|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: M 1,2,3,4,5
|
merak ettim dota oynayan arkadaşlar mı ? varsa nerde oynuyorlar garena? , battlenet?, wepla? vs vs
__________________________________ Whey Protein + Creatin + Pompa = Yeminli Pompacı Rs Racing Garage Eşşek Cennetinin en ÇILGIN yancısı ![]() ![]() |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
|
yok mu oynayan
__________________________________ Whey Protein + Creatin + Pompa = Yeminli Pompacı Rs Racing Garage Eşşek Cennetinin en ÇILGIN yancısı ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Eski weplanın ortamı çok güzeldi, sabah ezanı okunur ben hâla dota. Garenanın ortamı beni sarmadı. Şimdi ise canım sıkıldığında açıyorum AI 1 map atıp kapatıyorum.
__________________________________ Life is like a dick. Sometimes it gets hard for no reason. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: corsa 1.3cdti
|
warcraft burning crusade 'de kaldım
çok zaman istiyor bunlar
__________________________________ Safety is everything. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: SuS2000
|
wow oynuyorum
frostmane deyim
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
wow bende oynuordum
burning de.. 70 epic paladin + 60 elf rogue wardı bu aralar dotaya sardım garenada olan warsa tt üyeleri clan kurup çarpışalım milletle ![]() tabi rom'da oynadım bayaa bir süre malesef tr distribütörü ,türk severlarında oynanmıyor diye şikayet edince türkiye'den hiçbir ip yabancı (asıl) server ına giriş engellendi.
__________________________________ Whey Protein + Creatin + Pompa = Yeminli Pompacı Rs Racing Garage Eşşek Cennetinin en ÇILGIN yancısı ![]() ![]() Son Düzenleyen flexamin; 20-10-2010 12:57. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: ...
|
battlenette takilirdim eskiden 6.30 da biraktim,ortam guzeldi ama 6.23 civarlari cok noob ve quiter basti battleneti,eger clan falan kurcaksaniz 3 4 isinmadan sora deli gibi oynarim zamaninda aglatirdim
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
6,69b war şuan...
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: '12 45th Camaro - '11 Golf B.M. - '74 Camaro CUK - '74 Camaro Project Shit Box
|
2004 ten 2010 a kadar oynadım 5 aydır temizim , uyuşturucu gibi birşey
oynayan bıraksın düşünen unutsun....
__________________________________ Camaro is a small, vicious animal that eats Mustangs... |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
hanım zaten zırzır başımda konuşuo dur 1 oyun atıp geliom diince gelme diyo ahah napim iş stresini atıorum
aslında ultimacıydım taaa nebula'nın ilk kuruldugu zamandan itibaren 7-8 sene oynadım zor bela bıraktım
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Fiat Punto T-jet Sport 3k-Renault Fluence
|
eurobattle dayım ben
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
eurobattle.net'e oynuyorum
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: 101
|
2004 ten beri oynuyorum, son zamanlarda bıraktım. Okuldan kaçıp 11-12 saat oynardık arkadaşlarla. Vay be ne günlerdi
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
Bırakın bu tarz oyunları.
Gidin normal oyunları oynayın.
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: 307&307-100
|
biz evce wow oynuodk lk ama fun serverlarda.. simdide güzel bir server arıoruz ama bulamadık varsa tavsiyenisz itinayla kasılır
![]() 6k ap roguem wardı zamanında
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
garena veya bnetten oynayan var mı
|
|