|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Pug 206 CC
|
arkadaslar bır sorum olucak... 2 sene sureyle alkolden ehlıyetım alınmıstı... suan ehlıyetı gerı almama 1 ay kaldı... bu gece hastanelık bır durum oldu arac kullanmak zorunda kaldm ve polıs cevırmesıne gırdım durumu anlatmama ragmen ehlıyetsızlıkten ıslem yaptılar... benim sorum su ben sadece yazılan cezayı mı odeyecegım yoksa ehlıyetsızlıgım 5 seneye uzayacakmı?? arkadaslar bılenınız varsa acıl cevap beklıyorum.. sımdıden cok saolun
__________________________________ pugmodder
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Astra GSi16v
|
sadece yazılan cezayı ödersin
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: TU5J4 / L4
|
sadece ehliyetsizlikten yediğin cezayı ödersin normalde 30 gün idari hapis cezası verilir oda günlük 20 TL den nakite cevrilir 600 liraya yakın bir para cezasına döner.ilk 15 günde ödersen oda yüzde 25 iner 400 küsür bir para ödersin o kadar geçmiş olsun..
__________________________________ Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur... Mustafa Kemal ATATÜRK PA GTI
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Sadece parayı ödersin
ehliyeti sene bir kez ceza puanından teslim ediyorum.. bende yakalandım 600 tl cezası var dün de yakaladılar birinin üstüne yazdırdım cezayı ama her zaman insan gibi memura denk gelmeyebilirsin
__________________________________ Asalet; Boyda değil, Soydadır. İncelik; Belde değil dildedir. Doğruluk; Sözde değil özdedir. Güzellik; Yüzde değil, Yürektedir.! |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Misafir
|
geçmiş olsun para cezasıyla olayı kapatabilirsin
|
|
|
|
#6 | |
![]()
Otomobil: 335 coupe
|
Gecmis olsun... |
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: loadinkkkkkkkkkkkk
|
alkollü yakalanmassan sorun olmuyor sadece ehliyetsizlikten yersin diye biliyorum.Her iki şahıs için de geçmiş olsun
__________________________________ no car no fakin fuel |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
2 sene verdiğin için sürücü davranışları geliştirme eğitimini unutma sakın 1 ay sürüyo
__________________________________ SARI & BASIK & OFSETLİ
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]() |
__________________________________ Son Düzenleyen doush; 18-10-2010 11:41. |
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: є46 MЗ & stage 4 тғѕι SЗ
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: SuS2000
|
bir kac kisinin saldirisina ugradigimda bulundugum apartmanin karsisindaki karakola kactim arabayla. adam alkollu araba kullanmaktan ceza kesti ko$saydin dedi. Bana saldiran kisi ise benden az ceza yedi darp tan...
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
arkadaslar cok sagolun ıcıme su serptiniz resmen.... 23 ayı gecırmısım ehlıyetsız son 1ay kala bole bı olay olması ve 5 sene uzar gıbı muhabbetler gece zar zor uyudum... tabıkıde memur gorevını yapsın... odeyecegız cezamızı yapıcak bıse yok
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
hem ceza odersın hemde surucu puanı dusulur..zaten 1.5 senede 0 landıgı ıcın sıkıntı olmaz..
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
Otomobil: focus tdci ghia 109hp 240nm
|
burada elma bulmak çok zor ![]() istisnalar kaideyi bozmaz, burada kim kimin ne oldugunu çok iyi biliyor... bu arada geçmiş olsun bu kadar bekledikten sonra uzasaydı çok kötü oludu gerçekten kesinlikle alkollü trafiğe çıkmamak lazım her açıdan |
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
para cezasiyla halledeceksin arkadaslarin dedigi gibi buyuk gecmis olsun cok uzun sureli el konulmus.
__________________________________ Lastik parlatici icin: http://www.techturkey.com/forum/akse...parlaklik.html |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
cok saolun arkadaslar verdıgınız bılgıler ıcın...
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
bana göre alkollü araç kullananın cezası tamamen trafikten men olmalı.
__________________________________ Hayatta en hakiki mürşit ilimdir. - Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: 335 coupe
|
Trafikten tamamen men belki cok agir olabilir...Alternatiif olarak Amerika;da kullanilan bir sistem var o uygulanabilir mesela...
Gecen sene bir arkadasim yakalandi alkollu arac kullanirken..O geceyi nezarette gecirdi ve avukat vs...dunyanin parasini odeyerek disari cikti..Ceza olarak aracina bir aparat takildi uflemeden arac calismayan..Baskasinin arabayi calistirmasini engellemek icin ufledikten sonra 5dk sonra tekrar uflemesi gerekiyor..Olaki uflemedi sistem onu bir sekilde rapor ediyor ve aylik olarak o alete okutmaya gittigi yerde soruyorlar neden uflemedin diye...Sinirini bilmiyorum ama birkac kez ayni seyi yaptiginda cezasi dahada uzuyor ki aldigi ceza 1 sene idi..Aracini bir sure once satti ama o aleti yeni aldigi araca yeniden yukletmek zorunda kaldi vs... ![]()
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: a3 2.0 (8P)
|
sisteme bak
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 17:23 ::::

birinin üstüne yazdırdım cezayı ama her zaman insan gibi memura denk gelmeyebilirsin