karasuda 20 gün önce vurulup ölen meşhur emlakçıdan mesai arkadaşıma aldık 60 binlira
2. kat sınırsız oto park yeri :)
Printable View
karasuda 20 gün önce vurulup ölen meşhur emlakçıdan mesai arkadaşıma aldık 60 binlira
2. kat sınırsız oto park yeri :)
şimdi baktım 55 den başlıyor gözüküyorda bizimkiler gidince dediğin yere baktırırım 30-40 arasıysa zaten bizde öle arıyoruz , kerpe ve kefkene baktımda pahalı malesef o tarafada artık isterlerse araçla giderler :) çok saol bora ;)
rica ederim...
kıs sezonuna giriyor zaten fiyatlar duser, nakit parayla alınır. sahil seridi boyunca bi cok ev ve site gorursunuz zaten, batı karadeniz caddesi plaj girisinden baslar ve liman a kadar devam eder, dogu karadeniz caddesi plaj girisinden 32 evler, akkum da sonlanır...
bu yol guzergahı uzerinde ister emlakcıdaki evlere bakabilirsiniz, isterseniz evlerdeki satılık ilan numaralarından iletişim saglıyabilirsiniz...
oke not aldım bunları bu hafta sonuna doğru havalar biraz toplasın gidicez inş
Şakamı ya O kdr ghuzel Anlattınız qi insanın alsası geliyor
bir araç parasına ew alıyorsunuz :)
amcama biz mersinden ( Arpaçbahşişden ) yazlık aldık bu yıl 70 bin lira :)
Karasu güsel yer ben bir sefer gittim çok hoşuma gitti
koca villalı siteye gitmiştim
220 mterekare 2 katlı villa 60 80 tl civarıydı
havuzlu site
benim yazlığımda beyazıt ta :) direk sahil yolunda meşhur beyazıt havuzunun arkasındaki bina...
ben geçen gittiğimde deniz geri çekilmişti ama tabi karadeniz bu ne yapar belli olmaz...suyu harikadır ama dalgasıda fenadır ... :) hava olarak çok güzel temizdir .. bence yatırım olarak alınacaksa uygundur kısa vadede karasu baya hareketlenir değerlenir büyük firmalar büyük yatırımlar yapıyor çünkü... eskiden hayalet kasaba gibi olurdu kışın şimdi baya baya insan var ... en azından 3 tane dia ve bunun benzeri market var yaz kış açık buda insan hareketi olduğunu gösteriyor :)
kısacası karasu iyidir... bide arkadaşlarınla falan gidersen daha rahat eder mutlu olursun :) karışan görüşenin olmaz :)
he bide unutmadan karasu plajındaki kum dünyadaki en değerli 2.kum... çok güzel olur kızgın kumlardan soğuk sulara atlamak ahaha :)
2 sene önce karasudan yazlık aldık ekşioğlundan.denizi biraz sıkıntılıdır dalgalıdırı derindir.gece hayatının aman aman bi canlılığı yokdur cafe ve beach club dersen o da en son gittiğimde yok du.aileler için ideal bi yere ama gençler için sıkıcı olabilior bide çevren de yoksa orda hepden bunalabilrisin.çünkü ordaki herkes birbirini tanır çok eskiden beri gidip geldikleri için ark. grupları hep birbirlerini tanırlar ben şahsen çok sıkılmıştım çünkü ben taşındığımda kimseyi tanımıordum. vs. vs. denildiği gibi akçakoca eski bi yerdir tatil yeridir ve daha gelişmiştir.
ev fiyatları konusunda da gerçekten uygunlar ve de ekşioğlu güzel evler yapıor..
kefken kerpe eskiden sakin ve çok güzeldi şimdi öyle değil hersene gidiyoruz hele hafta sonları tarifi bile olmaz o derecede kalabalık insanın dışarı çıkası gelmiyo ama hafta içi güzel.
karasuya gelirsek bence ist en yakın kafa dinlemek için güzel biyer ve ucuz
bide şüyle bişey var bence oraya para yatıranlar çok memnun olucaklar:)
beyazıt karasu nun en eski tesislerinden biridir, beyazıtın havuzunu 1 2 yıldır bizim akraba işletiyor, burger life cafe diye geciyor...
kısın da hareketlenmesinin en buyuk sebebi sakarya universitesi myo nun olması, bi cok ogrenci geliyor...
ayrıca karasu'nun kumu cok guzel ve faydalı, ama işte bi de temiz tutarak kıymetini bilsek cok daha guzel olucak...
karasu sahili turkıyenın en guzel sahıllerındendır.ben butun yazlık yerlere gıttım plajı okadar buyuk kumu okadar guzel bıyer gormedim.yaslı ınsanlar ıcın bırebır kumu cok ıyıdır.ama ***** karadeniz sagı solu bellı olmaz.cok ucuzdur.bıde su var kocaali kefken kerpe karasu vs vb hepsı yakındır bırbırıne.mesafeyı atıyorum ama cok canın sıkıldı sapanca tahminen 80 km falandır 1 saat surmez cıkar gezersin kırkpınar vs cok guzeldir gol havası alırsın.ıslama kofte yersin cok meshurdur :)ben istanbula 40 dk gıdıyorum 130 km işte.iyidir yaa karasu veya bizim buralar tavsiye ederim
akLınız varsa sakarya'ya geLmeyin. Ötesi yok ! Ne sosyaL bi ortam ne çevre hiçbişeyi iyi degiL..
Benim çekimimdir izLeyin .)
http://www.facebook.com/?sk=messages...32403163479336
benim içime sindi yorum yapan arkadaşlara çok tşk ederim ;) altlarında araç olduktan sonra her tarafa gidebilirler zaten o yöndende güzel :)
@Driftboy bu arkadaşın altında arabası olmadığındandır heralde sosyal bi ortamı yok diyor evet dışardan gelen biri için yok gibi gözükür ama mekanları bildikten sonra yinede eğlenirsin. Sadece SAKARYA değil yakın oldğu il ve ilçeleride güzel olduğundan vede çok uzak olmadığından istediğin zaman istediğin yere gidersin yol en fazla 10 dakikanı alır..
SosyaL bi ortamLa aracın ne aLakası var ?
http://gunturtatilsitesi.com/foto1.htm
Universitede iken ben surekli yaz okuluna kalıyorum diye almıstık sonradan alıstık ve severek ailecek gidiyoruz tavsiye ederim ..
Eğlenmek istediğinde karasuya neyle gitmeyi planlıyosun ?
ya sahibindende 25 liralardan başlıyor çok güzel evler var ne olursa olsun kafa dinlemek için güzel yer
tatil anlayışı kafa dinlemek huzur bulmak olanlar için tabi :)
eğer her gece disko karı kız diyosanız olmaz tabe :D