|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: ------------------- saxo vts blue (02) accord 2.4 blue (05)
|
arkadaşlar haftaya kısmetse bi aracımız daha olacak.bi arkadaşımdan alıyorum ama ankara dışından geliyo.
şimdi bildiğim kadarıyla ruhsat vs işlerinin hepsi noterden yapılıyo.peki plaka değişimi nasıl yapıyoruz?plakayı noterden mi beğeniyoruz?emniyetten ayırtıp noteremi gidiyoruz ne oluyor? şimdiden teşekkür ediyorum... Son Düzenleyen brkkksln; 20-10-2010 23:50. |
|||
|
|
|
|
|
#2 | |
![]()
Otomobil: honda 1.4 İS
|
hayırlı olsun kazasız günler. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: 2012 1.3 Mjet Linea..
|
ankaradan aldık bizde arabayı
ruhsatı üzerimize alıcaz fakat plakanın atık değişmesine gerek kalmadığını belirtti ankara plakası kalabilirmiş __________________________________ Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: d16 automatic
|
peki arabayi satinca plakasini vermemek gibi bir durum varmi askiya almak yani yeni alicagimiz arabaya takmak istiyoruz
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: 50 cc twin turbo cabriolet :)
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Ford
|
Eğer noterde satış yapılırken arabanın plakasının değişmesini istiyorum dediysen plaka değişiyor. Aksi halde eskisi ile devam..
__________________________________ Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami --..-.----.-.. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|