|
|
#1 | |||
![]() |
arkadaşlar Rc drift yapmak için araç almak istiyorum elektrikliler daha uygun diyorlar biraz araştirdim ama hiç bi fikrim yok valla içimizde kullanan varmi yardimci olucak ne alayim nasil yapayim 350 gibi bi bütcem var ünide vakit gecirmek kep yaparim vs.
bu nasıldır? http://urun.gittigidiyor.com/HPI-RS4...QQidZZ31400788 __________________________________ Ne Mutlu TÜRKÜM diyene Son Düzenleyen DRaGGeR; 13-10-2010 15:53. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Sundance Yellow Gti
|
hpi e10 drift
__________________________________ [FONT="Franklin Gothic Medium"] POWERED BY AYDOĞDU GARAGE [/FONT
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Taunus ( Cosworth project)
|
Kanka boşver rc'yi kep yapmayı fiLan .D koy o 350'yi bankada faize 20 yıLa aLırız bi e36 yeterr
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Sundance Yellow Gti
|
http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...0491433/detay?
http://www.turbomodel.com/urun.php?id=418 http://www.hobigaraj.com/productdeta...ductTypeID=244 __________________________________ [FONT="Franklin Gothic Medium"] POWERED BY AYDOĞDU GARAGE [/FONT
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Cooper-Esay
|
__________________________________ RİZE'ye Yağmur Yağar, Haftada İki Kere, Biri Dört Günde Biter, Diğeride Üç Günde
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: grande punto
|
2 hafta önce sattım 200 liraya
![]() Edit;Sizi tatmin etceğini sanmıyorum
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Pure White
|
e10 u geç daha prof bi şaşe bak forumda satanlarda var...
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Neden ? ki
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Nitrolumu alsam diyorum biraz daha cıkma yapsam bütcedende
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: grande punto
|
Her yeri plastik,alınca hüsrana uğrarsın.
![]() Onun yerine,tamiya tt-01d tavsiye ederim.Ya da maverick strada tc felan al.E10'dan daha kalitedir. |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Turbo sohc teg;)
|
yeni baslayanlar ıcın tamıya tt01 iyidir ama dusunursen boyle bısey gorusuruz.
http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...v2-sifir/detay __________________________________ Ruhsatı babamın üstüne yaptık amcadan oldu teg.. Mikrop Garage Detailing Garage hertürlü integra parçası için acil hat 537 296 79 6sekiz |
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
e10 motor olarak cok gucsuz kalabılır suanda sıfır olarak hıc bı yerde bulunmamaktadır ztn
onun yerıne baska elektrıklı alıp 4 adet lastık alarak aynı gorevı gorebılırsınız |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Tabanvay
|
Düşünürsen 0 gibi temiz gs racing nitrolu araç var elimde satabilirim. Konuyu okuyanlara ayrıca 1/5 mcd araçta var elimde normal 95 oktanla çalışan futaba dsm kumanda filan uygun fiyata verebilirim.
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
Gs racing nitrolu foto varmi link verebilirmisin nitroluya döndün elektriklide zevk alamassin dediler
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Honda CRX
|
Abicim sana yardımım dokunur ıstersen çevrem oldukça genıstır. Hpı e10 bana oyuncak gıbı gelıyor ben sevmem ama sen seversın bılemem. Alıcaksan Tamiya TT01 yada TT01 D onerırım. D nın uzerınde bıraz daha modifiyeye açık parçalar mevcut. kamber ayarlı ust salıncak alumınyum rulman ve yağlu amortısor gıbı. Ama asıl işine yarıyacak olan araç Maverick Strada TC dir. Arabanın butun dıslılerı metal ve çok guzel bır şasiye sahıptır. Ilerıde yapacagın guclendırmelere karşı oldukça dayanıklı bır araban olur. ayreten gerçekten guzel bır tasarım ve dayanıklılıga sahıp. Benım ılk arabam TT01 di çok bi zararını gormedım ama bana kalırsa Maverick al derim. He unutmamak lazım ki en ucuz yedek parça TT01 e ait ve de zibil gibi yaygın. Bulamaman dıye bırsey soz konusu değil. Sorun olursa yanıtlarım
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Tabanvay
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: honda jazz
|
sakin hpi alma modelcilkten soğursun tamıya bu işin 1numarasıdır tt01başlangıç modeli ama ilerde satmaya kalkarsan bir zor satabilirsin ta05 ta03 ta05 vdf ta05ifs drift için en ii saselerdir bu konuda daha çok bilgi almak istersen özelden bana mesaj atabilirsin.
Rcdrifttr.coma girersen orda konularımız var ayrıca i love RCDRIFTING (grupta love yerine kalp var) diye facebook grubum var ordan videoları yeni saseleri de takip edebilirsin |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: TT-R Quattro, 106 GTI, 11 CBR1000RR...
|
HPI E10 Drift toyota cap ile verebilirim
sanırım 2kere kullanmıştım: şarjı çabuk bitiyor üzerinde gelen pil yetersiz- çok hızlı değil ama kontrollü, 2 kere drift yaptıktan sonra alışıyorsun, her tür zeminde kullanabiliyorsun.özetle fiyatına göre çok üstün makine ama çok pro olanlar için yetersiz. iyi pil ve zevke göre hızlı drift yada yavaş drift için iyi motor seçimi ile 10 numara olur, fakat rc konusunda çok bilgili durumdaysan yetersiz. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|