itiraf ediyorum fehmi ekmek almaya gittiginde kaybolan kasap sucugu kedi kaptı demiştim :)
fehmi 1 hafta kedi kovaladı her gördüğü yerde hemde din dil ırk ayrımı yapmadan :)
bir itiraf daha fehmi bu foruma üye degil :)
Printable View
itiraf ediyorum fehmi ekmek almaya gittiginde kaybolan kasap sucugu kedi kaptı demiştim :)
fehmi 1 hafta kedi kovaladı her gördüğü yerde hemde din dil ırk ayrımı yapmadan :)
bir itiraf daha fehmi bu foruma üye degil :)
Itiraf edeyim; Her gece Evin onundeki yokusun bittigi ve donusun oldugu yerin tam ortasina birakilan, C2 citroene TR sahil yolu haritasini Kale marka anahtarimla cizmistim. Hatta yetmedi lan bu deyip , geri gelip ustunden de gectim ki tam olsun. 1 degil, 2 degil, laftan anlamiyorsan yapacak bir sey yok.
itiraf ediyorum vınn modemin 8 gb kota aşımı sorasında xvideos ve türevleriyle geçirdiğim bi gün sonrası kota aşımım +99 lirayı geçtiği için internet hızım düşürüldü.170küsür liralık faturayı evdekilere çaktırmadan ödemek durumunda kaldım :D , onlar hala bi ay fatura gelmedi ; aksadı sanıyolar:D:D
itiraf ediyorum....
pazar günü söylediğim herşey hikayedi masadakilere duyrulur :hehe:
:D:D:D
yaw neler yapmıssınız
cok fenalar var:D
küçükken dedem benim bütün biriktirdiğim bayram paramı camiye yardım diye verince gidip kasasının anahtarını bulup :D ıkı katını almıstım hiç pişman değilim
körü körüne hondayi savunan fanatikler yüzünden hondaya soğudum..
üniversiteye giderken yurtta çok kıl bizimle hiçbir şeyini paylaşmayan cimri pinti kıl bi arkadasım vardı...bu sırf dolabını açmayalım diye farklı marka bi kilit aldı.gittik bulduk aynısından 10tane aldık hepsini deneyerek aldıkki farklı olsun diye :D
neyse sonunda dolabını açtık ve jolesinin içine düzenli olarak hergün tükürüyorduk :)
beyaz havlularınada bişiler yapmıs olabiliriz ::D
pişmanım şimdi antalyaya her geldiginde beni arar sorar görüşürüz.
Orjin diye taklalı oto satanları görelim :)
14 yaşında vampir oldum.
fatmagüle tecavuz edenler arasında bende wardım :(
Astra GSI ı ilk aldığımda daha 100 m bile gitmemişken ışıklarda durmuştum , kendimi kalkış moduna almıştım inş yanıma iyi bişi gelir kalkmaya değer demiştim ...
sorna bi şahin geldi bumu ya demiştim ... yeşil in yanmasıyla şahin yok olması bir oldu meğersem Turboymuş :)