20/09/2010 22:41 İstanbul-FSM Köprü FSM Köprüsü KGS 41,25
hay ben böle işe.. geçen ay ist.da kgs yetersiz bakiye dedi geçtim affetmemişler.. bunu nereye nasıl ödeyecez peki?
Printable View
20/09/2010 22:41 İstanbul-FSM Köprü FSM Köprüsü KGS 41,25
hay ben böle işe.. geçen ay ist.da kgs yetersiz bakiye dedi geçtim affetmemişler.. bunu nereye nasıl ödeyecez peki?
Konuyu hortalatalım....
Benim merak ettiğim bu görünen borç aracın satışını engelliyor mu? Mesela bir borç var ama benden önceki sahibinden.Oda yeni türedi zaten.Bunu ben ödemeden aracı satabilirmiyim noterde?
Karayolları müşteri hizmetleri ile görüştüm durumu.Engel teşkil etmediğini söyledi.Merak edenlerin bilgisi olsun
o zaman ki sahibine gidiyormuş zaten yoksa kime kitlenirse olurdu :)
Para gişeleri ayın 22sinde kaldırılacakmış. herkes mecburen kgs veya ogs cihazı satın alması gerekecek.
snn duruma gecen kgs doldurmaya gıttıgımde dustugumu ogrendım ıkı kez gec tım o sekııl bakıye az dıodu.megersem ıcınde 1 tl varmı zaten ayda yılda bı kullanıorum dedım bı 10 tl yatırıyım suna demesın mı adam 50 tl yatırabılıosun ulan o 50 lıgı borsaya koysam bn kullanana kadar 250 olur..
Sorunum var. OGS bozulmuştu. Ama içinde hep para vardı. Şimdi cezalar gelmiş eve. 2009 lar felan var. OGS aracımada kayıtlı aracı aldığımdan beri. Totalda 400 küsür lira. 2 yada 3 tanede KGS var. Yanlışlıkla geçmiş olabilirim KGS den. Ama OGS var bende. Başına gelen varmış. Gidip OGS'imde değiştirmem lazım.
Hazır konu varken burdan sorayım.
Dün akşam istanbula gelirken izmitte kgsden geçtik. FSM ye gelmeden önce babam yanlışlıkla ogsden geçti farkına varmadı. 165 lira ekranda yazdı hemen. Şimdi bizim ne yapmamız gerekiyor?
Söylenene göre ogs alırsak normal ücreti ödüyormuşuz falan.
mantıklı. mesela işbank internet bankacılığından işbank ogs si anında başka araca geçirilebiliyor. ben eski aracımı sattıktan sonra yeni araca geçirmeyi unuttum. ogs okumayınca kenara çekip cepten girip ogsyi yeni araca geçirdim. ceza yok oldu 1 hafta sonra.
araç plakasına gelmiyor ceza direk araç sahibinin üstüne geliyor