|
|
#1 | |||
|
Misafir
|
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...32776685/detay
Araç çok hoşuma gitti gerçekten.. Nasıl araçtır bunlar hondacılar çıksın ortaya
|
|||
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: ek9 ctr,1.4 is,x5 3.0d
|
18 bin lirami
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: :)
|
vti var abi bu paralara.
Hatta 99 hb var bizde b20 + b16 orj parçalarıyla birlikte. K-pro suz ep3 lerle yürüyor.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
arkadaş uçmuş birde 1.4ler için neden sorgulama yapılıyor genelde hızlı araclar için kullanılıyor bu yöntem ama son zamanlarda 1.4ler felan altı üstü araba yani servise gidip 50 lira verip expertiz yaptırmak daha mantıklı şahsi görüşüm alacak adam bunu yapar.
__________________________________ Hayat ne garip dimi.? Konuşan odunlar, yürüyen kaşarlar falanlar filanlar.. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: yok
|
araba boş bıde ne aırbag ne sunroof var anlamıyorum 18 17 16 yazanlara zaten ..
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Çok merak ediyorum bu araçlara 13 üstü veren varmı?
__________________________________ Life is like a dick. Sometimes it gets hard for no reason. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: 2000' EJ9 sold ;) 1998' ej9 SOLD ;) 2006' ASTRA GTC :)
|
2000 model airbagsiz sunroofsuz modelini 2 ay önce 15.400tl ye aldım ve bugun 16.000tl ye sattım
__________________________________ İlkay Akçakoca-İZMİR 35 CAR 50 . ASTRA G T C |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Misafir
|
çok pahalı yaw bana oyle geldı bıraz
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: yok
|
Nokta boyasız ve 87.000 km de ise 16-17 rahat eder bence
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]() |
Makyajlılarının max. en temizinin(!) edeceği para 14-15 arası. Oda doluluk oranına göre. Sunroof yok airbag yok 16 lira bomboş araç.
__________________________________ Life is like a dick. Sometimes it gets hard for no reason. |
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: -
|
fiyat tartışılır ama 1-2 kere kızılayda gördüm ok gibi duruyor maşallah
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
İzmir'de kırmızı hb var sunroof lu klimalı yapılı bi araç, bu paralara.. onu incele derim..
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Yok
|
gözünüzü seveyim yazmayın böyle fiyatlar yapmayın,etmeyin
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
Arz/Talep meselesi.. Bu araçlar şu anda ne hikmetse inanılmaz revaçta. Fiyatlarda aldı başını gitti. Benim gözümde bu araçlara ne model, nede aksesuar gözetmeksizin verilecek en yüksek rakam 14 bindir. Tamam sağlamdır. Sorun açmaz. Siz onu üzseniz dahi o sizi üzmez. Ama bu kadarda değil. 17-18 lere neler alabiliyorsunuz bir bakın derim hem model olarak hemde yüksek donanım olarak araştırın. Sabit fikirlilik iyi değildir. Sırf bu yüzden çevrenizdeki diğer cevherleri kaçırıyorsunuzdur, farkında olmazsınız. İki jant, tampon ekleriyle inanılmaz fiyatlar var piyasada. Bir laf vardır bilirsiniz belki, "Eşşeğe altın semer de vursan Eşşek gene Eşşektir" Bunlar tamamen şahsi fikirlerimdir.
Ama illa bu kasa alınacaksa semeri değişmemiş araç bulmak, almak sizin için daha karlı olacaktır. |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: honda civic ek
|
Valla bu araçlar denildiği gibi revaçta isteyen gelip parayı verip alır gider yokmu öyle çok bende 17 yazdım 15 verene bırakırım ,) 3.000 tl extra 1 tl tesko değişen yok abs çift airbag klima + sıralı sistem var ,)
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: INTEGRA
|
Bende arabamı 16.5 sattım, bende mi şanslıyım ?
Kesinlikle arz/talep... Bir de şöyle düşünün 16-17 ye alacağınız VTI nasıldır acaba? Popüleritesi epeyce arttı 1.4is HB lerin bence pek alternatfif yok az az yakan, çıtır modla iyi gidebilen bir araba. Ayrıca Yavuz'cum yetkili servisler min. 150TL expertizi ve antetli kağıtlarına yazmıyorlar raporu çünkü yasaklandı... |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
isteyen var ise hb 1.4 civicimiz var
satarız
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
Her aracın zirve yaptığı yıllar var 1.4is lerde 2.el de altın çağlarını yaşıyor. Bence almak için değil ama satmak için mükemmel zaman
Şu an gene 2.el yapsam sırf bu marka ve modele çalışırdım.
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: s2000
|
km'si iyiymiş eğer orjinalse ama yine de fiyat fazla
|