itiraf ediyorum dişimin ağrısı geçmesi için gecenin 2 sinde soluğu ***** video sitelerinde gezinirken aldım ama bi faydası olmadı.. :D:D
Printable View
itiraf ediyorum dişimin ağrısı geçmesi için gecenin 2 sinde soluğu ***** video sitelerinde gezinirken aldım ama bi faydası olmadı.. :D:D
itiraf ediyorum gecenin saat 2sinde öveçler göbekte dönerken direksyonu fazla çevirdiğim için kaldırıma cıktım karteri kırdım. gelen polise yeni aldım lastikler kabak dedim öyle yırttım.
ama hiç inanmadı bana resmen drift yapıyodun siegit dedi :D cezasız gittim.
evdekilerede belediyenin tümsegine çarptım arabayı dedım.
itiraf ediyorum desti izdivaç programlarını izlemeyi çok seviyorum :o
Bugün eski ZS yeni AU Vtecin satışını yaptım ve yeni sahibine teslim ettim, itiraf ediyorum bin pişmanım satılacak araç değildi, ama ***** askerlik.. :(
harikasınız :D:D:D
itiraf ediyorum az evell otoparkta aracımın arkasına çeken arabanın lastiğini şişledim oh içim huzur buldu
itiraf ediyorum elit bir insan değilim
itiraf ediyorum parayı çok seviyorum :D
işi düşünce arayanlara ciddi ayar oluyorum
itiraf ediyorum her seferinde mrtngn nickini mortingen olarak okuyorum ,özür dilerim :)
bu topik çok eğlenceli yaw..:D itiraf ediyorum sabitlensin istiyorum...:D:D:D
işi düşünce arayanlara ciddi ayar oluyorum!
Parayı çok severim pintiyimdir baknaya atarım çekmeye kıyamıyorum daha 18 yaşında biri için tehlikeli olsa gerek. :D
Normalde susmayan biriyimdir ama kıza farklı bir amaçla yaklaşınca dilim tutuluyor. :(
Aşağı yukarı yakın bir arkadaşımdan her ps3'e gittiğimizde inter'le bi defada olsa 5 atıyor sempatim olan inter'den nefret ediyorum!
1. sınıftayken tuvalet için izin istedim hoca vermemişti. altıma zıçtım, okul bitene kadar sıradan kalkmamıştım :D