edit...........
Connecting site...
kmsi az daha düşük olsaydı.
bu yeni sedan A3 ü en başda ben beğendim.. çok zor beğendiğim bir segmenttir heleki hb in sedanları genelde batırırlar ama ilk sedan astrada sonrada sedan A3 de bu işi güzel yapmışlar..
Benim esas anlamadığım bu kadar pahalı ve lüks araca B ve C segmentinde gerek varmı..
Segmentler zaten lüks ihtiyacı doğrutultusunda oluşmuyormu..
B ve C segmenti araçlar şehir içi kısa mesafe işinizi görebiliceğiniz şirket ,taksi aracı olarak kullanılan hani kaba tabirle vurmaya kırmaya gelebilicek parçası servisi ucuz halk araçları değilmi.. bu araçlar bunun için üretiliyor zaten..
peki bu araçlara bir D segmenti yada E segmenti lüksünü konforunu koymanın mantığı nedir aracı pahalı yapma dışında çünkü araç üretim amacının ve mantığının dışına çıkıyor masrafları artıyor parçası zaten halk sınıfına göre çok pahalı..
Lüks dolu araç istiyorsan zaten adamlar D segmentini yapmışlar entry premium sınıf diye yani premium sınıfa giriş araçları ondan lüksünü dolusunu istiyorsan adamlar E segmentini yapmış executive sınıf ondanda dolsunu istiyorsan adamlar F segmentini yapmışlar.
Heleki D yada E segmenti fiyatına C segmenti araç satmanın mantığını hiç anlamış değilim..
hani bir artısı olsa anlıycam C segmenti araç üretiyorsun parçasıda pahalı bakımıda pahalı her şeyi pahalı ama sen bunu alt orta sınıfla orta sınıfa üretmiyormusun yoksa zengin sınıfa çok burjuva takılmayın alın bunlardan biraz halkın içine karışın mesajımı veriyorsunkafamda deli sorular
![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Connecting site...
Arac cok iyi duruyor ama fiyatı ck yuksek![]()
Bunu alıp futursuzca lastik yakasım var
Connecting site...
Bikaç da favori;
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Ey Türkoğlu bu ihanetlerin tarihini sakın unutma!
16.11.2013
08.06.2014
o tt neredeymiş be antep'te onca zaman, çok haşin duruyo. yalnız r8'e benzeme çabası olmamış.
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
golf cıdden cok uygun ama tramerde nekadar hasarı cıkar bılmıyorum ben golf 6 yı buna yakın rakama sattım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)