bırakın şu honda düşmanlıgını :D
Printable View
bırakın şu honda düşmanlıgını :D
0900 lü hatları aradım aylık 300dk. 19 tl olan faturam 91,91 tl geldi :D Evdekilere çaktırmadan faturayı kendi cebimden ödedim babamda ilk defa kendi cebimden fatura ödedim diye sevindi :D
Beyler bırakın bu hafif itirafları...
Kimler gizli NOS bastı onları görelim;)
Simdi ben birileri tarafindan saplanip caktirmadan egzantrik koyup tekrar o vatandaslarla deneyip gecenleri biliyorum. Benim arabam vs diyip aslinda alakasi olmayan kisileri biliyorum. 1.5 basinc basip videoya 1.2 yazanlari biliyorum :D hatta gizli nos basanlari biliyorum. Hepside forumda yazio hadi bakalim benimde itirafim bu olsun hahahaha
Bi arkadasin adina ben etsem mi acaba :D Ispiyon olur ama o :D
dershanedekı hocayı bız cok fakırız dıye kandırıp ağlattım 5 kardeş oldugumuzu ve komsulardan yardım alarak geçındıgımızden bahsetmıstım sonrada gırgır ıcın yaptım dıyemedım. Hocaaam afedersınızz :D:hahaha:
yüksek müsadenizle forumdan çıkıp youjiiz e takıcalam bırazda :)
Denemeye ilk başladığımda VTi larla denemeye tilt oluyordum halada oluyorum
Hacmen olarak aynı sınıfta olmadığımız halde benimle yürümesine deliriyorum, kuduruyorum.
Şuan yeni jenerasyon araçların hiç birine yetişemiyorum ve bu beni gerçekten üzrüyor oğlum oğlum diye ne kadar sevsemde gitmemesini çaktırmıyorum :(
cengiz olm bana neden gider yapmıştın itiraf et lan :D
alın size itiraf :D
ben bu bertan ın neden mod olduguna anlam veremedim :D ne yaparsın olm sen ahauahua
banned user göki :D