|
|
#1 | |||
![]() |
istanbul ve çevresinde kıyıdan balıga giden varmı ?
malum kış geldi havalar kapalı cumartesi pazar kös kös kapalı yerlerde oturmak yerine, sakin güzel bir yerde hem balık tutup hem mangal yakmak için bilinen tenha yerler varmı acaba, balık çıkıp çıkmaması mesele degil arasıra bir tane gelsin onun muhabbeti yeter ![]() tekne var ancak sallantıda iyi içilmiyor, o nedenle karada yer bakıyoruz ![]() şuraya gittim 10 numara yerdir diyebileceginiz yerleri önerirseniz memnun olurum. saygılar. __________________________________ Çok bilmiyecen, Bir bilenede sormuyacan, bileni bulmuşken yaptıracan
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: INTEGRA
|
Gürpınar sahili...
Sarıkanat çıkıyormuş bu sıralar |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
babamla çok sık gideriz geceden hatta genelde bogaz tarafındayız aşiyan kalender yeniköy bazen salacak sahile gidiyoruz bazen çubukluya genelde burası daha güzeldir
__________________________________ Hayat ne garip dimi.? Konuşan odunlar, yürüyen kaşarlar falanlar filanlar.. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
ben genelde asmalı mescit - bebek - aksaray tarafında çıkıyorum artık oltaya ne gelirse
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: jdmek20 haram beygir & new kangooR & mercedesEclasse
|
ne tür avı tercih ediyorsunuz
deniz mi gölmü akarsumu __________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
....................
__________________________________ Çok bilmiyecen, Bir bilenede sormuyacan, bileni bulmuşken yaptıracan
Son Düzenleyen HALUK; 19-10-2010 10:32. |
|
|
|
|
|
#7 | |
![]() |
peki ne tür misina, igne ve yem atılıyor onuda yazarmısın sana zahmet üstad
![]() birde sakinmi ![]() deniz olursa seviniriz. __________________________________ Çok bilmiyecen, Bir bilenede sormuyacan, bileni bulmuşken yaptıracan
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: 106 GTI
|
itina ile;
sazan - kızılkanat - testere - yayın tutulur büyükçekmecegölü. __________________________________ 34 ZM 8783
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]() |
__________________________________ Hayat ne garip dimi.? Konuşan odunlar, yürüyen kaşarlar falanlar filanlar.. |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
|
Ama farklı bir oltaydı attıkları. Fisherman gibi bir şeydi... Instant Fisherman Profesyonel Olta Takımı (Yem Seti Hediyeli, Stoktan Hemen Teslim!) |
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]() |
bol kahkahalı bir gece, sabahlara kadar yanan mangal, falan filan işte biz tutucu, degiliz yiyiciyiz ![]() büyükcekmecegölüne ignesiz misina at yine balık geliyor o kötü hayattan çekip alıyorsun o balıkları deniz iyidir, temizdir
__________________________________ Çok bilmiyecen, Bir bilenede sormuyacan, bileni bulmuşken yaptıracan
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
valla abi çok fazla anlamıyorum o işten bi sefer gittim dünya para verdim bi heves bi ton takım aldım 1 gece gittim ne kurşun bağlayabildim ne bişi yapabildim
bıraktımama arkadaşlarla çok sabahladık aşiyan tarafında bi yandan mangal bi yandan rakı ![]() oluşursa bi ortam duruma göre katılırım muhabbete |
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
|
Rakı balık... Muhabbet... Aslında şöyle kamaralı bi tekne olacak ama ))) Mustu varken batarız ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: gc8 arıyoruz
|
tuzlada bizde istavrite atarız karadan.
teknem varken güzel güzel vakit geçirebiliyoduk da bi fırtınada battı. şimdi de ara sıra sarıyerden pederle atlıyoruz tekneye,boğazda ne çıkarsa. palamut,istavrit,çinekop..
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]() |
![]() fisherman almıştım seneler önce ilk çıktıgında, erkek adamın kamışı uzun olur abi 7 mt. kamışı şöyle kuvvetli bir çektinmi balık su üstünden uçarak geliyor, yada sadece agzı geliyor düşünen varsa bundan alabilir hem hesaplı hemde yem derdi yok Yakaladin Yakaladin Her gün tek ürün ve inanılmaz bir fiyat __________________________________ Çok bilmiyecen, Bir bilenede sormuyacan, bileni bulmuşken yaptıracan
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: 50 cc twin turbo cabriolet :)
|
geçen sene aşiyan da 12 kg istavrit tutmuştum bidaha da olta almak nasip olmadı elime. ama balıkları babam konserve yaptı hala 3 kavanoz duruyor. şu anda köprüde çinekop başlamış ama dün giden arkadaşlar siftahsız gelmiş.
|
|
|
|
|
|
#17 | ||
![]() |
elimizde olta mangalda sucuk, tavuk, köfte, bir tek balık eksik ![]() içince yüzme bilmedigini unutup oltayla tutamadıgı balıgı denize atlayarak yakalamak isteyen bile var, ve yüzme bilmedigini bile bile ötekini kurtarmak için suya atlayanlar var, sakat yani o sebeple karada iyidir balık. __________________________________ Çok bilmiyecen, Bir bilenede sormuyacan, bileni bulmuşken yaptıracan
|
||
|
|
|
|
|
#18 | |
![]() |
![]() şimdi haluk abi balıkcılık derken eğer dere balıkcılığı tatlı su istıyosanız eğer benım bu yazım ..sazlı bosna kulakçayırı kemerburgaz cakıllı şamlar kucukcekmece vb bi sürü yerde gectı ve çoğunda sabahladık balımızı tuttuk zevklerimi tatmin ettik kafa dinledık vs böle bi yer arıyosanız eğer bu satten sora.. inan camurdan giremezsiniz..ben gecen hafta sazlı bosna yaptım ve inanılmaz camurdu ki allahtan jipim ekıpmanlı da zorlanmadan cıktım..size sadece tavsıyem normal bi araba ile dere kenarı bi yere bu satten sora gitmeyın saygılar.. gc8 kolları baskanı istanbuL mümessili suLhi SERİNDERE. |
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]() |
![]() 4 sene önceydi sanırsam çanakkale taraflarında balıga gittik, bütün gece tek bir balık gelmedi, sabah güneşin ilk ışıkları ile palamutlar kendini sahile atmaya çalışıyordu, sagolsun bir kaç yunus balıgı bize kıyak geçti, 4 kişiydik benim payıma 22 tane düştü, kovayla balık yakalamak derler ya aynen öyle oldu inek kadar olmasada büyüktü palamutlar ![]() vay be ne günlerdi
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |