kayit yenilemezsek ne olur kardesim? direk askere mi cagirirlar? yoksa 2 yil hakkimiz var mi?
Printable View
Kayıt yenılemezsen okulla ılışıklıgın kesılıyor bence dondurmak lazım.
2 sene üst üstemi yenilemezsek kesiliyor yoksa farklı 2 sene yenilemezsekte yine atılıyormuyuz
ben 4. sınıfım, kayıt yenileme kasımda dimi??
şuan
Açıköğretim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği Lisans, Bilgi Yönetimi ve Coğrafi Sistemler Ön Lisans
bolumleri için kayıt yenileme diyor
işletme iktisat uluslararası ilişkilerin enzaman acaba genelde daha geç oluyor
edit
buldum
2010-2011 öğretim yılı Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerinin planlanan kayıt yenileme tarihleri aşağıda verilmiştir.
Kayıt Yenileme Tarihi 29 Kasım 2010 – 21 Aralık 2010
Mazeretli Kayıt Yenileme Tarihi 22 – 23 – 24 Aralık 2010
Benim durumum daha değişik Kamu Yönetimi okuyordum açık öğretimden gerçi 1. sınıfta kaldım:D Bu senede normal üniversitede iktisat okumaya başladım. Benim 2. üniversite mi oluyor aöf yoksa herhangi bir değişiklik yok gidip normal şekilde kayıt mı yeniletiyorum?
daha önce bende baya aramıştım çoğu arkadaşın işine yarıycak bir konu olmuş tşkler bilgiler için arkadaşlar :)
Bu sene 2. sınıfa atladım ve sosyal bilimler öğrencisiyim.. Geçenlerde aradığım kasımın bir tarihiyle aralığın bir tarihi arasında kayıt yenileme olduğunu söylemişlerdi.. Hatta bu sene yatırmam gereken meblayı sorduğumda kayıt yenileme başladığında bankadan öğürenebilirsiniz demişlerdi bende kasıma kadar bekleyecekmiyiz diyip telefonu kapamıştım..
Şimdi siz 25 Ekim diyorsunuz.. Kafam karıştı.. Geçen sene yenilediğimiz tarihide hatırlayamadım..
Edit: onursumer nickli arkadaş yazmış tarihleri, gözümden kaçmış.. Teşekkürler..
İşletme 3. sınıfta 2 sene kaldım ve geçen senede kayıt yenilemedim bu sene devam etmek istiyorum,
dikey geçiş ile 3.sınıfa geçmiştim,
şimdi herşey sil baştan mı olacak (evrak tamamlama olayı) yoksa gidip bankaya parayı yatırsam direk kayıt yenileyebiliyormuyum?
aynı sorunu olan, bilgisi olan kimse varmı?
Aöf'e işletme icin hem kardesimin hemde benim harclarini yatiramadim bugun
bankada ve bankamatikte bilgi gozukmuyor.
Tam bi tarihte bulamadim internette yarin sabah aöf büroya gidicem ama bilgisi olan arkadaslar varsa yazabilir mi lütfen?
kayıtlar 25inde başlıyor abi pazartesi günü yani.
4.sınıftayım bende buroyu aradım 19 kasım 21 aralık dedıler yarında tecılı halledeyım 31 ekıme kadar gel dedıler :D
bende konuyu biraz kirleticem ama
2 kez 1.sınıfta kaldım bu 3.senem herhangi bir işlem falan yaptırmam gerekiyormu ?
yoksa aynı şekilde ödeyip devam mı edicem ?
arkadaşlar ben 3.sınıf maliye bölümündeyimde söyle birsey oldu
vakıfbank ın bankamatiğine gittim bugün 2009/2 taksit 263 tl gözüküyordu yatırdım yinede ne olur ne olmaz diye ama ben geçen yıl 2. taksidimide ödemiştim kayıt yenileme bizim fakültenin baslamamıssa eger ben bankamatikte görememem lazım ki göründüğüne göre bi ..nelik var bu işte böyle bişiyle karsılasan oldumu daha önce ?
3. senem halen 1. sınıf derslerini veremedim , 4 tanesini verebildim. Yenileme tarihi ne zaman?
Bende melih gibi 3. sınıfa geçtim
bugün http://aofkayit.anadolu.edu.tr/ sitesinde kayıt yenileme evrağını doldurdum.Yarında harç yatıracağım.Bakalım kaç paraymış