|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: benzin israfı 560SEL , c4 hdi
|
EDITT , Nokia e72 siyah alındı arkadaşlar ,Tavsiyede bulunan arkadaşlara çok teşekkürlerimi bundan sonra tavsiye yapacak arkadaşlarada teessüflerimi sunuyorum
şlimdilik telefon bana ben telefona bakar moddayım , pek çözemedik ekstra özellikleri vss ama zamanla halledicem inşallah.Kullanan arkadaşlardan navigasyon , ekstra programlar vss hakkında acil bilgiye ihtiyacm var................................................... .................................................. ............................................... 3 aya yakındır servisten telefon gelecek diye elimde kırık bi telefonla geziyorum , şimdi yine iade telebi reddedilince şikayet ediyoruz tüketici koruma derineğine , uğraşılıcak işin özeti , artık yeni bi tel alayım diyorum , garantiden gelenide annem kullanır. Dokunmatiğe pek alışamadım aslında ama bilemiyorum., ne aradığımıda bilmiyorum , çünkü piyasada bu ara neler var hiçbi bilgim yok.Çok katı olmamak kaydıtyla 500 600tl tahmini sınıra ne alınabilirSıfır olacak ve sadece mediamarkt , teknosa gibi büyük biyerden ;; garanti sorunu yaşadığımızda hiç değilse insan gibi muhattap bulabileceğimiz bi mekandan alınacak.(nokia , sony ericsson , samsung ve varsa htc arasından) Son Düzenleyen Ahmet Saraçoğlu; 18-10-2010 19:21. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: TU5J4 / L4
|
E72 ler 750 civarına düşmüş E71 ler 580 civarı sıfır.aralarındaki fark birinin orta tusu dokunmatik tarzda biri normal biri 5mp kamera diğeri 3.2mp güzel telefon tavsiye olunabilir
__________________________________ Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur... Mustafa Kemal ATATÜRK PA GTI
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Honda Civic 1.4 İs
|
En beyazından E72 Alırdım ben olsam ama fiyatı 700 tl filan
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Japon-Alman
|
Ahmedim şahsen klavyeli bi model tercih et derim. ben satalı, ingiliz beyazları kadar pişmanım
![]() telefondan internete giriyorsan msndi forumdu carttı curttu en iyisi.. aypon alıcan 1000lira o paraya en cicisinden jant lastik alırsın, indash alırsın büyük turbo yazılım 1hafta 2kişilik tatil diye uzatır dururum ![]() işin özeti KILAWyeli bi telefon tercih et, hangi markaya sempati duyuyorsan; nokya bilekberiberi soni erikson vs vs vs |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
bb9700
__________________________________ retro vwmk2 |
|
|
|
|
|
#6 |
|
TechTurkey
Otomobil: Corsa C
|
klavyeli telefonlar internet kullanımında daha rahat ama benim gibi büyük ekranı tercih edenler içinde dezavantaj
__________________________________ ... |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: 07 S2K
|
eğer cok aşırı ozellıkler ıstemıyosanız 400 lıra cıvarı nokıa c5 var ben aldım cok memnunum suana kadar
__________________________________ Yumuşak başlı isem,kim dedi,uysal koyunum?Belki kesilir ama çekmeye gelmez boynum!!!
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
e72 güzeldir bende düşünüyorum almayı
__________________________________ Satılık RedREX |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
ciddi e72 kullanan varmı bende düşünüyorum almayıda bb yerine
__________________________________ JOHN COOPER PLAYS |
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
Otomobil: yok
|
Konu kirliliği yapmasın bende bir şey sorayım buradan 2.el 9500 storm nasıldır? 400 lira civarı fiyatlara anca alabileceğim..
Yada daha ucuza HTC p4350 ne dersinz? Bu 2 modelin kronik sorunları var mıdır? __________________________________
Son Düzenleyen ST-max; 15-10-2010 21:03. |
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: -
|
e72 güzel ama internete girmek sıkıntı. ben rahat edemiyorum. dokunmatik, ittirmeli, kaydırmalı bi joyistiği olmadığı için tane tane hareket ediyo mause, oda biraz sıkıntı.
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
nokia e71 çok güzel aslıdna , olabilir.
Şimdi benim çöyle bi durumum var , telefon hattı olarak avea öğretmen kullandığım için değil internet ;; mesajın tanesi bile 0,75 krş hesabedin ![]() , gerçi pakete ekstra 8 er lira eklenerek mesaj ve internet eklenebiliyor ama düşük mb tır o , sınırsız bişey vermezler.. ,msn desen pc başında dahi kullanmıyorum ,, bitek arada bi babamın n95 te tech e falan girdim hoşuma gitti baya..Yani net alışkanlığım yok , anca sarması lazımki üye olup giriym.Klavyeliler dokunmatiklere nazaran daha ön planda özette.Yıllardır ya kapaklı , ya küçük ericsson stayla telefonlar aldım.Olmuşken değişik bi telefon olsun. |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Mercedes W115
|
e72 şuanda alınabilkecek en iyiler arasında herkeze tavsiye ederim
__________________________________ Havada F16 Karada S16 |
|
|
|
|
|
#14 |
|
TechTurkey
|
Sıfır gibi bb9700'ler var satılıklar bölümünde. Applicationları az, fazla multimedya bir telefon değil ama kullanımı inanılmaz rahat. Mail-mesaj ve internet konusunda son derece başarılı.
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: ef
|
e72 fiyat olarak devrim bence
__________________________________ "Bazen ulastigin cevaplar daha fazla soruya yol acabiliyor." |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: 106 gti
|
nokia 6700 da fena değil
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: Turbo Besmele.
|
Ben olsam sitede satılık olan HTC HD2 Leo'yu alırdım.
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
TechTurkey
|
Gene alabilirsin kartla. 2. el satan arkadaşlardan rica et sahibinden üzerinden GET açsınlar, %7 farkını verip kartla ister taksitle ister tek çekim alabilirsin.
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 17:21 ::::

şlimdilik telefon bana ben telefona bakar moddayım , pek çözemedik ekstra özellikleri vss ama zamanla halledicem inşallah.Kullanan arkadaşlardan navigasyon , ekstra programlar vss hakkında acil bilgiye ihtiyacm var.

05412424032