|
|
#1 | |||
|
Misafir
|
merhabalar diyelim öncelikle
linkteki aracı almayı düşünüyorum aradım abiyi arabanın durumu iyi dedi muayneden tek seferde geçmiş alıp bbs rs takıp basıcam sadece uzun vadede binebilir miyiz sizce uzun vade dedıgım haftaiçi gunde 25-30km yapacak sadece okulu gidip gelmelik motordan pek anlamam ustaya göstericem zaten 7200 lira var hesabımda şu anda adam son 6bin olur dedi ama 5500e anlaşırız iş ciddiye binerse focus tdci var ama haftaiçi peder kullandıgı ıcın okula gıdemıyorum 7000e kadar saglam oldugunu bıldıgımız başka araçlara da açıgım ilan belirtebilirsiniz. araç bu BMW / 3 Serisi / 3.16 / İSTANBULDA SAYILI E21 LERDEN sahibinden.com'da |
|||
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Bora
|
7bin e Klimalı sunrooflu deri döşemeli (orjinalden) e21 316 var istersen
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...32630969/detay Son Düzenleyen Baris; 18-10-2010 17:09. |
|
|
|
|
#3 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: Turbo Besmele.
|
Araba oldukça şık ve diri duruyor. Kaliteli bir cila, bbs rs ve basma ile harika bi araca sahip olabilirsiniz. Fiyatı 5500'e bağlarsanız gayet uygun olur. Bu arada sizin peder hangi kilisede?
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: rs13
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
oha 2. linkteki güzelmiş
__________________________________ |
|
|
|
|
#6 |
![]() |
323 al da bir işe yarasın bari
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: 106 GTI
|
EKERAY lütfen konuya...
__________________________________ 34 ZM 8783
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: rs13
|
BMW / 3 Serisi / 3.23i / Gümrük Çıkışlı Şahane El Değmemiş sahibinden.com'da
fena degil ![]() illa 315 olcaksada bu uygun gözukyor http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...ay?keyword=e21 http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0875847/detay? buda şahane
Son Düzenleyen Brs_eg; 18-10-2010 17:30. |
|
|
|
|
#9 |
|
Misafir
|
bi işe yarasın demişsinizde okula gıdıp gelıcek hergun roll yapmıcaz bununla
verdigim araç iyi mi degil mi degermi sizce |
|
|
#10 |
|
![]()
Otomobil: -
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
![]()
Otomobil: Turbo Besmele.
|
---- @NETMAR Arkadaşlar size mantıklı bi teklif sunmuş. Gösterdiğiniz araç gayet diri duruyor, ama aynı fiyata tüplü bir 323 bulursanız, arada canınız çektiğinde benzine alıp bir iki yanlamak-gazlamak kârınız olur. Hayırlısı olsun... |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Misafir
|
motorun hızlı olması onemlı degıl benım ıcın
tıp ıcın alıyourm ve az yaksın dıye lpglı tercıh ettım arabayı satan adamı tanımıyorum ama hergun goruyorum aracı 2 cadde altımızda duruyor goruyorum yani çalıştıgını ve yürüdüğünü yurumeyen ne oldudugun bılmedıgım araçlarla ugrasmak ıstemıyorum ha onerdiginiz tanıdık falan 323 olursa onlara da bakabiliriz ama referanslı olacak yani |
|
|
#13 |
![]() |
2. linkteki araca ben kefil olurum her türlü
|
|
|
|
|
#14 |
|
Misafir
|
hangisi barışınki mi
|
|
|
#15 |
![]() |
ewt barışın koyduğu araca bmw camiasından bir kişi çıkıp kötüleyemez illede 3.16 diyosan hiç düşünmeden git al hatta ctesi ye denk getir draglarıda izlersin
__________________________________ Drift Spec TenekE30 Swap M50B25 + Supercharger + Nos EcuFast 'Dr.Ecu Özgün Güleç PPR Motorsport 'Kaan Güvenir AlpineStar Garage 'Fatih Çelik Performans Debriyaj Ankara 'Şahin Binboğa |
|
|
|
|
#16 |
|
Misafir
|
hadi ya bu kadar mı arkasındasınız aracın
benımkıne bakıcam yarın eger usta yaramaz derse gidip ona bakarız artık ama fiyatta biraz oynama yapmak lazım kendi paramızla aldıgımz ilk araba olucak
|
|
|
#17 |
![]() |
düşünmeden gidip al derim fiyat biraz çok ama değer emin ol. klima vs
şaka gibi temizlikte o araç.
__________________________________ Drift Spec TenekE30 Swap M50B25 + Supercharger + Nos EcuFast 'Dr.Ecu Özgün Güleç PPR Motorsport 'Kaan Güvenir AlpineStar Garage 'Fatih Çelik Performans Debriyaj Ankara 'Şahin Binboğa |
|
|
|
|
#18 |
|
Misafir
|
belli zaten tek fotodan bile diri duruyor araç sahibi üye mi foruma
|
|
|
#19 |
![]() |
üye kardeşim nick: E21TURBO mustafa görüş onla fiyatta da yapar bişiler
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|