Nolacak acaba şimdi..
Printable View
Nolacak acaba şimdi..
yaa arkadaşlar yıllardır çalınıyo bu sorular sadece elhliyet değil hepsi çalınıo bu sene gün yüzüne vurdular sonra ard arda çıkıyo hırsızlıklar
c.tesi sınava bende girdim.. ehliyeti büyültmek için..E alıcam o yüzden sırf motordan girdim 10 dk da bitirdim 40 tane soruyu ama başlangıç saati 11:00 olan sınavın ilk çıkış saati 11:45 ti o saate kadar beklettiler. allahtan benden şüphelenip aramadılar :) resil olurdum sınıfta..
inşallah bu şerefsizler yüzünden tekrarlanmaz sınav..
erken doğmuşuz arkadaş , lisede şu bluetooth kulaklıklardan olaydı içmimar olurmuydum hiç:D
Ehliyet sınavı kadar basit bir sınavda bile kopya çekmeyi niyetlenecek kadar salak olunmaz. Ehliyet sınavı tr deki en basit sınavlardan birtanesi, kazanmak değil kazanamamak başarıdır. Helal olsun 5dk da çıkan gerizakalıya :) Kopya çekmesini bile becerememiş :D
yuh artık ................
5 dk da soruları cevaplamış tabi dikkat çeker. bunlar prof deil ya
lütfen biride bzm üni nin final sınavlarının sorularu çalsında hayrına pm lesin:D noluo arkadaş gerçekten buna artık ciddi olarak el atılması lazım yoksa kimsede sınavlara gircek derman kalmıcak haaa iptal oldu olucak
ben buna şaşırmadım ki? eskiden sınava bile girmeden ehliyeti posta ile kapısına gelen bayan sürücüler var. şaşırdığım bu :)
Ben 120 soruyu 30 dakikada çözdüm kodlama dahil etrafı falan izliyordum.. Hatta aşağıda kız arkadaşım vardı onu falan izledim baya.. Bi ara yanıma geldi aşağıda çocuklar top oynuyordu çok mu ses yapıyorlar falan dedi evet ya dedim önemli değil zaten bitti falan dedim haha ama ter bastı kopya çektim sandılar diye :D
3-4 sene önce bi arkadaşım başkalarının yerine sınava giriyordu.o zamanın parası sınav başı 200-300tl para alıyordu.Bunuda sürücü kursu tezgalıyor tabi..Sahte kimlik vs. yapıyorlar.Anlattık yasadışı dışı olduğunu da bıraktı 2-3 seferden sonra.Neler dönüyor yani cevap anahtarıyla kopya çekmek çok ilkel olmuş :)
ya bunlar ne yapmaya calısıyor ben anlamıyorum hanı jammer kurmustular tel cekmıyordu tel cekmıyorsa blue...tot nasıl calısıyor ben anlaymadım arkadas..
Belki bize kolay geliyordur hele motor falan kek :D ama o kadar çok zorlanan insan var ki.. o soruları çözememek için hayatında trafiğe çıkmamş olman lazım hep evde yaşamış olman lazım :D
yeni bişey değilki bu :D internet ortamı olmasa anlatırdım başımdan geçenide sakat iş :D
bu ehliyet sınavı ne zaman açıklanır bende girdim bu hafta
way mq:D ne cahil adam var memlekette yha :@
Bir bu kamıştı. Çok yazık valla!!!
Ehliyet sınavında dahi kopya çekiyorsa kişi vay hâline..