bende renault 21 tavsiye ederim..5000 tl ye bulabilirsiniz konforlu sağlam araçlardır :) concorde modellerinde klima,merkezi kilit,hd,elektrikli aynalar,yol bilgisayarı gibi donanımlar vardır:)
Printable View
bende renault 21 tavsiye ederim..5000 tl ye bulabilirsiniz konforlu sağlam araçlardır :) concorde modellerinde klima,merkezi kilit,hd,elektrikli aynalar,yol bilgisayarı gibi donanımlar vardır:)
Honda EF ve 115 kasa Mercedes güzel alternaifler ama bende hem zevk hemde birazda keyifli olarak yanlama açısından Ford Sierra tavsiye edebilirim elektirikli ön cam hidrolik direksiyon en büyük + sıda enjeksiyonlu olması;)
Edit: http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...32607911/detay
Bu araçta bence tam alınabilecek bi araç:icon_tup:
mercedes w115 çok hoşuma gitti gerçekten..
O ilandaki mersolar haketen çok sağlam. Düşünülebilir.
Kırmızı Mercedes çok hoş gözüküyor.Bakalım önümü biraz daha göreyim 2-3 ay sonra Allah kerim :)
5500 TL limitse kesinlikle ford taunus gts.
merco çok güzel bence. ben mi alsam acaba :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...31394394/detay
bence bunada bi bak ilerde swaplarsın.
bende arıyorum alıcam 2 ay içinde staj paramla ya ef ya flash yada basık bi şahin ama ben olsam ef kasa alırım senin yerine olsm
eski kasa 106 alabılırsın o fıyatlara 92 93 fln.güzeldir.
e21 3.20 veya 3.23de alabılırsın cok keyıflı makınelerdır
sierra 2.0 gls.
valla ne alırsın bılmem ama kendın ıcın en ıyısını yapıyosun.. eger eskı tarzlar hosuna gıdıosa
kadett lerden bak derım cok guzel aletler cok guzel fıyatlara var.
genelde 1.3 motorları hem ekonomık hemde anlık atraksıyonlu :P
ole ucarım kacarım dıyemezsın ama kose bası yancısı olursun :D
golf mk1 diyorum..parçalarını çok kolay bulursun çok ucuza,o paraya dizelde alırsın rahat rahat,mis gibi gezersin.
bide german look sevdasına kapılırsan tadından yenmez :D
fantaziye kaçmak istersende vosvos öneririm,o paraya o kadar keyifli başka bir araç alamazsın :) biraz fazla yakıyor tek sorunu o bence
suzuki maruti :)
fiat uno alınabilir.