Dodge Caliber 2.0TDİ

Thread: Dodge Caliber 2.0TDİ

1. TaGo's Avatar

TaGo said:

Dodge Caliber 2.0TDİ

Arkadaşlar bir tavsiye üzerine bu araçlarla ilgilenmeye başladım. 2. el fiyatları inanılmaz uygun geldi. Zaten eski modeli yok, en fazla 3-4 yıllık bir araç. Bu araçların 2.0 dizelleri gerçekten VW üretimimidir? Birde kullanana arkadaşlar varsa fikirlerini almak isterim. Şimdiden teşekkürler
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

2. TaGo's Avatar

TaGo said:
    fikri olan yokmu daa
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

3. erh's Avatar

erh said:
    motor birebir 2.0 tdi passat motoru. iç mekan kalitesi oldukca kötü hatta rezil. parasının arabası değil.

4. TaGo's Avatar

TaGo said:
    Erhan kanka; 2. eli 35k-40k arası ama. Yani oldukça uygun değilmi, motor teknolojisi vede görüntüsü için.

5. erh's Avatar

erh said:
    bence etmez o paraları.. arkadasım kullanmıstı.. hiç ii bi araba degil sahsi gorusum..

6. EvO 86 said:
    Bu haftasonu 5 gun kullandim, benzinli (2 litre olmasi lazim) ve cvt sanzimanli. Keyifli degil, standard binek araba, azcik yuksek. Bir de benim icin en buyuk artisi direk priz cikisi vardi kol dayamanin altinda. Tr de dodge kullaniyorum demek disinda bana pek mantikli gelmiyor. Sekline hasta olduysaniz ayri tabi

7. |KaAn| said:
    Aracın kapısını açıp kapadığınızda dahi motor bir olsada aradaki kalite farkını anlarsınz,iç mekanda sertlik derecesi oldukça yukarlarda olan plastik kullanılmış,özellike arka görüş açılarında sıkıntı var.. Belki ufak bir detay ama sınıf sorunu yaşıyor, golf,a3 ve benzeri araçlara rakip olarak çıkartılmışken suv'cuk tan öteye gidemiyor.

8. ocean0636's Avatar

ocean0636 said:
    Kasa cok garip ya, jip desen degil ufak kaliyo, normal otomobil desen degil fazla buyuk kaciyo

9. TaGo's Avatar

TaGo said:
    dıştan elit bi görüntüsü var siyahının

10. |KaAn| said:
    Quote Originally Posted by TaGo View Post
    dıştan elit bi görüntüsü var siyahının
    içine bindiniz mi hiç? Ne kadar etki eder bilmiyorum ama, bu yıl içinde makyajlanmıştı( Tr geldi mi makyajlı kasa ondan bilgim yok) ve yanlış hatırlamıyorsam 2006 yada2007 modelleri için servise geri çağırmalar olmuştu amerikada.

11. TaGo's Avatar

TaGo said:
    Yok bir arkadaşım çok övdü ondan, bende konu açayım dedim. Zaten dış görünümü güzel geliyordu, beni en çok etkileyen yani 2.0 tdi motora sahip olması.

12. |KaAn| said:
    Araç dıştan şık duruyo özellikle siyah fakat.. bir çok amerikanda olduğu gibi iç mekan kalite-işçilik avrupa,hatta japon araçlarının yanında oldukça sönük kalıyo.. eğer deneme fırsatınız olursada görüş sıkıntısında bana hak verirsiniz,boyutuna göre geri görüş kamerası şart olan araçlardan

13. TaGo's Avatar

TaGo said:
    Bilgiler için teşekkür ederim.

14. SifirinciMurat said:
    Quote Originally Posted by |KaAn| View Post
    Araç dıştan şık duruyo özellikle siyah fakat.. bir çok amerikanda olduğu gibi iç mekan kalite-işçilik avrupa,hatta japon araçlarının yanında oldukça sönük kalıyo..
    Aynen öyle.

http://jalopnik.com/5701310/whats-th...-on-sale-today
    http://jalopnik.com/5425680/jalopnik...ecade/gallery/
    http://jalopnik.com/5537165/whats-th...ve-ever-driven
    If you don't go when you want to go, when you do go, you'll find you're gone.

15. fsunnetci's Avatar

fsunnetci said:
    Renault ve Dacia ve Chery markaları ile karşılaştırırsan bence güzel seçim en azından marka güvenilirliği var ve motor Volkswagen dizel motoru..fiyat performans olarak bence başarılı ama ikinci el değeri düşük bunu bil ona göre al derim..

16. Eyup Duygun's Avatar

Eyup Duygun said:
    Aslında dısı güzel,farklı en azından ama düz vitesmis bende bu baslıgı gorunce acıp baktım direksiyonu falan bi garip ama 40bin TL civarına alınır sankii..
    DynoDynamics in Ecutuned

17. iynn-RS's Avatar

iynn-RS said:
    Quote Originally Posted by fsunnetci View Post
    Renault ve Dacia ve Chery markaları ile karşılaştırırsan bence güzel seçim en azından marka güvenilirliği var ve motor Volkswagen dizel motoru..fiyat performans olarak bence başarılı ama ikinci el değeri düşük bunu bil ona göre al derim..

Dacia ile Chery nın yanına Renaultu koymussun dıyecek bısey bulamadım sana.

yok reno dıyonce aklına sadece clıo symbol gelıyosa o başka.

18. Cimmeria's Avatar

Cimmeria said:
    Quote Originally Posted by |KaAn| View Post
    Aracın kapısını açıp kapadığınızda dahi motor bir olsada aradaki kalite farkını anlarsınz,iç mekanda sertlik derecesi oldukça yukarlarda olan plastik kullanılmış,özellike arka görüş açılarında sıkıntı var.. Belki ufak bir detay ama sınıf sorunu yaşıyor, golf,a3 ve benzeri araçlara rakip olarak çıkartılmışken suv'cuk tan öteye gidemiyor.
    caliber golf ve a3e rakip olarak çıkarılmadı ki

19. orhansah's Avatar

orhansah said:
    rezil bir iç mekan. dışı ne kadar güzel olsa da yanından bile geçmezdim ben olsam.