mobese olmayan yerde eski kara düzen ceza kesme devam ediyor.. arkadan yazmalar devam yani..
mobese olmayan yerde eski kara düzen ceza kesme devam ediyor.. arkadan yazmalar devam yani..
Ankara'da, bir süredir asayiş olaylarına yönelik hizmet veren MOBESE, sürücülerin hız ve ışık ihlallerini denetleyecek.
Kameraların tespit ettiği ihlaller, Varlık Mahallesi'nde bulunan mobese merkezindeki ekranları izleyen memurlar tarafından cezaya dönüştürülecek.
Ceza, makbuzları ile birlikte sürücülere araç fotoğrafları da gönderilecek. Kural ihlalinde bulunan sürücüler, ceza makbuzlarının kendilerine ulaşmasından sonra 15 gün içerisinde ödemeleri durumunda, yüzde 25'lik indirimden faydalanabilecekler.
Hayırlı olsun.
konusu açılmıştı dadlım geç kaldın :D
ranthor! seni istiyorum ! :D
ankara mobese kamera listesi;
http://groups.google.com.tr/group/ku...d7147f1a24b587
bugun basladılar gelıba yaya cızgısıne lastık basınca yazıyolarmıs dıye duydum 1 yıldır yenımahalledeydım korka korka gıdıp gelıyodum bugun son dıkmene gecıyorum kamerasız yere. caydırıcı oluyo ama bu kameralar hız yaptırmıyor.
yerlerini bilip ona göre gidip gelmeli:D
Geçen gün Tandoğan'da ışıkta beklerken arkadan Ambulans geldi ***** hepimiz çizgiyi geçtik. Caizmidir? :D Cezayı yemişmiyizdir? Yoksa aletler bize direk kilitlemişmidir?
Konular birlestirildi, burdan devam ;)
İstanbul'da yıllardır olan mevzu değilmi bu ?
radarlar tam olarak kaç metreden alıyo bilgisi olan ?
burdan da kameraların yerlerine bakabilirsiniz...
http://www.trapster.com/trap/167763
Ya tandoğan demişken, gar tarafından gelip gmk yönüne gitmek isteyenler için sola dönüşe kırmız ışık daha geç yanıyor ışığı geçmeden mi beklemek gerek yoksa ışığı geçip ilerdemi beklemek gerek?
Beklesen arakadakiler korna manyağı yapıyor ve ikinci şeritten gelenler ileriyi dolduruyor sen 2. kez ışık beklemek zorunda kalıyorsun(150küsür saniye)
beklemesen ceza gelirmi korkusu :)
beklesen bi türlü beklemesen bi türlü :S
işin aslını kimden öğrenebiliriz?
ekipler kalkacaksa film yaptıracam :S
Oooo foto falanda çekeceklermiş. Şoför çiiiz falanda desin bari..
Biometrikte çekerlermi acep.. :)
Çok geyik gördüm kendimi. Yatıp uyuyayım bari.. :)
Radarlar 250-300metreden hız tesbiti yapıyorlar.