faruk vatana git serkanı bul notebooklarda. beni söle. yardımcı olsunlar.
mediamrkt içinde geceden sıraya girmek lazım. gireriz dersen ben uyumucam işlerimi hallederiz çıkar gideriz :D ulaş bana msjı görürsün en kısa zamanda.
Printable View
faruk vatana git serkanı bul notebooklarda. beni söle. yardımcı olsunlar.
mediamrkt içinde geceden sıraya girmek lazım. gireriz dersen ben uyumucam işlerimi hallederiz çıkar gideriz :D ulaş bana msjı görürsün en kısa zamanda.
notebook için ASUS abi gerisi yalan... ;)
yillardir sony vaio nun cesitli modellrini kullaniyroum cok memnunum...Tavsiye ederim
HP dv7 kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim
dell core i3 modelleri veya yeni aldık lenevo(core i7) arkadaşıma oda baya başarılı test lerine baktık gayat olumlu. fakat fiyatı 1750 tl civarında..
uu baya mesaj olmuş anca girdim.valla birçok model önerenler olmuş.hepsini tek tek not aldım kağıda incelicem bakalım.ama dikkatimi çeken bi konu var kimse TOSHİBA önermemiş.çevremdekiler ise toshiba diyor sürekli.sorunlumu bu cihazlar arkadaşlar ?
Benim sana tavsiyem Asus yönünde olacaktır.
son zamanlarda lenovo ve samsung'unda ürünleri gayet iyidir.
TOSHİBA şuan için türkiyede en pahalı olarak konumlanmış bir üründür. bence o kadar paraya değmez.
ancak bunlar elektronik cihazlar hiç olmaz dersin ancak 1 pati malda sadece seninkinde de arıza çıkabilir. bu tamamiyle şans diyebiliriz. O yüzden servis çok önemlidir.
Gelelim neden Asus dediğime. Asus'un Türkiyede hem servisde hemde distribitör olarak Çizgi elektronik ile çalışıyor. bu nedenle prosedür kısmı diğer firmalara göre daha kısadır. kısa zamanda sonuca ulaşabilirsin arıza durumunda ve servis ekibide kalitelidir.
2 yıldır asus kullanıyorum. Gayet memnunum. Özellikle ısınma olayında eminim bu model gibi tüm modeller çok başarılıdır. yeri geliyor 24 saatten fazla açık kalıyor, asla altına birşeyler koymuyorum soğutmaya çalışmıyorum, sıcaklığı sabit koruyor ısınmıyor makine :)
5730 ekran kartlı Asus veya
i7'li yeni HP Dv6 serisi. Klavye aydınlatması falan var, çok iyi bi cihaz ve hdd'si 7200rpm
Acer kullanıcısı olarak kesinlikle aceri önermem alıcaksanız, Toshiba A500'e bakın arkadasım kullanıyor ve cok memnun... ısınma kasma vb sorunlar yasamıyor. Bi laptop'da zaten en ön planda ısınmaması önemlidir sizin içinde :) heralde..
samsunglar fiyatına göre çok iyi
2arkadasıma aldık 2side çok memnun
valla sirket dolayısıyla ve özel hayatta birçok laptop kullandım en sağlamı Lenovo Thinkpadler diyebilirim ,ondan daha iyisi sony ve apple başka kullanmam sahsen.
HP'den uzak dur (şahsi görüşüm)
Tavsiyem Asus veya Lenovo bakabilirsin.
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=63336
Bugra abi satiyor bi sor istersen
@Caner
arkadaşlar
http://www.vatanbilgisayar.com/lg-x1...spx?I_ID=47799
ve
http://www.vatanbilgisayar.com/lg-x1...spx?I_ID=47800
arasındaki farkı bilen warmı? ben anlayamadım özellikler aynı ama model isimleri farklı. birde kullanıp yorum yapıcak olan varmı?
packardbell kullanıorum alalı 4 ay felan oldu gayet memnunum tavsiye ederim ...
yeni konu açmamak adına burdan devam ediyorum. i7 güzel bi laptop arıyoruz üst taban 2bin tl olacak şekilde önerilerinizi bekliyorum
asus lenova toshıba
casperdan uzak durun
VATAN COMPUTER - ASUS - N550JV NOTEBOOK CORE İ7 2.40GHZ-12 GB-1TB-15.6-4GB-WIN8 TASINABİLİR BİLGİSAYAR - Notebook
şu nasıl sence indirimle 2bintlye alanlar varmıs