Soru bu arkadaşlar herkes W7'si kara listeye alınır ekranı kararır.Benim Xp SP3'de oldu.Orjinal yapma programlarını kullandım yemiyor XP. Nasıl çözebilirim?
Soru bu arkadaşlar herkes W7'si kara listeye alınır ekranı kararır.Benim Xp SP3'de oldu.Orjinal yapma programlarını kullandım yemiyor XP. Nasıl çözebilirim?
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
xp de mi oldu ?
hangi programı veya yontemleri denedin ?
evde değilim ama ilacı var normalde sistem geri alma işe yaramaz zaten![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
ilacları denedim abi.Aslında olay şöyle hiç güncelleme yapmazdım kapalıydı açayım dedim güvenlik için ulan mal xp kaçakniye açarsın hadi açtın niye kopya ürünü kontrol ettirirsin windows'a
![]()
bilgisayarını açarken F8 e basıp güvenli modda aç , oradan ilacı çalıştır , eğer tahmin ettiğim ilaçsa , çözülecektir. diğer türlü kişisel iletişime geçelim hallederiz
ilaç doğru ilaç , key i değiştirmene gerek yok , key kalsın aynı . geri kalanları yap listedeki
ilaç doğru ama key değiştirsen bile hepsini güvenli mod da yap sen![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
güvensiz modda yaptım olmadı.Güvenli modda yaptım oldu.Artık kaçak XP SP3'üm origin oldu. Güncellemeler kapalı şuan.Güvenliğimi attırmak için açıyım diyorum güncellemeri? ama yine aynı durumla karşılaşırmıyım? Konuyla ilgilenen herkese teşekkür ederim bu arada.
![]()
yukarıda dedim ya ben de onur da güvenli modda yap diye![]()
hadi geçmiş olsun . günncelemeleri yapabilirsin problem olmaz
windows genunine advantage validation tool lar var onları dene ufak dos programcıkları.
1.6tdi.
Ecutech.
Hayırlı olsun yine dünyam karardıGüncellemeleri kapatıcam anlaşılan.
Alma abi direk formatben aldım msn acmıyodu makına bı daha yaptım ettım duzeldı çak formatı tertemız
miss miss
Çok mu hastalandın EY ''AŞK'' sürekli yataktasın
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)