|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: peugeot 306 gti
|
Arkadaslar 17 aylik bi akbas Cinsi kopegim var ciftlestirmeyi dusunuyorum AMA tam anlami ile akbas bulamadim varsa akbas kangali olan yada bilen yardimci olursa sevinirim
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: 106 GTI
|
dişi mi erkek mi ?
__________________________________ 34 ZM 8783
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Mercedes W115
|
Dün akşam haberlerde çıktı bu cins çok akıllı ve çok sadıkmış sivas kangalına göre.
__________________________________ Havada F16 Karada S16 |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
Akbaş - karayaka - kangal aynı soyun kopekleri...
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
EK 648 nıcklı selcuk kardesımızde kangalcıdır akbas olarak varmı bılmıyorum ama secerelı kangallar ondada war.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: jdmek20 haram beygir & new kangooR & mercedesEclasse
|
Akbaş bursa da yetiştirilir Bursa yöresinin kangalı diyebiliriz bütü özellikleri kangal ile aynıdır sadece renk farkı vardır
benim tavsiyem dişide olsa erkek te olsa 24 aylık olmadan ciftleştirmeyin ilk 2 kızanını gecirsin hayvan hem kemik büyümesi durmasın hemde daha genç oldugundan hoşuna gideceginden sadece kızan zamanı yapacagı bu işi sürekli istemesin __________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
Otomobil: 106gti
|
![]() romantik bi hava yakalamıssın
__________________________________ GUL 50 - 98 RED VTR AC 1869 - 98 RED GTI TY 0906 - 01 RED VTS VV 9631 - 00 RED GTI |
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
napıyım kanka dişiysede erkeksede ufak bı yardımımız dokunsun hayvanlara yaw
![]()
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
bende de var kardesim akbas suan 3 yasinda erkek
bende disi ariyorum eger disiyse senin ki ciftlestirelim edit: sehir baya tersmis kirklareli |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
2 kez kizisti zannedersem birde sivas kangal lar ile ayni yapi olarak AMA biraz kilosu 50-60 arasidir akbaslarin ve bembeyaz benim kopegm cift simit kuyruk ayaklarda yandan tirnak kafasi sivaslara gore daha ufak disi olmasindan dolayi valla varsa ugun koca Benim kiza kiyalim nikahlarini
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
Köpek senin köpegin biz karışamayız da yine de 24 aylık olmadan dişiyi eşlemek dogru degil
benden sölemesi __________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]() |
yer uzak olmasa ben taliptim bizim oglan icin de kismet degilmis |
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
|
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
|
benim babam kangal severdi bir sürü de kangalı oldu 2 tane damızlık dişisi vardı ordan biliyorum her getirilen erkege vermezlerdi ![]() ve saldırırlardı __________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
Veteriner bana 18 aylik oldugunda ciftlestir dedi kemik gelisimini tamamliyor dedi belki de senin dedigin dogrudur bilemiyorum biz kocayi bulalim da simdilik bi soz keseriz arlarinda
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
Veterinerler genelde paranın peşinde olduklarından 12 aylıkken bile eşleştiriolar
o yüzden onları pek dinlememek lazım yeri gelmişken yavru köpekleri olanlar için bir ilaç tavsiye edeyim DAVİT 3 eczaneden alın damlasını puppy mama ile beslemeye başaldıgınızdan itibaren 8 aylık olana kadar yemegine 4 damla damlatın Veteriner hi bir şeye ihityacı yok der kuru mama verin yeter der ama kalsiyum eksikligi olur genelde köpeklerde buda bacaklarda carpıklı yamukluk gücsüzlük yapar DEVİT3 insanlara da verilen kalsiyum destegidir çok köpek besledim hala daha besliyorum bunları bizde büyüklerimizen ögrendik ben sadece tvsiye ediyorum ister uygularsınız ister uygulamaz size kalmış mal sizin ![]() 24 aylık olmadan eşleştirmeler iyi degildir Yavrularada mümkün oldugunda 12 aylık olana kadar HİLLS puppy yedirin pahalı mama kaliteli mama diye birşey yok ama HİLLS gercekten sonuna kadar hakediyor besin degerlerini okuyun mamaların __________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
Otomobil: loading
|
|
|
|