kadınlar cumhurbaşkanlığı kupası basketbol maçında GS yi az önce yendik.. darısı futbola.. :)
Printable View
kadınlar cumhurbaşkanlığı kupası basketbol maçında GS yi az önce yendik.. darısı futbola.. :)
Galatasaryında durumunu göz alırsak kağıt üstünde Fenerin bi üstünlüğü var bu maç için. Ama derbi bu ne olcağı belli olmaz en büyük avantajımız Şükrü Saraçoğlu :) Hasta Fenerliyim bu arada :)
fener gs ye yine 69 yapıcak.
3-4 olur.
istanbul takımlarından galatasarayı sever ve desteklerim.bursasporluyum.fenerbahçeden nefret ederim.inşallah tersi olur gs yener.
FB 5-0 GS fark olacak gibime gelio...
Bi çılgınlık yapıp galatasaraya basıcaksın aslında bütün parayı ya tutarsa :D
Normalde Fenerbahçe alır. Ben iddaa da fenere verirsem Galatasaray farkla alır :D
biz inandık. 6 atacağız :) gene yeneceğiz febeyi.
zor mac olcak gs de eksık cok baros neıll kewell arda yok teknık dırektor yenı zor mac gs lı olarak yenemeyız :)acıkcası
kasımpaşa maçında bile fenerbahçeye daha yüksek oran vermişti :) yıllardır ne oluyorsa aynısı olacak,gelenek bozulmaz
el clasico:)
bitsede tur atsak:D
bugun beşiktas saolsun 500 e 1000 aldık :D bunada tek mac fb ama cok dusuk vermısler
biz kötüyken galatasaray hep iyi geldi bize su an gs kotu durumda bu onlar için bizm için oldugundan cok daha önemli macın kadıkoyde olması cok buyuk artı ama unutulmaması gereken güçlü oyuncuları var gs nin su anki puanı durumu yanıltmasın kimseyi kadrosu gerckten cok saglam benimde favorim fener bir süpriz olursa berabere biter diorum bizde kitlendikmi kalıyoruz maalesef aykut oyunu okuyamıyor bir alex hayranı olarakta bence bu macta alexin yaptıgı işi semih yaparak baslarsak farka gideriz die dusunuyorum ;)
Derbilerin favorisi olmaz.Umarım geleneği sürdürürüz :)
Maç 1 olur
Fenerin lehine handikaplı 1 olur
ilk yarı 1 ikinci yarı 1 olur
Ilk golü atan takım fener olur :D Her ihtimalde 1 yani :D
dragda FB alır rollingde GS diyorum...;)
yine konularımı karıştırdım ne ..:beuj:
bence bu sefer gülen taraf galatasaray olucak.
rijkaard'ın gitmesiyle oyuncuların çok sert bir dille uyarıldığını düşünüyorum. bence bu maçta galatasaray'ın motivasyonu bugüne kadar çıktığı tüm derbilerden yüksek olucak çünkü kaybedicek hiç bişeyleri yok. bende çok fazla inanmıyorum ama içimden bi ses bu sefer olucak diyo inşallah fenerbahçe'ye güzel bi şaka yaparız saraçoğlunda =)
Derbilik yanı kalmadı ki olayın
Klasikleşti artık Fener yine antrenmana çıkacak :D
koyu bir gsli olarak fb herzamanki gibi rahat alır maçı.önceden çok takardım ama alıştım artık.artık fb-gs maçlarını izlemiyom bile.hersene derim fenere 1 milyar basıyım iddaada nasıl olsa fix alıyo diye ama bir türlü yemedi.şimdiye kadar hersene 1 milyar bassaydım rahatlıkla bir type r alrdım.önceden fenerin ganyanı 2.25 oluyordu sonra 1.80 e düşürdüler şimdi 1.50 yapmışlar:)
FB 5 atarmış FB ne oynuyoki 5 atsın hep kolay rakipleri yeniyo zorlulara görünce 3.5 attığını gördük ne FBymiş arkadaş.. Yener deyinde 5 atar demeyin..Tamam Galatasaray son 2 maçtır yeniliyo kötü futbol oynadı ama Fenerinde aman aman bi futbolu yok ..