|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: honda jazz
|
merhabalar ben samet.
Sizlerden bir konuda yardımınızi istiyorum.4senedir eskişehirde bir kitabevinde çalışmaktayım iş arkadaşlarımla pek anlaşamadığım için bir kaç yerle iş görüşmesi yaptım mülakata gittiğim 3 heryerdede başarılı bir mülakat geçirdim ve ise kabul edildim ama işlerin maaşları cook düşük olduğu için vazgeçtim. Lise mezunuyum ve açıköğretim okuyorum.thy yollarına başvuru yaptım 20 ekim de mulakatim var.açıköğretim de 1.sınıfta 2sene üst üste kaldığım için kaydımi sildireceğim ve 2senelik tecil hakkımi kullanacağım.ıngilizce durumum pek iyi değil o yüzden mülakattan çok korkuyorum . Boyum 1.73kilom 64_65 arasında geziniyorum.ağzım biraz laf yapıyor sanırım gittiğim bütün mülakatlarda çok başarılı olduğum söylendi.kitabevine gireceğim zamanda 15kişinin arasından seçilmiştim.sizce nasıl bir yol izlemem lazım kafam çok karışık.şansımı denemek istiyorum ama büyüklerimden bir yol göstermelerini rica ediyorum. Dikkate alırsanız beni çok minettar olurum.... Samet güdül |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: .:. VTI .:.
|
İngilizcede hemen çalış biraz kendini ifade etmeyi ezberle derim. Öncelikle kendini anlat denir ağırlıklı sonra sevdiğin meyve sebze neden bu iş falan gibi.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
orda sadece kendimi tanıtırım ıngilizce olarak?
konu başlığı için teşekkür ederim ayrıca Son Düzenleyen hondafit; 13-10-2010 11:54. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
güncel diyelim
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Siyasi bir dayin varsa hic calisma mulakat icin. Ama dayin yoksa ingilizce calismaya basla. Halk bankasinin gise memurlugu icin 3 farkli kanaldan torpil yaptirdik thy icin durum ne olur varin siz dusunun
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Connect Silver Edit & Sym Fiddle II
|
Samet aynı gün bende 11 de gireceğim boy-kilo sorunuyla eleneceğim
saatin geldğinde; 1- boy/kilo ölçümü, fotoğraf çekimi ve kart basımı 2- daha sonra bir odaya girip kartı okutup açıklamaları dikkatlice okuyup. Bilgisayar ortamında ingilizce-türkçe-pretik zeka gibi bir kaç testten geçiyorsun. Bundan sonra geçersen ertesi gün. Belitilen saatte. Sözlü olarak Türkçe, İngilizce, Grup ve psikoloji mülakatlarına giriyorsun. bunlarda geçersen işe alınmış ve eğitim için aranmayı bekliyorsun. |
|
|
|
|
|
#7 | ||
![]()
|
![]()
senin boy kilo ne? |
||
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
tekrar güncel diyelim
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Aşkım Taypar VUTUT
|
tanıdık hısım akraba olmadan çok zor kardeşim.
bence ilkönce torpil bulmaya çalış herkeze sor danış illaki birinin kıdemli bi tanıdıgı akrabası vardır.yani senin çok dolu olman bişiy ifade etmiyor,tanıdık olmadan... __________________________________ PowereD By AYDOĞDU GARAGE bnm amcaoğullarıda mermiye kafa atıyor haha nası edelim
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: 335 coupe
|
Acilan baska konudada yazmistim buradada yaziyoirum...THY icin torpil zorunlulugun yok...Torpilsiz giren birkac arkadaism var..Kaldiki benimde hic torpilim yoktu ama son asamada dr un boyumu 2cm fazla yazmasiyla elenmistim...( THY ile alakasi yok )
Ingilizce agu mugu birseyler biliyorsan zorlanmazsin...Yinede o zamana kadar gunluk kullanilan kelimeler ogrenmeye bak... Simdiden basarilar. |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Connect Silver Edit & Sym Fiddle II
|
|
|
|