Çinekopda var yeşilköy kıyılarında:D bu ara güzel bi balık yicez :D yağlanmıştırr :D
Printable View
Çinekopda var yeşilköy kıyılarında:D bu ara güzel bi balık yicez :D yağlanmıştırr :D
akşama köprüye gelen yanında tavuk göğüsü getirsin. az önce gelen habere göre eşşek istavriti çıkıyormuş. :D
yemin içine azcık sakız yapışıtın :) bakın neler oluo ozmn kancadan sitesede kurtulamıyor :D ahahah
Izgaralık evet :D
Palamutu bende tavada sewerim,Bence hamsiden başkası ızgarada YALAN :D
Ondan sorası ne olacak,hadi denizdeyken tamam :d
Eger dedigin gibi Çıkmıyorsa kancayı ve oltayı ne yapıacksın sora balığı nası çıkaracaksın :D
ya peki deyinki bana 15 20 kıloluk yayın cıkıo İST e yakın neresi şşimdi giderim..
ekibini kur reis 4 de 4 maç yapalım bi kaç gün önceden söyle bir pazar yazlıga alayım sizi :)
denize girmek serbest havuzda buluruz yeterki girmeye adam olsun :)
hatta cumartesi akşamından yatılı gidelim şömine, şarap şekli, yanlız 4 yatak var :) ekibi saglam tut :) istenmedik olaylara karşı :)
gelirizde agır olur şimdi bizim misafirlik:)
balık avlayacaz misina dolanacak motor bozulacak makara kukara olacak, şimdi zıpkın alcaz mürene atacaz mürende bize atacakmı:) yılanbalıgını avlarsak denize düşünce neye sarılcaz :)
zıpkın ve alkol çok uyumsuz şeyler ;)
bi adamı sabaha kadar kamışlasan biş olmaz ama zıpkın gercekten sakat;)
tavuk gögsü yagsız oldugu için tercih ediliyor istavritler rejimde ya:)
şaka bir yana igneye daha kolay takılıyor çıkması daha zor oluyor;)
dedigim buydu eşşek istavriti ilerleyen saatlerde alkolün etkisiyle van gölü canavarına dönüşüyor :)
gölet var ama kesin tutarmısın, biliyorsun yayın beklemek zor iş çıngırak çalsın diye çok beklemekte var, istersen ayarlıyayım ama ne balıgı ellerim nede yerim :)
Babamla yapardım küçükken cuma akşam üzeri kireçburnu sahiline gider orda araç park etme için olan ceplere park eder.Arabanın tam önünden sallardık oltayı pek birşey çıkmazdı.Zaten çıkmama ihtimaline karşı yanımızda yemek götürürdük.Akşam çok eğlenceli olurdu. :D
abi gel sen tekirdağ marina tarafında güzel balıklar çıkıyormus
ammada balık sevdalısı varmış arkadaş :D duygulandım şuan araba teknik bilgi paylaşımı için giriyosun ne ararsan var hehe :D işin şakası balık tutmayı çok severim babadan geçme bişey olsa gerek. Menekşede teknemiz var fırsat buldukça bende babamla çıkıyorum yeşilköy- ambarlı arası ama bu yaz denizde bereket yoktu inşallah normale döner, bu aralar lüfer yapıyo diye duydum hadi rasgele ...
alkol mangal balık diyorsan gölde takılcaksın en güzeli sazlıbosna yada hazerfan havaalanı büyükçekmece bu iş için ideal yerler bu aralar çok kalabalık değildir herhalde havalardan ama yazın yer bulamazsın buralarda
sulhi zilin sesini duydun gidiyoruz mangal şarap şekli
ben her hafta gidiyorum, arnavutköyden tutuyorum. en az 1 kilo yakalıyıp dönüyorum. dip takımla büyük istavrit gelio ama uğraştırıyor. ben kalın çaparı takımla tutuyorum yemde koyuyorum. böyle, izmarit ve iskorpit tutuyorum. ince çapari takımla gümüş ve normal boyda istavrit tutuyorum. kulelinin ordan ve hemen ilersindende baya çıkıyormuş, ortada ters akıntıdan çıkanlar sahil şeridine çok vuruyormuş. bi arkadaşım gitmiş 6,7li çekiyormuş tek atışta.
dün akşam köprüde saat 21:00 dan 00:00 e kadar 4 kişi 32 parça çinekop çektik. ben ilk kez köprüden ikili takım ile iki çinekop birden çeken gördüm. aç gözlü arkadaş balıklara el koydu resimlerini çekip koyacağaım gün içinde. akşama ziyafeti tahmin edebiliyorsunuzdur az çok. köprü hem boş hem de çok güzel balık yapıyor.
ankaradan da varsa sevdalılar birlikte gidebiliriz.
gölbaşı,dikilitaş,çanılı,kesik köprü uygun zaman bulup gidebiliriz..
hertürlü :) haftasonuna denk gelipde müsait olduğum bir zamana denk gelirse süper olur. özellikle kömürde aynalı sazanı çok özledim yafs karnım acıktı iş yeride bak şimdi :) neyse rooftan ton balıklı sandiviç sipraiş edeyim :D:D:D
haluk abi sen zamanı belirle ben kolumun altına ne var ne yok alır gelirim sen yeterki gün söle :D
sizden iyi olmasın bir arkadaş bizi geçmiş zamanda kırmızı benekli alabalık tutmaya götürdü, ormancıyada bir şişe şarap aldık bizi görmesin diye, mekana geldik allahım nasıl balık at çek at çek kollarımız agrıdı ortalama 22 cm alabalıklar bir çuval tuttuk :)
neyse sabah oldu, gün ışıdı baba bir levha gördük ATATÜRK ORMAN ÇİFLİGİ ALABALIK YETİŞTİRME TESİSİ :) nasıl kaçtık sorma :)
tamam ben araştırayım en uygunu nereyse haber verecegim, benim buldugum yer biraz uzak olur ama sorun olmaz sanırım :)
ohh ne güzel oltacılar toplanmış :) valla bende yaklasık bır aydır acayip sardım bu olta balıkçılıgına .. nerdeyse her pazar sabah 5 te kalkıp aşiyanda yerimi aldım :) bu sene balık çok nazlı ama .. bır aydır yakaladıklarım bı kac zargana ve yaklasık 1 kg istavrıt ve gecen hafta ilk sarıkanatımı aldım boğazdan..
kamış olarak lineafee sprit surf ve makina okuma distance surf 60 kullanıyorum..
bazen çapari bazende rapala ile at çek yapıyorum genelde..
bu pazarda aşiyandaydım ama aksama kadar 2 stavrıt ,1 zargana ıle yetınmek zorunda kaldım.. artık kısmet bu haftaya vakit ayırabilirsem yine aşiyandayım:)
herkese rastgele :)
balıkçılar uyuyor mu :) iş çıkışı hafta içi gece avlansak, sohbet de olurdu denize karşı :)
denizde istavritten başka bir balık yok ki :) göl balıkçılarına takılmak daha mantıklı şimdilik :)
Bazen arkadaşla Gölbaşına gidiyoruz,baya bi balık tutuyoruz ama geç geliyor :)
İlk gelen balık sonrakiler biraz daha büyüktü :D
http://i56.tinypic.com/35i4npi.jpg