|
|
#1 | |||
![]() |
Arkadaşlar yeni aracıma 5x100, ET35 olmak üzere jant/Lastik arıyorum. Fakat çalışma tempom tek tek, dükkan dükkan aramaya müsait değil. Birde bu ölçüden fazla seçenekde çıkaramıyorlar karşıma. Tanıdığınız Jant/Lastikçiler varsa bana nokta adres verirseniz cumartesi gidip bakmak istiyorum. Bu gün 1 saat dışarı çıkabildim. Büyük sanayide bulabildiğim jantın resmi aşağıda. Fenada olmadı ama jant 17" - 8" ET35 Bu durumda 8" genişlikteki janta en az 215/40/17 takmam gerekiyor. Araba zaten yeterince stoktan sert. Birde 40 yanak takınca Malum canım ülkemin yollarında sürüş keyiften çok eziyete dönüşüyor. 16" bulabilsem ve ona 205/50/16 taksam tadından yenmicek. Yardımlarınızı bekliyorum.
Herko (Balgat) ve Solmaz Lastik(Hakkı) Bunlara baktım beğendiğim bir şey olmadı.
Son Düzenleyen THUNDER; 22-10-2010 17:17. Sebep: başlık değişimi |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: sıkıntıya 5 kala..
|
abi 17 takacaksan gel verim benim 5ZIGENleri.. hem 6.3 kg gibi oldukça hafif bi rakam hemde 7.5 taban ofseti.. 205-45 lastikle mis gibi oluyor..
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Renk olarak, ilk tercih beyaz sonrası gri. Bu renk hiç düşüncemde yok. Tekrar Sağol.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
kazım karabekir caddesinde MNM Jant var nejat shell benzinligine gelmeden
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Impreza GC8 - Audi S3 8L - R21 Concorde - International Scout V8 4x4
|
Bende 16" Sparco Cromodora var. Forged Toprak yarış jantı, 5 x 100 ve etsi 35 , Subaru'nun kışlık lastikleri de var üzerinde.
2 sene önce almıştım, kar lastikleri de sıfırdı, 2 ay kullandım. Şimdi kapalı balkon'da duruyorlar. Prodrive'ları alamadın, bari bunları al ![]() Arabanın üstündeki resimler: ![]() Ben aldığımda bildiğin bok sarısına boyalıydı, bende kumlattım. Zaten forged metal olduğu için boya istemedi, boyasız aynen aşağıdaki renk gibi duruyorlar :
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: ......
|
Fırat otojant(Özdüzgün olarak da tabelaları var)..Turgut Özal bulvarı İskitlerde yeri..Oraya gidince fatihi bulursan sana yardımcı olur abi..
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
[QUOTE=gurcell;1775444]Bende 16" Sparco Cromodora var. Forged Toprak yarış jantı, 5 x 100 ve etsi 35 , Subaru'nun kışlık lastikleri de var üzerinde.
2 sene önce almıştım, kar lastikleri de sıfırdı, 2 ay kullandım. Şimdi kapalı balkon'da duruyorlar. Prodrive'ları alamadın, bari bunları al ![]() Prodrive ları hatırlatma üstat. Kısmet olmadı bize. Bunların üstünde ki kışlıkların ebatı nedir? Bide Fiyat özelden atamısın. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Adresleri not alıyorum cumartesi dolaşacam hepsini
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: clio 3
|
büyük sanayi 1 cad. yıldız jant ferdi,ivedikte lastikçilerin olduğu yerde erhan rot balans engin tavsiye ederim
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Civic Sedan + 205 1.6GTI
|
Yıldız jantta cok fazla cesit var, elbet aradigin ebatlarda güzel jantlar vardir.
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: sıkıntıya 5 kala..
|
beyaz yollarım abi
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: e60 / e53
|
__________________________________ |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: 1.8t gt35 ---e39 m5--audi s3 8L--octavia RS
|
eğer düşünürsen
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...t-lastik/detay __________________________________ 0-400 = 10.4sn. AUDİ QUATTRO & 1.8t gt3582R+HALTECH ECU+NOS = ![]() ![]() ![]() E39 ///M5 ![]() ![]() ![]() AUDİ S3 8L ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Kara Tren (Greenpeace) CUPRA :)
|
ivedik te E.R.B JANT Engin ile görüşürseniz yardımcı olur
TEL: 0312 394 69 69 |
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Megane 3 DCi 140 ps
|
tempona kurban olayım
![]() al bi jantta kurtulalım
__________________________________ kervan ters dönünce uyuz eşek başa geçer...
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Impreza GC8 - Audi S3 8L - R21 Concorde - International Scout V8 4x4
|
Sanıyorum üzerlerinde 205 50 16'mı ne olması lazım, standart ölçü takmıştık.
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
[QUOTE=gurcell;1775444]Bende 16" Sparco Cromodora var. Forged Toprak yarış jantı, 5 x 100 ve etsi 35 , Subaru'nun kışlık lastikleri de var üzerinde.
2 sene önce almıştım, kar lastikleri de sıfırdı, 2 ay kullandım. Şimdi kapalı balkon'da duruyorlar. Prodrive'ları alamadın, bari bunları al ![]() Arabanın üstündeki resimler: Ben aldığımda bildiğin bok sarısına boyalıydı, bende kumlattım. Zaten forged metal olduğu için boya istemedi, boyasız aynen aşağıdaki renk gibi duruyorlar : Bir fiyat alabilirmiyim, Arabaya taktım bile ![]()
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
|
|
|
|