motor bölümünü bende ona yakın bir zamanlamayla bitirdim bende :D
Printable View
motor bölümünü bende ona yakın bir zamanlamayla bitirdim bende :D
Abi neyini okuyayım ki şıklara bakmıyordum sorunun başını okuyunca anlıyordum zaten. Ben cuma günü sınavın cumartesi olduğunu öğrendim. Haftaya pazar sanıyordum. Hemen geçen sınavlardan 5 tanesini çözdüm attım kafaya beyin bedava :D :D
Motor galiba benim de 5 dk sürdü yanımdaki kız sadece motordan kalmış onu çözüyordu 45 dk sürdü. Nası l düşünüyor soruları off off dedim swap yapıyor heralde :D Ben ibneliğe vurup mesela debriyaj kaçırıyorsa sorun ne olabilir sorusunu cevaplayp E) şıkkı koydum. Söksün stage 2 alsın clutch masters dan yazdım :p
bir insan bukadarmı aciz olur yaa zavallım ya muhtemelen bu adam araba kullanmayıda bilmiyorudu
Kopya cekmek yanlis bir davranis, ama ehliyet alacak insanin motordan anlamak zorunda olmasida bir o kadar sacma. Hadi buradaki meraklilari gectim, motor ustaligi isini profesyonel olarak yapan biri bile ciddi bir sorunu orada cozemeyecektir zaten, illa cekici getirilmesi gerekecek, kullanici bilse ne olur problemi bilmese ne olur. Arac calismiyorsa arayacak yol yardimini gelip bakacaklar, sistem bu olmali diye dusunuyorum.
Insanlara motor ogreteceklerine trafikte kullanmayi biraz daha iyi ogretseler daha faydali olur. Misal etrafindakilere gore gitme konusunda ogretiler olsa belki biraz daha duzelir trafik. Yoksa adama kurallari tek tek ezberletip, kaza yapinca "ama ben hakliyim" dedirtmek is degil. Muhim olan o kazanin olmasini engelleyebilmek ki bu da odun gibi ezberle olmaz, averaj Turk insani bu tarz bir egitimle yontulacak seviyede degil maalesef.
kesin cemaatçiler yapmştır ahahahahaha :))
Kısmen katılıyorum. Motor kısmına katılmıyorum öğrenmeleri zorunlu değil kısmına. Ablamı örnek vereym 95 mi ne almıştı oturup çalıştı günlerce bana sordu yardım ettim. Yanlış yaptığı soruyu yazayım. Külbütör kapağının fotoğrafı var üstünde kapak var buradan ne konulur sorusu.. İşte şıklarda yağ, su , yakıt vs. yazıyor. Ablam gidip suyu işaretliyor. Radyatör kapağına benzetmiş o kapağı.Diyelim ki yol yardıma ulaşamıyor arabası hararet yaptı. Su soğuduktan sonra su koyması gerek ya da ılık su eğer motor sıcaksa. Tuttu oradan döktü. İşte o zaman anlarız gerek var mı yok mu :hahaha: çok basit şeyler cidden herkesin oturup çalışıp yapabileceği düzeyde yani.
hep kopya cekılıyor hep aynı zaten zamanında gırmeden alıyolardı sımdı en azından sınava gırıyolar
Yok artık ya geçen senenin sorusunu çözen adam elini kolunu sallayarak geçer bunu zaten soruyu gördüğün an şık parlıyor sec beni diye :D
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001168871754
babası çok feci koymuş galiba,sevdiği sözlere dikkat :D :D