Torch çok felaket patlama yapacak, bende alacağım belki:p.
Printable View
utku (ukku) abi e63 için msn live ın e serisi için birebir uyarlanmış sürümünü atmıştı bana. e63 tü gerçi ama e72 de de geçerlidir sanırım. turkcellde 30-40 liraya yüklüyo olmaları lazım. irtibata geçip isteyebilirsin msn' i
internet browseri için de telefonda internete girip operanın sitesinden uygun sürümü indirebilirsin.
canavar gibi e71 , e72 , vss nokia e serisi kullanan arkadaşlar;;;
gerçi ben tipi , qwert klavyesi ve çözebilirsem gps için aldım ama ne yapılabiliyor bu telefonlarla???
Nokia özürlüyüm , kamerayı zor buldum , hafıza kartının içine girmem yarım saat aldı:D , bu ve bunun gibi standart özellikleri çözdükten sonra ekstra neler yapabiliyosunuz bu telefonlarla?
I-phone tavsiye ederim ;)
valla beceremediğimdenmi desem , alışamadığımdan mı desem bilemiyorum ama çok bişey bulamadım.(navigasyonu çözüp diğer programları da halledersem dahada renklenicektir ama)
Bundan önce e71 , e63 gibi modellere aşina olan arkadaşlar muhakkak daha fazla memnun olacaktır ama bana şuan çok bişey vadetmedi:D Navigasyon ve anlık hız vss iç gps e dışarda dahi bağlanamadım ama vardır tabi bilmediğim bi ayarı.
Ödeme olayı da biraz enteresan , 300 nakit , geri kalanı mezar vade ayda 33 lira :D:D(20 ay)
Bikac güne cözersiniz ozaman :):) Navigasyondan gercekten bisey beklememek mi gerekiyor.
internet paketi olmadan navigasyona bağlanmak çok zor uğraşma hiç
telefondanda navigasyon cihazı kadar performans beklemeyin
internet paketi alırsan çok rahat kullanırsın
bide nerden aldın 20ay vadeyle , e72geliyor 900liraya
Şöyle söleyim bu telefon uygulamalardan falan pek anlamam zaten.Iphone'cu arkadasım navigasyon programı yükledi telefonuna gördüğüm kadarıyla 10 numara calısıyodu herhangi bi internet paketi vs olmadan bunun farkı nedir acaba:soru:
Ayrıca 960 liraya geliyor banada cok geldi acıkcası.
teknosadan aldım , kullanıcı hatası olarak görebileceğimiz biçok sorunu kapsayan enteresan bi garanti paketine dahil ettiler ve 3 yıla uzattılar.Bi önceki telfonumda garantiden ağzım yandığı için kabul ettim onuda.O ne kadartuttu bilmiyorum ama yarın bidaha gidicem ayarlar için , o zaman sorarım
kesinlikle100veya 250mb internet paketi almanı tavsiye ederim ozaman e72 çok daha keyifli oluyor
gps internet paketsiz biraz yavaş bağlanıyor ama internet paketiyle çok başarılı bence ayrıca gittiğim hızı falan denedim ben direk doğru gosteriyor
%5 vade farkı artı 1 yıllık tekno garanti yaptırmışsın bu garanti 2 yıllık üretici garantisi bittikten sonra 3. yılda devreye girer
kullanıcı hatası olarak kasıtları nem ve tozlanma sadece yani düşürdün ettin işlemez garanti artı 3. yılında pilinde herhangi bir sorun olursa yeni pil veriyorlar aklında bulunsun
1 yıllık tekno garanti ise 120 lira civarı olması lazım
Samsung 5233star aldım fiyatına göre bu aralar en özellikli telefon bence.Dokunmatiğe ilk başta alışamadım fakat şu anda gayet memnunum alıştım.tavsiye ederim epey satılıyor şu aralar.
S8300 UltraTouch
bu tel hakkında bılgısı olan varmıdır yavasmı kamera 8 megapixel demıs ama
Artık telefonlara fazla para verme taraftarı degilim :)
500-600 civarına alınacak en iyi telefon bence e71 :icon_tup:
düşündüğün şeye bak yaa :D kafana takcak başka bişey kalmadı sıra telefon derdine mi geldi bak ben 20 lira verdim 6600 aldım kullanıorum telefona bu kdr önem verme
1600 liraya iPhone 4 16GB bulabilirseniz alin.
Hatta bulursaniz hemen bana da haber verin, 3 adet ayirtin :)
offtopic satılıklarda bugra abi ayfon 4 satıyor.bakabilirsin.
buda linki
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=66201
bir suredir bb9700 kullaniorum.. kullanim olarak gorunus olarak ve bnm icin cok onemli olan sarj suresi olarak yeterli bir cihaz.. gerek mail olsun gerek messenger gerekse bbm ve facebook falan filan gibi 7 24 online durumdasin.. bbm den aninda yazis resim muzik vs faceden msjlas resim vek 10 saniyede etiketle upload et vs.. bu baglamda cok iyi gelelim bnm icin negatif yonune.. web browseri kesinlikle kotu bence.. yada bn devamli buyuk ekranli smart phone lari kullandm die bu farkli geldi.. internette kesinlikle rahat rahat gezemiorm .. aylik 5 gb internetim var ama ayda 1 yada 2 kere browserini acmam.. sirf bu yuzden gittim 2. tel olarak iphone 4 aldim... yazimdan sonucunu kendir cikar ve ona gore 9700 alabilirsin bence.. sahsi fikrim siyah
merhaba, ben 3 senedir P4350 kullanıcısıyım, hatta bir tanesi tam 2 sene dolduğunda direk kendi kendine bozuldu hiçbirşey yokken, hiçbir tepki vermemeye başladı :) ancak 2.si halen çalışıyoru tek kronik sorunu pilinin 1.5 senede ölmesi :) yedek pil alırsanız sorun olmaz..
Edit: pardon turkcell bakıyormuşsunuz...
Bi arkadaşım satıyor, hiç kullanılmamış amerikadan getirmiş, kırılmış, sorunsuz, 1350tl istiyor. isterseniz bi sorayım.. ?
SATILIK 3g 8 gb war düşünen olursa 750 tl full kutulu turkcell
900e htc hd2 var 18ay garantili KVK...fatura ve kutulu
Dün Bursa özdilekte buldum 709TL peşin fiyatına 10 taksit...Sadece siyah vardı siyah istemedigim icin alamadım,yoksa direk alcaktım:)
samsung s8500 wave yok böle bı telefon bakın derım
Yakın zamanda '0' E72 almak istiyorum tavsiye edermisiniz??
Yada başka nokia marka telefon önerirmisiniz? E72 fiyatına bu telefon daha özellikli ve daha kullanışlı diyen varmıdır??
Önerileri bekliyorum, tşk.
nokıa c3 hersey var flas harıc wifi tut bırcok ozellık 300 tl gıbı bır rakamı var