temiz bi e46 benim tavsiyem ya m3 al yada 318ci al. 320-25-30 bi m3 un yanına yaklasamaz gereksiz yakarlar bi toyota gelir seni gecer aldigin araba temiz ve gosterisli olsun yeterli benim fikrim.
Printable View
temiz bi e46 benim tavsiyem ya m3 al yada 318ci al. 320-25-30 bi m3 un yanına yaklasamaz gereksiz yakarlar bi toyota gelir seni gecer aldigin araba temiz ve gosterisli olsun yeterli benim fikrim.
kardeş ilacın bende :)
2001 320ci gri 125.000kmde kazası ve değişeni yok araç her hali ile şeker
2001 330i var 2001 oda gri
bide muştunun m3 var 94 :D
vergisini saymassak sehır ıcı normal kullanımda ototmatik 320 ci yle 330 arasında 100 km de max 1-1.5 litre oynuyor.2001 lerin bazı modellerinde bu direksiyondan var bazı 320 ci lerdede var 4 kapılardada var sanırım 2001 in belli bir doneminden sonra diger yeni direksiyona gecis yaptılar o yuzden direksiyon degismemis dese adam inanırım.kasası cok oynanmıs bunun sanırım ama genede git bi bak.heralde kimse durduk yere arabanın onunu M yapmaz.
Şehir içinde 320 ile 325 arasında yakıt olarak fark yok 325 uzun yolda daha az yakıyor hatta.330 da 20 ve 25 e nazaran söylendiği gibi 1-1.5 litre daha fazla yakar okadar.Vergi sorun değilse 330 almak en iyi seçim.
Alırken ön takım,direksiyon pompasına baktır makinaya bağlat motor o kilometrelerde bakımları düzgün yapılmışsa mekanik olarak sorun çıkarmaz genelde sensörlerde sorun olabiliyor.
galeriden araba alınmaz lafımı yineletti bana...
göz var nızam var...bu araba kafadan patlamıs,kaput camurluk vs degıstırmısler dıreksıyonu ucuz olsun dıye e36 takmıslar,anasını sevmısler sende 42 lıra verıp sakın basına ıs alma...benim paramla 10 liraya verseler belki alırım...bu kadar elek edılmıs arabanın km'sı kesın yalandır,kesın o galerıde bunu 20ye falan saymıstır...uzakdurulması gereken bı arac benım gordugum
e36 değil 3serisi simidi o ;)
wv veya tototaya benzemez Bmw :)
ya hade guzel kardesım benle ugrasıcagına ısıne bak,her yazdıgımın postun altına modellemeler falan,sıkıntın varsa pm'le yoksa ısıne bak....bana gore tursu sana gore boyasız o zmn bu arac
ayrıca bana farketmıyor zencı mencı ben her renk severım eskısevgılımde ılık içmiş sütü,vw'ye toyotaya benzemezya zencıde hıntlıde farketmz
yolcu airbagi kaplamamıdır acaba derisi kabarmış pot yapmışta..
yazan oldumu bilmiyorum ama yolcu airbag de de bi içe tepilme var gibi.
İlk mesajımda açtığım 330'a bugün bakmaya gittim dışı uzaktan gözüme hoş görünsede yakınına gidince 42 liralık 330 bu kadar olur diyerekten galeri sahibiyle bile görüşmedim. Aracın kurcalanmadık yeri kalmamış dediğiniz gibi yolcu airbag'de kaplama gibi duruyordu o aracı eledim. Ordan çıkışta çamlıcadaki otopazarına gittim gezerken gözüme 2003 model bi 318ci takıldı. 41500 falandı sanırım fiyatı.gözüme hoş geldi sizelere bi sorayım dedim aracın sahibinden.comdaki ilanınıda buldum buradaki fiyatı ise 44.000 :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...32054654/detay
Benim arkadaşım 316 ci satıyor istersen linkini yollarım sana
Direksiyonu eskı tıp..M spor direksıyon olması lazım