ee? hani accord geliyodu?
şu kasa accord'u halen çok beğeniyorum ;
Honda / Accord / 2.0 ES / İLK SAHİBİNDEN sahibinden.com'da
Printable View
ee? hani accord geliyodu?
şu kasa accord'u halen çok beğeniyorum ;
Honda / Accord / 2.0 ES / İLK SAHİBİNDEN sahibinden.com'da
90 Model escord 1.3 var ondan haber bekliyorum...
Belki o olur :soru:
pişman olmazsın abi..yedek parçaları falanda çok ucuz,sadece orj far ve stop bulmak biraz zaman alır.
aşırı ekonomik ve çok keyifli bir araç,ilerde bende düşünüyorum :)
Bende 83 model golf mk1 war yaklasık 10 ayda topladım bitti cok gzl yuruyor benım aracım orjınal turbolu 0,6 bar turbo bastım yenı gomlekler otomatık sıbop ayarlı ust kapaktada aldım 70 bg gucunde ve 780 kg cok gzl sakalar yapıyor..yakın zamanda enjektorlerı buyurup ıntercooler daha ıyı bg almayı dusunuyorum..
Tek sıkıntısı eskı arac oldugunda ya komple gırılcek ara ara yapılır ıse bazen senı sogutabılıyor 15 kurus yakıyorum km de 51 komple duz borum 60 lık son cıkısım war buna ragmen 120/130 km suratla uzun yolda 120 tl ye 800 kmlerı gecıyor..
ben arabamdan cok memnumum tafsıye ederım kullanısı hareketlerı cok gzl.. Tek sıkıntısı eskı dızel oldugu ıcın sesi bıraz yuksek onun ıcınde kısmetse onemlerım war onları yapınca oda kalmıycak gıbı..
ayrıca bunun yanında 1,6 110 bglık enjeksıyonlu golf1 daha war onuda yedek parca olarak kullnıyorum,Parca konusunda arkadsların dedıgı gıbı sadece stop ve far grubu sıkıntılı her turlu parcası sıfır ve 2 el olarak mevcut fıyatları cok cok uygun..
kendıne oyuncak ıstıyorsan tafsıye ederım ben osekıl bınıyorum herseyı kendım sokup yapabılıyorum elektrık hıc bır aksamı yok.. rahat rahat yaparsın ama abi..
O kadar eski araba alma bence ;)
günlük kullanımda çok fantastik olur abi german style fln :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1918842/detay#
bu kasalara bak abicim german style için güzel olucağını düşünüyorum :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...da-vento/detay
Vento 1.9 Tdi :)
bende de 80 model golf 1 war. yakışı filan inanılmaz zevkli. günlük 20 liraya 120 km yol yapıyorum. üstüne akşamları çıkıp geziyorum. bitmiyor :)
jetta 1 burda bi arkadaşta war. sanırım arka stop konusunda biraz parça sıkıntısı çekiliyor. kaporta olarak döşemeler olarak golf e çok benziyor. 80 den sonrakiler galvanizli sac dan üretilmiş. paslanmaya karşı çok dayanıklı olabiliyorlar.
motor audi 80 ile aynı ama şanzıman farklı sanırım zira audilerde motor dik konumlandırılmış vw lerde ise yatay duruyor.
parçalar inanılmaz ucuz. kapak contası 30 lira, triger kayışı 30 lira, sekman seti 30 lira vites kolu tamir takımı 10 lira filan. zibille mekanik parçası war.. uğraşırım diyorsanız alınacak araç. kullanması inanılmaz zevkli. 8 aydır biniyoruz hala ilk günkü kadar zevk alıyorum :)