haklısın.bide işin orası var :) ...neyse yinede çok sevdiğimiz Hagi'ye ve bugün sahaya çıkacak Beşiktaş'a başarılar dilerim ;)
Printable View
Hepimize Hayırlı olsun
Hagiyi seviyoruz
temcit pilavı gibi galtasaray , başı sıkıştımı ha bire klübün geçmişinden sevilen bir adamı başa getiriyor . fatih terimin 2. gelişi de böyle oldu . hayırlısı
gsli değilim ama en büyük yanlış lucescunun gönderilmesiydi işleyen sistemi bozdular, sonrasında hagi yine gönderilmemesi gerekirdi bana göre başarılı olacaktır yalnız hakan şükür yerine tugay kerimoğlu daha doğru yerinde seçim olacaktır hakan şükürle alakalı birşey gördüğüm için yazdım, hagi fatih terimden daha doğru seçim bence
aynen semih lucescu gibi bir adamı gönderdiler
ben o seneden beri lucescunun fenere gelmesini istiyorum mesela :)
GS nin kurduğu en iyi kadro 2000 den sonra geçen seneydi..
Gs'nin şuanki durumu oyuncuları dürte dürte oynatacak sözü geçecek saygın bir teknik adama ihtiyacı.Bu zaten Hakan şükür olamaz.Öyle tv'den yorum yapmaya benzemiyor.Tugay altyapıda kalsa daha iyiydi.Bence Terim olsa daha iyiydi.Hagi otursada ya dönemliktir yada çok geç olacaktır :)
bu saatten sora mourınho da gelse galatasaraya basarlı olamas walla hıkmet karaman gelse bunlardan ıyıdı ... bı kac futbolcunun artık gonderılmesı lazı doymus topcularla olmuyo bunlar arda servet hakanbalta keweel elana bunların gonderlılmesı lazım yoksa kımı getırırsın getır hıc bısı degısmıcek kalecı lazm dıolar 2 tane turk kalecıwar guwenmıolar cocuklarda basarısız oluyolar normal takım bıtek ardayla barosun ayaana bakıo aynı fenerde eskıden alexınoldugu gıbı yanlıslar cok adam gıbı bı menejer getırmelerı lazım bu bulent tulun olr abdurrahım albayrak olr farketmes bu ısı ıyıı yapan bı rı gelmesı lazm yonetım zaten bırıbırnı yıyıo ama en basta bence adnan sezgın ıstıfa etse cok daa ıyı olucak... fener macına gelınce hıc unutmam sıgmadan 7 yıyıp bızı yenmslerdı yanı kotu gununde olan kazanıo en azından goruces cımbom dırılmek ıstıomu bu macta zaten yenılırsek bu sezonu cope at...
Kurtarıcınız geldimi :):):)
pazar günü bakalım 5 - 1 tekrarlanıcakmı
bende cok merak ediyorum
terim demişki:
ülke futbolu gidişatı hakkında kaygılarım var.
bu sevgisizlik ortamında ve bu fotoğrafta yer almak istemiyorum
hadi bakalım hayırlısı olsun GS için :) pazar günki derbide berabere bitsin bize BJK ye yarasın :D
hagı nın gelmesını cok sevındım futbolcuykende oyun ıcınde oyunu cok ıyı okuyordu zaman zaman teknık dırektore bıle sunu degıstır dedıgı olmustu ve teknk hoca uygulamıstı bence hagı secımı dogru karar hepımıze hayırlı olsun
hagi takımın zor zamanında takımın başına geçerek ne kadar büyük bir galatasaray sevdalısı olduğunu göstermiştir.bence fatih terim tırstı bu zor zamanda geçeriz takımın başına bide fener maçı var,fark falan yersek,ligdede kötü gidersek madara oluruz diye.
ama hagi zor gününde fatih hoca gibi takımı saçma sapan sebeplerden reddetmedi. bencede fatih terim olsaydı daha iyiydi ama hagi'yi bu hareketinden sonra hertürlü terim'e tercih ederim.KAlktı geldi takımın başına helal olsun ona,ben hagi'inin geçmiş deneyiminde başarısız olduğunu düşünürdüm hep,ama başka bir yerde paylaşılan bu istatistik bana keşke zamanında hagiye sahip çıkılsaymış dedittirdi.
------------------
hagi dönemi 04-05 sezonu 76 puan toplayarak 3. olduk. 24 galibiyet, 4 beraberlik, 6 maglubiyet.
Son sezonlardaki sampiyonlara bir bakalim;
05-06 sezonu 83 puanla sampiyon Galatasaray. 26 galibiyet, 5 beraberlik. 3 maglubiyet. ( Fenerbahce 81 puanla ikinci oldu, 3.Besiktas 54 puanda.)
06-07 sezonu 70 puanla sampiyon Fenerbahce. 20 galibiyet, 10 beraberlik. 4 maglubiyet.
07-08 sezonu 79 puanla sampiyon Galatasaray. 24 galibiyet, 7 beraberlik. 3 maglubiyet. ( Fenerbahce 73 puanla ikinci oldu.)
08-09 sezonu 71 puanla sampiyon Besiktas. 21 galibiyet, 8 beraberlik. 5 maglubiyet.
09-10 sezonu 75 puanla sampiyon Bursaspor. 23 galibiyet, 6 beraberlik. 5 maglubiyet.
Hagi'den sonraki 5 sezon yer aliyor yukaridaki tabloda. 76 puanla basarisiz bulunan Hagi, o puanla son 4 senede Galatasaray'i sampiyon yapabiliyordu. Bunun yanisira 5-1'lik Fenerbahce galibiyetiyle alinan Türkiye Kupasini da unutmamak gerekiyor. Son olarak o sezon yapilan transferlere bi göz atalim...
Stjepan Tomas, Flávio Conceição, Alioum Saidou, Hasan Kabze, Franck Ribéry(yarim sezon), Rigobert Song transferleri yapildi. Mevcut kadroda bulunan TERIM transferleri de teker teker gönderildi. Bratu, Petre, Lukunku... Su andaki kadroyla arada cok acik bir güc farki var, bu fark su andaki kadronun daha güclü oldugunu isaret ediyor.
alıntıdır...
bir nevi pazar günü maçda belli olur değişmeler
ama ben ısrarla bir maç ile yerin dibine yada göklere çıkarılmasına karşıyım olurda fb ye yenilirsek hagi nin hırs yapıp takımı dahada ileriye taşıyacağını düşünüyorum tabiki fatih terim ile kıyaslanamaz ama şu an elimizdeki ile yetieceğiz mecbur
bu geri dönüşümler hiçbir zaman başarılı olmamıştır, olacağınıda sanmıyorum :)
fb li olarak gs nin başına haci nin gelmesine sevindim:) hayırlı uğurlu olsun :)
Boşverin terim ruhsuzundan iyidir!! Hayırlı uğurlu olsun galatasaray camiasına bu senelik iş işten geçti gibi ama kalırsa eğer önümüzdeki sezon aslantepe de güzel işler çıkabilir :icon_tup: