|
|
#1 | |||
![]() |
Selamlar;
Direk olaya gireyim. Beyaz anarenkli üzerinde JDM veya Honda baskılı fermuarsız sweatshirt arıyorum. Bildiğin ONline yada dükkanları yazarsanız sevinirim. Teşekkür Ederim... Son Düzenleyen StyleALP; 25-10-2010 10:35. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
__________________________________ 'Songür Garage Team' - 'Utku SELAMOGLU' |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: M.B
|
bunun bmw veya Mb olanı varmı acaba
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Birde arada sıkıştırayım, böyle araba markaları üstüne yapılmış olan sweatshirt var mıdır? kafadan geçirmeli kapşonlu
?
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
aynen şöyle Mercedes-Benz AMG ve BMW M Power'ın bu tarz ürünleri varsa güzel talip olunulur.
__________________________________ Bedeli ödenmemiş tecrübe,tecrübe değildir. ![]() |
|
|
|
|
|
#6 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: emekçi mazda 323 ...
|
bnde tap out ürünleri arıorum ama buamıorum yada burda çok pahalı oluyo
__________________________________ atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
http://www.abarthisti.co.uk/shop/ böyle bi site buldum fiyatlari görünce aklim cıktı
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Focus mk1
|
hazırda satan yoksa ps'de istenen markaya göre yapılıp güzelde bi sweat alınıp bastırılabılır aslında..
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
Otomobil: Focus mk1
|
ornek olarak: ![]() tasarım olarak yapılmış resimleri bayagı bı aradım ama hiç olmuşlar idareten artık..
|
|
|
|
|
|
|
#12 | ||
![]() |
http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...or-35tl/detay?
55 TL + kargo bayılmak istemiyorum. Örneğin Cumartesi günü L.C.W 'den SweatShirt aldım beyaz, sadece üstünde çapraz minik bir yazı var, bunun kalitesinden daha iyi olduğuna eminim, fiyatıda 23 TL. Ordan alıp baskısını iyi bir şekilde yaptırsak daha güzel olur. |
||
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: ZZE121 / EE111
|
Beyler ben atolyede giydiklerimi bile kendim tasarliyorum.
www.tisho.com dildiginizi yapabilirsiniz kalitesi cok iyi __________________________________ 1999-2004 Toyota Pro.Technician 2005-2009 Honda Silver Technician 2009 - LandRover & RangeRover Diagnosis Technician |
|
|
|
|
|
#14 | |
![]() |
Evet, bende beğendim. Maaliyette uygun gibi geldi. O ilandaki Sweat 'in aynısını ne kadar malolur ? |
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: İmpreza 2.0R 333 - Tucson CRDI 333
|
aynen bende sürekli custom yaptırıyorum burdan tavsiye edeim.
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: 206-306
|
arkadaslar dılersenız bu modellerden getırtebılme durumum var sıparıs verırsem fıyatları 60 lira ürünlerın uzerınde made ın colombıa yazıyor fakat abd den gelıyor ısteyen arkadaslar olursa sıpars verırıs gelır urunler
tshırtlerın penyelerı oldukca kalıtelı baskılar yapıstırma deıl tshırte ısleme yıkama vs yapsan dahı solma yapmaz Son Düzenleyen Ersin YILDIZ; 25-10-2010 23:03. |
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
Abi Tshirt değilde SweatShirt istiyorum ?
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: -
|
60 lira penye için çok, kesimleri de aman aman güzel durmuyor. kendin bastırsan çok daha ucuza alırsın.
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: II cetV adnoH
|
e30 lu olanlar biraz daha ucuz olsa ve sweat olsa dakka düşünmezdim alırdım cok hosuma gitti.....ama malum önümüz kış t-shirt olmaz bu saatden sonra.....
__________________________________ Çıkar at acıları , Giy hadi cicileri ; Herşeyi unutturur Ankara Geceleri...
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |