|
|
#1 | |||
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
Otomobil: Kafadan dip basık 1.9 Vivaro:)
|
Joy Club Ortaköy Arkdaslar bu club hakkında bilgisi olan varmı, Fiyat felan nasıl içerdeki ortam vsvs Giden varsa bi yorum alalm C.tesi aksam gidelim diyorz arkadaslarla ama kararsız kaldık Rıddım'mı Joy Club mı?
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: 2012 1.3 Mjet Linea..
|
riddim.. derim
__________________________________ Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: memur isi teg
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
ya kimse kusura bakmasında artık bu durum öyle bir hal aldıki bi kısım insan foruma "burası nasıl buraya gidilirmi vs." konu açmadan dışarı çıkamaz hale gelicek diye düşnüyorum hayretle bakıyorum.
__________________________________ Hayat ne garip dimi.? Konuşan odunlar, yürüyen kaşarlar falanlar filanlar.. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: civic
|
|
|
|
|
|
|
#6 | ||
![]() |
__________________________________ PSN: sametozeren
![]() |
||
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
samet imzan çok iyi olmuş
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#8 | |
![]() |
ehehehe
acı gerçeklerr
__________________________________ PSN: sametozeren
![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
Bilmediğimiz biryer hakkında, Düzgün bir forumda düzgün bir şekilde konu acıyoruz dediğiniz laflara bakın. Ne alakası var konu acmadan dısarı cıkamamanın, Bilmediğiniz bir yer hakkında hiçmi bilgi almak istemediniz...
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
bilmediğin biryer hakkında sana tavsiyede bulunan kişinin beklentileri farklıdır seninkiler farklı gidip kendin tecrübe et dicem ama neyse bildiğin gibi yap.
__________________________________ Hayat ne garip dimi.? Konuşan odunlar, yürüyen kaşarlar falanlar filanlar.. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Renault / Laguna
|
1 2 haftaya ben bizim mekanı internet üzerinden tanıtıma açacağım artık oraya başka zamana gidersiniz.
Riddim de girişte kaba davranabiliyorlar ayrıca çok hipi mekanı ağırlık rap r&b . Bana göre ambiyans CLUB havasında değil. Daha çok 18 ile 25 yaş arası tercihliyor. Dinlediğiniz müzik tarzı nedir ne seversiniz bilmediğim için mekanda öneremiyorum şu anlık ama bildiğim ağırlık r&b oluyor orada.
__________________________________ Gökteki Melekler Bizim Şehitler
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |