|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: İBİZA TDİ 34 SC 012 :)
|
BOSNADA Bİ YAKIN ARKDAŞIM OKUYOR sarajevo DA ORDA OTOMOTİV PARÇALARI UCUZMUDUR.NELER ALABİLİRİM SİZCE BEN Bİ FİLTRE KİTİ SİPARİŞ VERİCEM AMA FİYATLAR NASIL PEK BİLGİM YOK TR İLE FARK YOKSA COCUGA ZAHMET VERMEK İSTEMİYORUM.VE BİLDİGİNİZ ADRES VARSA BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM
Son Düzenleyen Ef Driver; 17-10-2010 17:39. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: akbil
|
kuru et ve borek getirt baska bibok yok cunku
![]() uhahuauha |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
yollasana böreeek
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: CİVİC / EJ9
|
konu acılmısken kasımda azerbaycana gıtcem mod parcası bulunurmu orda:S
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: M.B
|
ben saray bosna lıyım şimdi o düşündüğün mod parcası falan almayı geç zaten orda öyle birşey fazla göremezsin çünkü ekonomisi fazla iyi değil artı ole mod la ilgilenecek kişi sayısı yok herkes yaşam derdine düşmüş .... ama getirteceğin şeyler
kuru et , rakısı , soka diye kaymaklı biberi vardır getireceğin belli başlı şeyler bunlardır canın cok ta pitasını çekerse yani böreğini kapalı çarşı girişinde boşnak böreği yapan biyer var oradan alabilirsin
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: M.B
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: ..40
|
kuru et acayip güzel ya insan yemeye doyamıyor boşnak kardeşlerimiz sağolsun gidince getirıyolar
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
misal şu an bosnada kendisi, yılın 4-5 ayı kalıyor
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: vw Polo Classic
|
Önce börek , mantı ardından
kuru et yanına bir tanede sarajevska pivo (bira) ohhhh __________________________________ kızlar uzadıkça çirkinleşiyor; kız dediğin 1.60 - 1.75 olacak. 1.85 kız mı olur ya. he bu arada 1.45 de olmaz, o ne lan öle iddaa oranı gibi.. ![]() ![]() Son Düzenleyen kado; 17-10-2010 19:49. |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
7senedir yilin buyuk kismini bosna hersekte ve hirvatistanda geciriyorum. Bircok seyi bildigimi dusunuyorum, yarismaci arkadaslara basarilar gelen olursada agirlarim en guzel sekilde(Y) . Bosnada zengin cok musterilerimiz var ama zengini saglam zengin orta halloli diye bi kavram yok burda fakiri fakir kisacasi.. Bosnadanda en guzel istnicek sey kuru et,raki,burek,mostardan cezve ve turevi hediyelik esya usa diil burasi bosna
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: rTivicCype
|
ben gezdim bosnayı dediğiniz tarzda parçaların satışının yapılması biraz zor görünüyordu öyle bir potansiyel yok, daha çok gıda üzerine bişeyler getirtebilirsin, onlarında daha iyileri ülkemizde var zaten
__________________________________ K20z4 12.5cr Naturally Aspirated |
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
|
![]() misal (8tane aston martini pe$pe$e turluyoken gorebilirsiniz @zg)
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: W220 + florasan + vti
|
onuda ordan taşımanın anlamı yok zaten isteyen varsa gelsin b.paşa yıldırım mah.
![]()
__________________________________ "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... " NAMIK KEMAL Atmoşferit fitenk ![]()
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
Otomobil: vw Polo Classic
|
__________________________________ kızlar uzadıkça çirkinleşiyor; kız dediğin 1.60 - 1.75 olacak. 1.85 kız mı olur ya. he bu arada 1.45 de olmaz, o ne lan öle iddaa oranı gibi.. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: W220 + florasan + vti
|
__________________________________ "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... " NAMIK KEMAL Atmoşferit fitenk ![]()
|
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
|
arasinda cok fark var,borekte ayni sekilde hersey yerinde guzel..baklavayi bir gaziantepte yemek var,birde gulluoglunda ikiside ayni mi hayir gibi dusun..
|
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 17:22 ::::

resimlerine bakıyorum saglam makineler var orda cook yaygın modifiye demmeki ucuzdur diye düşündüm hani turkiyeye herşeyin en kazıgı giriyoryaa belki bosnada vardır