ne yaptıklarını anlamadım :/ rotamızı çizelim ona göre hayret bişey
Printable View
ne yaptıklarını anlamadım :/ rotamızı çizelim ona göre hayret bişey
yıl başından önce yapıcaklarmış önünde 2 ay var madem ne bu acele sanki hemen açıklıcalar gibi yapıp milleti yerinde hop oturtup hop kaldırıyolar, biran önce heyecan yaptrmadan açıklasalarda herkes derin bir ohh çekse
ama kesin 12 aya düser çünkü secime az kaldı
uzunlar 12e düşerde biz ne olcaz? bizide 12e cıkartmasalar ne güzel 4 aydan bahseliyodu
hala ortada bişey yok, ne olucak bende cok merak ediyorum...
5 farklı seçenek için brifing verilmiş başbakana
* Tüm yükümlüler için 12 ay,
* Tüm yükümlüler için 9 ay,
* Uzun dönem askerler için 10, kısa dönem askerler için 8 ay,
* Uzun dönem askerler için 9, kısa dönem askerler için 6 ay.
Görüşmelerde hükümetin çalışması olarak gündeme gelen “9 ay uzun dönem ve 4 ay kısa dönem” uygulamasının artı ve eksilerinin de hükümete anlatıldığı kaydedildi.
sanmıyorum kısa dönemin uzayacağını büyük saçmalık olur..haksızlığı ortadan kaldırmak için proje yapıyosun,uzun dönemi kısaltıyosun kısa dönemi uzatıyosun..çok tezat.
birşeyler olacak ama öyle ha deyince olacak gibi bir iş değil,medya çok fazla şişirdi.
hakkımızda hayırlısı olsun
bugun tgrt haberde seçimlere kadar görüşmelerin devam edeceğini yani seçimlere kadar bi karara varılmıycağını söledi , başbakan kısa 4 uzun 12 olayını sölemiş genelkurmay asker açığı olacağından sıcak bakılmamış falan diye haber yapıldı bakalım nolcak aslında en güzeli 4 e 12 inş öle olurda zaman kaybı olmaz bizim içinde :)
kısa dönemi uzatmanın mantığı nedir?
kısa 4 uzun 12 ideal ;)
valla akp çevrelerinden aldığım bilgiye göre 2011 de çıkaracaklarmış ama askerde olanlar etkilenmicekmiş öle bi düşünceleri varmış.....
bedelli 24 +10000000000000......... :):):)