http://i54.tinypic.com/15frys.jpg
Printable View
Fatih Terim gerçekten başarılı idi ama İtalya dan sonra çok değişti haraketleri konuşmaları inanılmaz uyuz bi adam ... Bir FB li olarak Hagi ye saygı duyarım bu tür efsaneler taraftara verilcek en güzel hediyeler bakalım nbeler yapıcak
bu sene ısımız zor en basta adnanlar sora rıjkaard gıtmesı lazımdı bakalım ne olcak sımdık hayırlısı artık beklıcez gene
gs için hayırlı mı olsun diyim yoksa vah vah mı diyim bilemedim :)
hagi candır hoşgelmiş sefa getirmiş.
hagi sezon sonunu görebilirmi şürheliyim :D
Servet , Ayhan Akman gibi karaktersizleri Mustafa Sarp gibi yeteneksizleri Florya'dan içeri sokmadığı gün biz şampiyonuz
Kovulan adam geri gelirse başarılı olamaz. Örnek daum. ayrıca çingene bu adam çok kaprisli olur. ( yanlış anlaşılmasın ) gs hata yaptı hagiyi alarak. Tugay başa geçmeliydi avrupa futbolunu ve taktiği daha iyi biliyor.
Derbeden sonra gelseydi keşke yazık olcak :)
taraftar kim gelse ses çıkarmazdı hagi bu kadar basit
önce yönetim bi değişsin herşeye karışmamak lazım
basarılı olacagını hıc sanmıyorum ...
bu sezondan bır sey beklenmez hayırlısı olsun terımden ıyı olucaktır
Ben bu kadar yussuz, bu kadar *****i bir ligi nasil takip ediyor insanlar anlamiyorum. Rijkard gider hagi gelir, olmadi terim, olmadi lucescu, olmadi denizli.. Daum gider, biri gelir, sonra tekrar daum gelir. Asci bahcivana, bahcivan usaga seklinde bir kisir dongu. Ne beklenir ki bu ligden?
hagi yanlış karar bence...
Fatih terim doğru olanı yaptı kerane gacısı değil gönder geri gelsin para karşılığında ..
Galatasaray yönetimi sil baştan değiştirsin bence ....
stad ayağına taraftarı uyutuyorlar başarısızlık yönetimin eseri...
hiç yakıştıramadım hagiyi tekrar teknik direktör yapmalarını!
çok çok yanlış..fatih terim gelseydi oda doğru olmayacaktı,gs şu durup durup geçmişe dönme çabalarına bir son vermeli artık.
napıcaklar kötü gidişimi izliceklerdi ? takımı adnan polat oynatıyo sanki..
taraftara hirsizsiniz diye bagirdigi dun gibi aklimda
Hagi gider Tugay kalır,