gökberk; 12-10-2010 21:03. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Yazlık için düşünüyosan Karasuda deniz her sene ileri geliyo ona göre düşün taşın derim ama yazında kalabalık oluyo yani cebeci kefken tarafları sakin aile mekanıdır ama karasu öyle değil gece hayatı falan olsun canlı olur yazları.ama Kışın kalmalık içinse hiç düşünme derim
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: EG Sedan Si
|
gökberk'in de dediği gibi Karasu'nun pek fazla albesi yok bana göre,ama yine de beğenen kişiler var.Sahil olarak Kefken,Kerpe,Cebeci-bana göre- daha iyi.Bu saydığımız yerler Kocaeli,Kandıra'ya bağlı.Ulaşımı da kolay.İstanbul-İzmit-Kandıra yolu aracılığla gidilir kolayca.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Ben sakaryalıyım hafta sonu 2 kere karsuya gittim kışın in cin top oynar oralarda ekşi oğlu ciddi binalar yaptı o yüzden satılık ev çok oralarda 25 civarından başlar yeni daireler site özelliğine göre yükselir. Tersane şuan çalışıyor chery fabrikayı oraya kuracak birde liman açıldı mı hareketlenir karasu.
Evi ne amaçla alacaksın ? full eşyalı evler 250 liradan kiralanıyor karasuda senelik kiralarsan. Yazlık olarak düşünüyorsan eğer bizde 3 tane ev var ama kimse gidipte uzun uzun kalmaz karadenizin ne zaman coşacağı belli olmadığı için her gittiğinde güneş ve denizi sakin göremezsin. cuma ve pazartesi oradaydım cuma akşamı 3 metre den ufak dalga görmedim pazartesi hava güneşliydi ama dalga boyu en az 1 metreydi başka soru varsa yardımcı olurum .
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
bu arada benim favorim kerpedir
kerpe de ev fiyatları site içinde triblex evler 80-150 arası değişir. yeni binalarda fiyatlar nasıl bilmiyorum .
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
Otomobil: EG Sedan Si
|
Ben Kaynarca'da oturuyorum.Yukarda saydığım yerler bana 10-15 km felan
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
Otomobil: ef
|
__________________________________ "Bazen ulastigin cevaplar daha fazla soruya yol acabiliyor." |
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: ford focus 2 st [diesel edition]
|
aslen karasuluyum, her yaz kesin orda olurum, sezonun aktif oldugu zaman temmuz 15-agustos 15 arasıdır, malum karadeniz havası, yagmur yagdıgı zaman deniz 1 hafta kendine gelmez, dalgadan giremezsin, giren oldugunda da bu genelde kotu sonuclanır, bir gunde 7 8 kisinin de boguldugunu duydum...
ev fiyatları apartman olarak 30-40 civarına rahatlıkla bulabilirsin, site icindeki villalar 60-80 arasında degişir.... sezon olarak yazın baya hareketli gecer ama kısın tam anlamıyla öluyor, can sıkıntısından patlarsınız... bi de son 3 4 yıldır denizde gözle gorulur yukselme var, sahil seridindeki bazı evleri bi yıktı, dhmi sahil boyunca dalga kıran tarzında taslar dosedi. suanda sahil seridindeki evleri belediye yıkıyor zaten, öz-su tatil koyu de buna dahil... gelişime bakmak gerekirse liman baya etkili olucak, tershane bu yaz sonu ilk gemisini suya indirdi, chevy otomobil fabrikasının da kurulması gundemde, ilerleyen zamanda baya gelişme gosterecek... aklınıza takılan baska bisey olursa cevaplamaya calısırım... __________________________________ fordfocus2st-diesel edition- |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
teyzemler sakarya tarafından ev almışlar genç olarak değilde emekliler kalacak diye düşünebilirsiniz
bende en fazla yazın gidip 3 ay falan kalırım(oda iş bulamazsam) orayı seçmemizinde tek cazip tarafı evlerin ucuz olması , evler kalitelimidir sağlammıdır bilemiyorum o yuzdende sormak istedim ev aldıktan sonra bizimkiler dizel alcaklar benim aracıda satıp evi alırsak yani kısaca şöle söliyim annem babam emekli yaz kış kalcak sakin biyer ve makul biyer arıyorduk burayı sölediler bide dizel araç aldıktan sonra onlar zaten sağa sola giderler rahatça
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
eksioglu, filizfidanoglu ve arslan insaatın yaptıgı yeni evler genelde hep site icinde ve deprem yonetmeligine uygun yapılıyor... bunlar benim bildigim yerler tabi...
bizim yazlık ev de eksioglu tatil sitesinde... __________________________________ fordfocus2st-diesel edition- |
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
|
acıkcası belli bi emlakcı tanıdıgım yok... __________________________________ fordfocus2st-diesel edition- |
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
Az daha ilersinde Kocaali var...Söylediğin o ki ailen sessiz sakin bi yer istiyor...
İşte orası bire bir
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
ekşioğlunun site içindeki fiyatları nasıl sahibindende görmedim ekşioğlunu falan zaten en fazla 4 yaşındaki ev olabilir eski ev bakmıyoruz ,tşkler arkadaşlar hepinize bilgiler çok iyi oldu
|
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
Otomobil: b5
|
karasu çok sakin fazla hareket yok orda..bende kerpe/kefken civarını öneririm,ama kerpenin eski sakinliği bitti artık.
özellikle haftasonları berbat oluyo,günü birlik gelenler çok oluyo istanbul,izmit,sakaryadan. kerpe karasuya göre çok daha hareketli çok daha güzel,karasu gelişemedi bi türlü. ve söylendiği gibi denizi biraz sakat. __________________________________
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
bizim yazlık ev eksioglunun ilk yaptıgı sitesinde, ordaki evler 5 katlı hep, depremden sonra yuksek katlı oldugu icin pek ilgi gormedi, fiyatlları ortalama 15-25bin arasında degişiyor. karasu otel in yanındaki site bu bahsettigim yer.
yeni yapılan evler 3 katlı, ordaki fiyatları 30-40bin arasındadır... __________________________________ fordfocus2st-diesel edition- |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|