|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: x sechs
|
Ölüm yarışı - Habertürk Video
Adana'nın Kozan ilçesinde yarış yapan motosikletlerden biri otomobilin altına girerek yaklaşık 50 metre sürüklendi. Motosiklet sürücüsünün hayatını kaybettiği, otomobil sürücüsünün de yaralandığı kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. yazık günah ya ... __________________________________ 15 AY KAPALI
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Astra Coupe 2.0T - Toyota Avensis D4D Multitronic
|
içim gitti :S
__________________________________ Project01 Garage |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: 'Ford Fiesta 1.4 TDCİ
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
e yuh be abi valla fena oldum
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: D.1.6.i.e.
|
çok kötü olmuş ya.otomobil sürücüsünün bi anlık hatası
__________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Arkadaslar kusura bakmayin ama o dobloyo acikcasi baya bi sovdum adam normal serittede gitmiyor guvenlik seridinde gidiyor benzinligi gorunce birden kiriyor sagina soluna bakmadan, yazik olmus allah bilir evde kimi bekliyordu o motoru kullanan arkadasimizi, doblo surucusu beter olsaymista o sucu gunahi olmayan motorcu arkadasimiz bu sekilde can vermeseymis, allah gani gani rahmet eylesin, 1 sn sonra ne olunacagi gercekten bilinmiyor iste, can 1 anlik. Ayrica orada bi yaris yok, araclarin suratlarinle hemen hemen ayni suratteler
__________________________________ Lastik parlatici icin: http://www.techturkey.com/forum/akse...parlaklik.html |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: honda civic
|
Allahım ölümünde hayırlısını versin,içim gittiii..Allah rahmet eylesin..
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: 106 GTI
|
allah rahmet eylesın. suclu arac veya motor soforu sonuc ne olursa olsun yıne bı ölüm...
dun de E5tebı yaya karsıdan karsıya gecmek ısterken fecı sekılde can verdi
__________________________________ 34 ZM 8783
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: benzin israfı 560SEL , c4 hdi
|
düz izledim , benim izlenimimde doblo şöförünün suçlu olduğu.Çünkü hem emniyet şeridinden seyrediyo , hemde bodozlama giriyo yola.Bu haberleri yapanlar nası bukadar kolay 'ölüm yarışı' diyip ölmüş adamın günahını vebalini alabiliyo , bukadar kolaymı herşey.
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: x sechs
|
benzinliğe öyle girme modeli yok ya motorcuya kusur yükleyecekler akılları sıra yarışmış falan allahtan kamera kaydı var dobloya geçirecekler inş. en ağır cezalısından...
__________________________________ 15 AY KAPALI
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: RED VTi
|
allah kimseye göstermesin.çok kötü ya
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: MegyRS - Ep3 - 205gti
|
Öyle bir dönüş şeklimi var yaa , sabah sabah dünyanın küfrünü ettirdi bana şerefsiz..
__________________________________ ...NoN StocK... ...34NON11... 8.8/2x=x22/7x8.2x4 cc |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: yok
|
araba kullananlar motorsıklet suruculerını gormuyor nedense, ınsan bı motorsıklet sesınden dıkız aynasına bakar hadı gormedınde be adam sesıde mı duymadın yazık olmus
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: 106 GTI :)
|
Motosiklet sürücüleri hız yapıyor olabilirler evet bu konuda hataları var;ama otomobil sürücüsünün hatası fazlasıyla var o nasıl bir dönüş şeklidir akan trafikte ya,insan bakar arkasına herkese ehliyet verilmeyecek işte
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: W220 + florasan + vti
|
hatalar zinciri gencecik 18 yasındakı cocugu aldı goturdu işte allah rahmet eylesın...
__________________________________ "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... " NAMIK KEMAL Atmoşferit fitenk ![]()
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]() |
Gecen gün izledim benzinligi nasıl giriştir öyle...Sülalesine düz gittim...Yazıktır günahtır
__________________________________ "Siyahlar Karalanmaya, Beyazlar kirlenmeye mahkum" ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: -
|
tamam motor hızlı ama o doblonun yaptığı nasıl bi angutluklukdur ya sen insanmısın yaa..baya çınlattım kulaklarını şerefsizin.
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Focus Mk2 Ghia 1.6 tdci/Mondeo Mk2 2.0 Ghia
|
aslında doblonun sahibini yapcan haberi o sekilde yapanları 2 kez ..
__________________________________ Oktaykan Power |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: 101
|
Olacağı varsa görünmüyor ve yapmayacağımız şeyi hayatımızda ilk defa yapabiliyoruz. Suçlu Doblo ama yine de ağır yorumları haketmiyor. Zaten bir can almış, vicdan azabı yeter ömrü boyunca ona. Allah rahmet eylesin, ailesine sabır versin, yazık olmuş gencecik çocuğa.
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |