|
|
#1 | |||
|
TechWorks
|
Bir arkadaşıma araç bakıyoruz bütçe olarak 25-27 civarılarına min. 2007 model 70.000 i aşmamış güzel görünümlü bir araç bakıyoruz. Tabi model ve araca göre 30.000TL'ye kadar çıkabiliriz ama biraz bütçeyi zorlar.
Seat Leon düşündük şekli şemali güzel araç fiyatlarıda 27-28 civarlarında km lerde düşük Civic HB baktık o fiyatlara fakat hep kazalı araçlar var. Çevrenizde paraya sıkışan civic hb sahibi varsa 2-3 parça boya fln önemli değil 30.000tl ye çıkabiliriz BMW 1 serisi olabilir 1.16 bildiğiniz yüksek km li olmayan satılık varsa onuda değerlendirebiliriz bu araçların haricinde tavsiye edebileceğiniz araç neler var? |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Golf BlueMotion
|
Düşünürseniz bende astra sedan var 2008 model , onun dışında da Jetta ya da A3 falan olabilir diye düşündüm.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: İBİZA TDİ 34 SC 012 :)
|
1.16 sakın alma bnce bmw nin üretigi en kötü arabbaaa sadece şekli var focus hb tavsiye edebilirim yada a3
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: M.B
|
bence de 1 serisi hariç o saydığın arabalar bence çok uygun
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: A4 2.0 TFSI Quattro
|
Astra bence de daha uygun olur.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
TechWorks
|
astrayı beğendiremedik bende ilk onu söyledim focus fln da istemiyor
performansla alakası yok bir yerden bir yere gidicek bizim gibi biri değil o yüzden 1 serisi kötü bir alternatif değil bence tabi bildiğiniz kronik sorunları varsa ayrı
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
2008 dizel focus var arkadaşmda ağır bakımı yapılmıs sanırım 88 binde olamsı lazım 32 istiyor nokta boya hata yok ghia modeli hb varsa o fiyatlara çıkma ihtimaliniz tavsiye ediyorum aracı
edit: km 70bin denmiş onu atlamısım
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Volvo ya ne dersin bro ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...32691700/detay biraz pazarlıkla senin vericeğin rakkama iner bence Volvo lar 2. el çok satılmadığı için
__________________________________ ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya bok atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
2008 203000'de, volvo bikaç şirket kurmuş ve batırmış sanki
__________________________________ ''hondas never get old, they just get faster'' |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Laguna dTi
|
2006-2007 100,000civarında 2,0tdci mondeo bulabilirsin
ön arka st tampon ve jantla şekilde yapabilirsin.remapla +150 hpleride görebilirsin
__________________________________ otomobiline atla, basabildiğin kadar bas, buralardan uzaklaş biraz |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: İBİZA TDİ 34 SC 012 :)
|
1 serisi bizde yaklaşık 6 ay vardı araç bmw gibi degil dişi süper içi boş bi araç kronik sorunlarını anlayacak kadar bizde kalmadı ama kendimi bmw ye deil bi reno clionun içinde hissediyordum kullanılan malzeme cok kötü konsol falan ama yinede sen bilirsin bide yoltutuş bi bmw ye göre berbattı
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: subaru wrx
|
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...32401826/detay
buda benim aracım düşünürseniz bakabilirsiniz resimleri çekemedim hala. Haftaya 2010 dizel bravo ile takas edecem arabada sorun yoksa. Nakit satıp cam tavanlı bravo almak istiyorıum. |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Onitsuka Tiger-Timberland-Fred Perry-Elle-Superga
|
Jettalar çok şık bence..
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: vw Polo Classic
|
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...32919169/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...32876094/detay basit bir örnek mazda 3 diyorum ben gayette şıktır yalnız alınacaksa dynamic modeli alınmalı __________________________________ kızlar uzadıkça çirkinleşiyor; kız dediğin 1.60 - 1.75 olacak. 1.85 kız mı olur ya. he bu arada 1.45 de olmaz, o ne lan öle iddaa oranı gibi.. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: clio rs 172
|
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...i-kasasi/detay hiç bir ticari bagım yoktur sdc geçenlerde bi galerici abimiz arkadaşa araba arıyoruz diye bize tavsiye etmişti biz otomatik ve arkadaşın yakıtı düşünmesinden hiç düşünmedik sizin kriterlerinize uygunsa arayın bilgi edinin derim
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...31276437/detay buda benim favorilerimde olan bir araçtı düşünün derim bence |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Polo 9n3
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Misafir
|
2009 model leon var 15000 de istersen ama 32500 lira bütçenizi biraz zorlayabilirseniz çok güzel araba bakımı falanda yapıldı
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: ZOZ c4
|
kesinlikle leon bütceyi kasıp 32 civarı makyajlı tsı bile alınabilir
![]() msjlarda okuduğum araçlar içinde en az sorunu leonda yaşarsın yağ su parası çıkar cebinden arabadan ses gelmeden binersin uzun süre... |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: tüplü jip / vw1303s
|
hakan abi volvolara bakın derim....
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 17:18 ::::

performansla alakası yok bir yerden bir yere gidicek bizim gibi biri değil
o yüzden 1 serisi kötü bir alternatif değil bence tabi bildiğiniz kronik sorunları varsa ayrı